nie wiem ile powtórek było bo chyba coś koło 8 ale zależy z jakiego ujęcia kamery raz była ręka raz bark , skłaniam się jednak przy barku bo taka opinie mieli tez komentatorzy z LaSexty .Czerwona kartka dla Albeldy oczywiście mocno dyskusyjna.
to akurat żałosny argument bo wcale tak nie było , padł tylko po starciu z waszym kapitanem i wychowanek Betisu skakał z ryjem przez co został wybrechtany i dostał żółtą , później padł w 92 minucie troche przesadził z tym turlaniem myślę że jak Barca ma zahaczyć o Madryt i dać nam trening jak pisałeś to z Busqim trzeba załatwić lekcje gry aktorskiej.Bo padał za każdym razem na ziemię i udawał, że dostał odpryskiem od moździeża. Nie wiem, może to taka portugalska choroba?
sędzia był tragiczny , gwizdał wszystko + granie na czas od 30tej minuty pierwszej połowy było równie żałosneJa odniosłem wrażenie, że to raczej na piłkarzach Valencii było gwizdane wszystko co się da, każdy upadek, z wyjątkiem sytuacji przy drugim golu, ale mniejsza o to.
nie wiem czy opłaca się ściągać napastnika który będzie po powrocie Pipity 3ci(badz na równi z francuzem) bo tacy nam raczej nie zagwarantują wielu bramek , chodzi mi o to że Benzema nie strzela a nawet sobie nie wypracowuje sytuacji i wątpliwa sprawa z nim jak tak dalej będzie a ściągnąć byle grajka by w lato przy ewentualnym pozbyciu się Karima kupować znowu napastnika jest chyba bez sensu.Za dużo i tyle w temacie. To bardzo ciekawy piłkarz, ale kuźwa 40 mln? Czy Dzeko to naprawdę jest gość, na którego można ryzykować aż takie kokosy?
tak jak napisał Realfan , bez przesady. Di Maria miał słabszy mecz choć swoje namieszał + Ozil miał trochę przebłysków , do tego dochodzi dobry Marcelo i niezły Lass(dziś) a z drugiej strony Khedira i Alonso grali taka padake dziś ze nie moglem uwierzyć.- na dzień dzisiejszy Real = CR7
szkoda że wcześniej nie wyrzucił łysego BrunoSedzia jednak postanowil pomoc wyrzucajac Albelde, dziwne jedynie, ze nie byl w swoich decyzjach konsekwentny.