Nie wiesz moze jakie ?Póki co odwołane są chyba trzy mecze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 gru 2010, 13:08
Nie wiesz moze jakie ?Póki co odwołane są chyba trzy mecze
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 13:08
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 13:12
Nie wiem bartbuks jakie jest stanowisko klubu, ale rozmowy z federacją zaczęły się bodaj już około godziny 11:00 także pewnie 'za bardzo' to się nie chciałoNiebawem ma się pojawić oficjalny komunikat o odwołaniu spotkania. Oprócz meczu Osasuna - Barca, mają zostać odwołane ponadto Almeria - Saragossa i Getafe - Mallorca.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 13:16
Z tego co wyczytałem, to Pep stwierdził, że woli czekać do ostatniej chwili i może uda się lecieć samolotem i nie mają zamiaru wybierać się autobusem.Mentor pisze:Nie wiem bartbuks jakie jest stanowisko klubu, ale rozmowy z federacją zaczęły się bodaj już około godziny 11:00 także pewnie 'za bardzo' to się nie chciało
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 13:19
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 13:22
No ja się nie dziwię. Wstać rano, jechać przez 5 godzin pociągiem i autobusem i wyjść na boisko? Bezsens. Sądzę, że Osasuna nie będzie robić problemu, więc RFEF nie powinno opierać się. Jak zainteresowane zespoły dogadają się, to niech grają w jutro.Mentor pisze:To nie tak. Według ONA FM (bardzo dobre źródło) Barca nie pojechała wczoraj, bo im zagwarantowano, ze dziś będzie możliwość polecieć, ale okazało się, że jest inaczej i Pep nie chciał się zgodzić na 5-godzinną podróż w ostatniej chwili.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 13:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2010, 14:01
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 14:18
Chcieli grac jutro, ale już im się odechciało14:00 Ciekawa sytuacja. Osasuna odmawia gry w niedzielę. Barcelona najpierw proponowała przełożenie meczu na 15 grudnia, ale klub z Pampeluny wolał grać jutro.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 gru 2010, 14:33
Dziwisz się? Przecież już wczoraj było wiadomo, że w Hiszpanii mogą być szopki z lotami, a wojsko wejdzie na lotniska. Nie wiem czy zaplanowanie odpowiednio wcześniejszego wyjazdu pociągiem to aż tak skomplikowana operacja logistyczna, że w Barcelonie nie dali radyMentor pisze:Osasuna wyraźnie stara się walczyć o walkowera
bartbuks pisze:No ja się nie dziwię. Wstać rano, jechać przez 5 godzin pociągiem i autobusem i wyjść na boisko? Bezsens.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 14:37
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 14:40
No wiesz ja patrzę na to z innej strony. Organizm inaczej reaguje po np 5 godzinach podróży samochodem, autobusem i pociągiem, niż np jak lecisz rano godzinkę samolotem, potem relaksik i wychodzisz na spokoju na mecz. A jak wiesz Barca dopiero ok 13 poszła na obiad, skąd mieli ruszyć do Saragossy. Załóżmy, że szybko się przedostaną i co o 19 wbitka na stadion, przebieramy się, szybka rozgrzewka i jazda?Duch pisze:Faktycznie bezsens. Pięć godzin w pociągu to przecież katorga jakich mało.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 gru 2010, 14:46
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 gru 2010, 14:48
Od kogo dostali te gwarancję? Bo przecież wieczorem już wojskowi weszli na lotniska, więc sytuacja mogła się przez ten czas nieco zmienić. Jak dla mnie klub powinien być gotowy na każdą możliwość, łącznie z taką, gdzie jedzie na mecz bardzo wcześnie rano. Ktoś powinien w obliczu tego całego strajku cały czas trzymać rękę na pulsie. I właśnie dlatego jakieś tam ewentualne starania rywala o walkowera specjalnie mnie nie dziwią.Mentor pisze:Przecież wczoraj klub zaplanował wyprawę i wszystko byłoby OK gdyby nie to, że dostali jakieś tam gwarancje, że będą mogli spokojnie polecieć więc zrezygnowali z pociągu.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 14:49
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio