Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1257

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 gru 2010, 13:22

Zawsze mylę tych gości.
Nebula RN pisze:Dostał kartkę za "niby" zagranie ręką, którego w ogóle nie było.
Nic nadzwyczajnego, choć myślałem, że to za jakiś wczesniejszy faul.

Awatar użytkownika
Przemo1955
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 05 gru 2010, 13:45

120 kawałków, które do zapłaty dostał real, na codzień ten klub wydaje na zapałki. Haha

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 gru 2010, 18:39

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=32287

Naprawdę 1-1. :?: Marca i rm.pl potrafią.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 gru 2010, 19:05

miałem napisać że jesteś żałosny ale nawet nie chce mi sie tego robić.

nie wiem co Ci odpisać , ręki nie było a karny nawet był widziany przez kibiców Valencii , w sumie powinno być 2:1 w pomyłkach bo Bruno powinnien dostać drugą żółtą.

swoja droga to zalosne , ogladacie kazdy mecz realu a rm.pl macie chyba na startówce bo widzę że lepiej poinformowani jesteście od nie jednego madridisty :<

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 gru 2010, 19:16

Etus2 gdyby nie czerwo z dupy to pewnie dzis Marca nie pisalaby CR 17?
poza tym wyluzuj bo twoje kolejne odzywki rodem z podworka staja sie nudne :wink:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 gru 2010, 19:18

to wy wyluzujcie zalozcie sobie temat

"babskie narzekanie MISZCZÓW" i tam sobie komentujcie to co wam sie nie podoba a nie zaśmiecacie ten temat postami w stylu "o kuwa bez czerwa krystyna by nie szczelila a nietoperze by was przeleciały !"

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 gru 2010, 21:58

Bienias pisze:Etus2 gdyby nie czerwo z dupy to pewnie dzis Marca nie pisalaby CR 17?
Bienias przeczytał to w fusach po herbacie.

Wiadomo, że czerwona kartka ułatwiła zadanie Realowi, ale nie można też założyć, co by było, gdyby sędzia nie wyrzucił Albeldy. Choćby dlatego, że Real był w tym meczu lepszy, po drodze zmarnował kilka świetnych okazji, a do końca meczu było jeszcze prawie pół godziny.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 23:20

Dżeko, Dżeko, Dżeko. W mistrzowskim sezonie Wilków zachwycałem się nim jak każdy, lecz z czasem entuzjazm opadał. Dlatego trochę z przekąsem czytam jakieś spekulacje o działaczach Realu, którzy widząc co wyrabia Benzema zastanawiają się nad sumą 40 mln ojro za Bośniaka. Ja osobiście nie dałbym za niego 25, dlatego Daaaamian zapewne chce mnie teraz zbesztać, więc oto jak ja to widzę...

Problem z napastnikami powinien u was rozwiązać Fernando Llorente, facet który potrafi w chimerycznym Bilbao strzelić 23 gole w sezonie i do tego zaliczyć 8 asyst. Zna ligę, szybko się zaadoptuje i nie będzie miał zapewne żadnych problemów. Na dzień dobry odrzucam jakiekolwiek myśli o Tevezie, Aguero, Gameiro (ten ma iść do Milanu podobno), bo raczej niskich nie szukacie, a dwaj pierwsi raczej są nie do wyjęcia z różnych powodów. Nie będę też brał pod uwagę Torresa, który raczej nie będzie miał ochoty wkurzać kibiców Atletico, choć przyznajcie, że jeżeli on powiedziałby tak, to Perez wziąłby go z pocałowaniem w rękę. Nie będę nic pisał o Ibrze, bo ten może kolejny raz zaskoczyć i kiedyś pojawić się w Madrycie. Perez lubi takie historyjki, a to mógłby być niezły pstryczek w Katalońskie ucho.

Dlaczego Dżeko? Przemawiają za nim bramki i asysty, choć nie wiem, czy Bundesliga trochę go już nie męczy i taki Real albo wyniósłby go na salony, albo szybko sprowadził na ziemię. Jedyne co mnie martwi to fakt, że już przerabialiście np Huntelaara i Dżeko poniekąd może nie udźwignąć koszulki Królewskich.

Dla mnie priorytetem w tym momencie (bo przy kontuzji GH napastnik wam jest potrzebny jak rybie woda) stałby się Llorente. Chcecie Dżeko? Wyczekajcie do końca sezonu (tak podobno ma być, bo jego zimowy transfer odpada), Real i tak nie musi się bać, że Bośniak wybierze kogoś innego. Na dzień dzisiejszy Królewscy są najmocniejszym magnesem dla futbolistów.

Czemu np nie spojrzycie w kierunku Lukaku, bądź Balotelliego (Mou ma go raczej po dziurki w nosie)? Strasznie mnie dziwi bierność waszej szkółki, która od dawna nie potrafi wyprodukować towaru godnego uznania na SB. Nie musicie przecież klepać ich od 9 roku, poszperajcie, znajdzie nastolatka i doszlifujcie. Szkoda, że odszedł Raul...

Ominąłem szerokim łukiem piłkarzy po 30 - ce. Nie tykałem Ameryki Płd i nierealnych transferów. Reasumując - bierzcie Llorente, Dżeko może udałoby się wypożyczyć? Jak naprawdę Perez zastanowił się nad 40 mln, to kuźwa jest w stanie skonstruować umowę tak, że Wolfsburg wypożyczy wam go z opcją pierwokupu.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 gru 2010, 23:29

Real i tak nie musi się bać, że Bośniak wybierze kogoś innego. Na dzień dzisiejszy Królewscy są najmocniejszym magnesem dla futbolistów.
A Dzeko to wielki fan Milanu i w sytuacji dzisiejszej, gdy Berlusconi wraca do finansowania klubu, nigdy nie wiadomo, czy nie zechce ściągnąć w lecie dwóch fanów klubu za jednym razem - Balotelliego i Dzeko.
Argumenty o ich przydatności sportowej są o kant stołu rozbić, bo Silvio na to nie patrzy. :wink:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 05 gru 2010, 23:32

Llorente to ciekawa opcja ale jest jednak jedno ale - w transferach wewnatrz ligi ceny zwykle są mocno zawyżone więc nie wiem czy nie lepiej byłoby dołozyć te 10 milionów za Dżeko który potencjał ma od Hiszpana większy. Lukaku natomiast jest zawodnikiem który nigdy nie grał przeciwko mocnej drużynie ,a przynajmniej nie gra przeciwko takim drużynom sporadycznie ,a liga belgijska nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem. O Mario nie chce mi się pisac bo tak jak ten chłopak ma wielki talent tak ma mały mózg i tyle. Dżeko > Llorente jednak ;)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 23:33

Wilmore pisze:A Dzeko to wielki fan Milanu i w sytuacji dzisiejszej, gdy Berlusconi wraca do finansowania klubu, nigdy nie wiadomo, czy nie zechce ściągnąć w lecie dwóch fanów klubu za jednym razem - Balotelliego i Dzeko.
Pomimo tego, jak wcześniej pisałem, sam jestem sentymentalny, to wyznaję zasadę, że zazwyczaj piłkarze to dziwki i jak sypnie im się więcej grosza, to lecą jak blachara za banana boy.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 gru 2010, 23:36

Wszystko ładnie, pięknie, ale...
bartbuks pisze:Oglądam Wilki często i powiem Ci, że za nawet 25 mln Real znajdzie sobie lepszego napastnika niż Dżeko, który w ciągu ostatniego roku spuścił z tonu.
Który zawodnik z Twojej listy spełnia oba kryteria: jest lepszy od Dżeko i będzie kosztował nie więcej niż 25 milionów euro? Ja tam takich zawodników niestety nie widzę.
Ja osobiście nie dałbym za niego 25, dlatego Daaaamian zapewne chce mnie teraz zbesztać, więc oto jak ja to widzę...
Daj spokój, o jakim zbesztaniu w ogóle mówisz?

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2899

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 gru 2010, 23:38

bartbuks pisze: Na dzień dzisiejszy Królewscy są najmocniejszym magnesem dla futbolistów.
No nie wiem, drużyna, która odpada w 1/8 LM, miażdżona przez Barcelonę... Dla mnie Real to ryzykowny teren.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 gru 2010, 23:42

Pytanie Damiana brzmiało, jakiego zawodnika lepszego od Dzeko można kupic za 25 mln, czekalem na ta liste i wiedziałem że będzie marna a nazwiska ktore się na niej pojawią beda świetne.

Po 1- Lukaku, naprawde walnij głową o sciane drogi kolego jak tego nastolatka zestawiasz z Dzeko,piłkarsko Bosniak zjada to dziecko na śniadanie.
Super Mario- tak tak bo jest typowym środkowym napastnikiem jakiego Jose potrzebuje, dodatkowo pewnie do 25 by się go dało kupic :shock:
Torresy i Tevezy do 25 mln? nawet nie będe komentował

Warto tez zobaczyć jak dany zawodnik gra a nie tylko na cyferki,Robinho w City tez miał dobre cyferki jednak każdy kto go oglądał wiedział że ucieknie z tej druzyny i ligi i było to tylko kwestią czasu.Huntelar piłkarsko mało umie, potrafi jednak bramki strzelać jednak nic drużynie nie daje.Dzeko to inna bajka bo facet potrafi wszystko, Genialna gra głową,świetny tylem do bramki,dobry w kombinacji,bardzo dobra technika, bardzo dobry strzał z dystansu, lewa prawa bez różnicy.
Widziałem co facet umie gdy grał z MU w LM Villarealem w LE czy Bundeslidze.Dla mnie dużo lepszy piłkarz od Benzemy ktoremu zrobiono genialną kampanie we Francji bo bramce z MU, choć nawet samymi statystykami nie powalał.W Dzeko widze napastnika wręcz idealnego bez słabych stron,mało kiedys się zdarza tak dobry technicznie gracz z taką siłą w powietrzu.
Jedyną alternatywą jest Llorente. Nie róbmy jaj z Lukaku na razie.Pojawiła się plotka o MIlito, ale wątpie by poszedł z Interu choć przy Beniu może uciec.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 23:50

Daaaamian pisze:Daj spokój, o jakim zbesztaniu w ogóle mówisz?
To było raczej w celach humorystycznych. :beer:
Daaaamian pisze:Który zawodnik z Twojej listy spełnia oba kryteria: jest lepszy od Dżeko i będzie kosztował nie więcej niż 25 milionów euro? Ja tam takich zawodników niestety nie widzę.
Nie oszukujmy się. Tak naprawdę na dzień dzisiejszy nie widzę piłkarza, który przyszedłby i z marszu zaczął odwalać kawał dobrej roboty. Wiecie, staliście się z deka więźniami rzeczywistości jaką stworzyliście. Jeżeli przy każdym transferze sypiecie taką gotówką, że głowa mała, to nie spodziewajcie się, że ktoś wam odda piłkarza za 10 mln. Nie mam racji?

Przyznam, że zapewne troszkę zapędziłem się z <25 mln, ale weźmy pod uwagę to, że jak w klubie widzą faks z zapytaniem ze strony Realu, to na bank zwiększają sumę odstępnego o kilkadziesiąt procent. Dziś każdy chce wydoić Real na ile tylko się da...
MGiggs pisze:Po 1- Lukaku, naprawde walnij głową o sciane drogi kolego jak tego nastolatka zestawiasz z Dzeko,piłkarsko Bosniak zjada to dziecko na śniadanie.
Super Mario- tak tak bo jest typowym środkowym napastnikiem jakiego Jose potrzebuje, dodatkowo pewnie do 25 by się go dało kupic
Torresy i Tevezy do 25 mln? nawet nie będe komentował
Lukaku znalazł się tu ze względu na wiek i potencjał, bo może stać się świetną inwestycją. Mario nie zaproponowałem, a jakbyś doczytał do końca, bądź próbował robić to ze zrozumieniem, to zauważyłbyś, że moją alternatywą jest Llorente, który jeżeli chodzi o doświadczenie międzynarodowe i znajomość ligi bije Dżeko na głowę.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2010, 23:56 przez bartbuks, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”