Nic nadzwyczajnego, choć myślałem, że to za jakiś wczesniejszy faul.Nebula RN pisze:Dostał kartkę za "niby" zagranie ręką, którego w ogóle nie było.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 gru 2010, 13:22
Nic nadzwyczajnego, choć myślałem, że to za jakiś wczesniejszy faul.Nebula RN pisze:Dostał kartkę za "niby" zagranie ręką, którego w ogóle nie było.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 05 gru 2010, 13:45
Przemo1955
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 gru 2010, 19:05
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 gru 2010, 19:16
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 gru 2010, 19:18
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 gru 2010, 21:58
Bienias przeczytał to w fusach po herbacie.Bienias pisze:Etus2 gdyby nie czerwo z dupy to pewnie dzis Marca nie pisalaby CR 17?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 23:20
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 gru 2010, 23:29
A Dzeko to wielki fan Milanu i w sytuacji dzisiejszej, gdy Berlusconi wraca do finansowania klubu, nigdy nie wiadomo, czy nie zechce ściągnąć w lecie dwóch fanów klubu za jednym razem - Balotelliego i Dzeko.Real i tak nie musi się bać, że Bośniak wybierze kogoś innego. Na dzień dzisiejszy Królewscy są najmocniejszym magnesem dla futbolistów.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 05 gru 2010, 23:32
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 23:33
Pomimo tego, jak wcześniej pisałem, sam jestem sentymentalny, to wyznaję zasadę, że zazwyczaj piłkarze to dziwki i jak sypnie im się więcej grosza, to lecą jak blachara za banana boy.Wilmore pisze:A Dzeko to wielki fan Milanu i w sytuacji dzisiejszej, gdy Berlusconi wraca do finansowania klubu, nigdy nie wiadomo, czy nie zechce ściągnąć w lecie dwóch fanów klubu za jednym razem - Balotelliego i Dzeko.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 gru 2010, 23:36
Który zawodnik z Twojej listy spełnia oba kryteria: jest lepszy od Dżeko i będzie kosztował nie więcej niż 25 milionów euro? Ja tam takich zawodników niestety nie widzę.bartbuks pisze:Oglądam Wilki często i powiem Ci, że za nawet 25 mln Real znajdzie sobie lepszego napastnika niż Dżeko, który w ciągu ostatniego roku spuścił z tonu.
Daj spokój, o jakim zbesztaniu w ogóle mówisz?Ja osobiście nie dałbym za niego 25, dlatego Daaaamian zapewne chce mnie teraz zbesztać, więc oto jak ja to widzę...
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 gru 2010, 23:38
No nie wiem, drużyna, która odpada w 1/8 LM, miażdżona przez Barcelonę... Dla mnie Real to ryzykowny teren.bartbuks pisze: Na dzień dzisiejszy Królewscy są najmocniejszym magnesem dla futbolistów.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 gru 2010, 23:42
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 23:50
To było raczej w celach humorystycznych.Daaaamian pisze:Daj spokój, o jakim zbesztaniu w ogóle mówisz?
Nie oszukujmy się. Tak naprawdę na dzień dzisiejszy nie widzę piłkarza, który przyszedłby i z marszu zaczął odwalać kawał dobrej roboty. Wiecie, staliście się z deka więźniami rzeczywistości jaką stworzyliście. Jeżeli przy każdym transferze sypiecie taką gotówką, że głowa mała, to nie spodziewajcie się, że ktoś wam odda piłkarza za 10 mln. Nie mam racji?Daaaamian pisze:Który zawodnik z Twojej listy spełnia oba kryteria: jest lepszy od Dżeko i będzie kosztował nie więcej niż 25 milionów euro? Ja tam takich zawodników niestety nie widzę.
Lukaku znalazł się tu ze względu na wiek i potencjał, bo może stać się świetną inwestycją. Mario nie zaproponowałem, a jakbyś doczytał do końca, bądź próbował robić to ze zrozumieniem, to zauważyłbyś, że moją alternatywą jest Llorente, który jeżeli chodzi o doświadczenie międzynarodowe i znajomość ligi bije Dżeko na głowę.MGiggs pisze:Po 1- Lukaku, naprawde walnij głową o sciane drogi kolego jak tego nastolatka zestawiasz z Dzeko,piłkarsko Bosniak zjada to dziecko na śniadanie.
Super Mario- tak tak bo jest typowym środkowym napastnikiem jakiego Jose potrzebuje, dodatkowo pewnie do 25 by się go dało kupic
Torresy i Tevezy do 25 mln? nawet nie będe komentował
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio