Polscy kibice - Strona 127

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 04 maja 2011, 18:41

Boromir pisze:
Frosty pisze:Wytłumacz mi jakim cudem koledzy Rzeźniczaka dali mu puchar?
A Ty myślisz, że Staruch i kibice sami zabrali ten puchar piłkarzom? Normalnie go dostał od kogoś i tyle.
Ale ja napisałem chyba wyraźnie, dlaczego mu dali, jakby mojego kolegę ktoś pobił, nie dałbym mu złamanego grosza a już na pewno nie pucharu. Rozumiem że dali go kibicom, a oni go przekazali staruchowi, innego wyjścia nie widzę (bezpośredniego przekazania go wzorowemu kibicowi).
Ta, słyszałem że dostał od policji, ale bardziej chodziło mi o to, że nie powinno to mieć miejsca.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1554
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 04 maja 2011, 19:05

Frosty pisze:
Boromir pisze:
Frosty pisze:Wytłumacz mi jakim cudem koledzy Rzeźniczaka dali mu puchar?
A Ty myślisz, że Staruch i kibice sami zabrali ten puchar piłkarzom? Normalnie go dostał od kogoś i tyle.
Ale ja napisałem chyba wyraźnie, dlaczego mu dali, jakby mojego kolegę ktoś pobił, nie dałbym mu złamanego grosza a już na pewno nie pucharu. Rozumiem że dali go kibicom, a oni go przekazali staruchowi, innego wyjścia nie widzę (bezpośredniego przekazania go wzorowemu kibicowi).
Ta, słyszałem że dostał od policji, ale bardziej chodziło mi o to, że nie powinno to mieć miejsca.
Nie powinno mieć miejsca, bo?

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 04 maja 2011, 19:09

NoName1989 pisze:Nie powinno mieć miejsca, bo?
Bo bandytów nie powinno się wpuszczać na trybuny. Mam nadzieje że dajesz mi możliwość posiania własnego zdania, a moje jest takie, że jak ktoś kogoś wali w mordę to na mecze nie powinien chodzić.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 maja 2011, 19:18

MVB co pismaki z Wyborczej zrobili z Waszym grafem, prawda, że go zamalowali ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8741
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2011, 19:20

Frosty pisze:Ale ja napisałem chyba wyraźnie, dlaczego mu dali, jakby mojego kolegę ktoś pobił
Tylko że Staruch nikogo nie pobił, a jedynie "sprzedał liścia" jednemu z piłkarzy. Sprawa tak mało istotna, że już nie pamiętam, kogo uderzył :lol: A jak wyżej już napisali, chłopak ma zakaz na ekstraklasę, na wszystkie inne rozgrywki może sobie swobodnie uczęszczać. Wszystko zgodnie z polskim prawem.

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 04 maja 2011, 20:06

cloner pisze:
Frosty pisze:Ale ja napisałem chyba wyraźnie, dlaczego mu dali, jakby mojego kolegę ktoś pobił
Tylko że Staruch nikogo nie pobił, a jedynie "sprzedał liścia" jednemu z piłkarzy. Sprawa tak mało istotna, że już nie pamiętam, kogo uderzył :lol: A jak wyżej już napisali, chłopak ma zakaz na ekstraklasę, na wszystkie inne rozgrywki może sobie swobodnie uczęszczać. Wszystko zgodnie z polskim prawem.
No to rewelacja . W normalnym kraju za takie zachowanie powinien już nie zobaczyć na żywo żadnego spotkania do końca życia . Chyba że "sprzedawanie liści" to nie jest nic złego ?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 maja 2011, 20:42

Wszyscy tak jadą po Staruchu, a ja nie do końca rozumiem. Ok, jasne, że zachował się źle, powinien się pohamować. Ale jestem wam ciekawy, czy wszyscy macie takie żelazne nerwy, żeby wytrzymać brak szacunku jakiegoś najemnika, który was obraża, gdy wy oddaliście pół życia dla swojego klubu.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 maja 2011, 20:46

Cris7 pisze:Ale jestem wam ciekawy, czy wszyscy macie takie żelazne nerwy, żeby wytrzymać brak szacunku jakiegoś najemnika, który was obraża, gdy wy oddaliście pół życia dla swojego klubu.
Dobra ale jezeli sie nie myle to takie figury jak Litar i Staruch nie tylko oddaly pol zycia dla klubu ale rowneiz niezle sie ustawily i biznesy rozkrecili okolo klubu, Staruch zdaje sie jakis sklep klubowy ? czy sie myle a to bylo glownym zapalnikiem konfliktu po wejsciu ITI?
O Litarze i kanapkowym biznesie nie wspominajac

Chcialbym przyklasnac tutaj Mendezowi za to co napisal w temacie telewizyjnym.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 maja 2011, 20:48

Cris7 pisze:Wszyscy tak jadą po Staruchu, a ja nie do końca rozumiem. Ok, jasne, że zachował się źle, powinien się pohamować. Ale jestem wam ciekawy, czy wszyscy macie takie żelazne nerwy, żeby wytrzymać brak szacunku jakiegoś najemnika, który was obraża, gdy wy oddaliście pół życia dla swojego klubu.
Ja sie wkurwiam jak slysze jakiegos przyjezdnego i mowi stolyca albo o mnie warszawka. Moge im wpierdolic? Oddaje dusze i serce temu miastu dluzej niz pol swojego zycia.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 maja 2011, 21:27

Skoro kochasz swoje miasto, to dlaczego nie? Ja liczę się z tym, że jak obrażam inną osobę, ona mi strzeli.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 maja 2011, 21:52

Staruch... Debata ważna, więc się przyłączę. Cris pisałeś coś o jego zasługach dla Legii, Bienias wyśmiał jego paradowanie z PP. Wiesz, Legia Starucha nie chce, a piłkarze raczej traktują go jako srogiego ojczyma. Muszą tolerować, szanować i uważać co mówią. Staruch nie jest idiotą, jest osobą bardzo zdolną i inteligentną, lecz gdyby trzymał nerwy na wodzy, to naprawdę mógłby na długie lata stać na czele kibiców Legii. Kiedyś był Bosman, człowiek, który do dziś ma szacunek wśród kibiców Legii, a za 30 lat tak mogłoby się mówić o Staruchu. Bosman swoje za uszami też ma, zapewne o wiele więcej niż obecny zaśpiewajło...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2011, 22:46

Cris7 pisze:Skoro kochasz swoje miasto, to dlaczego nie? Ja liczę się z tym, że jak obrażam inną osobę, ona mi strzeli.
To jest oczywista sprawa. Niestety tacy jak Bienias nie przywykli chyba bronić swoich ukochanych, czy to ludzi, czy tylko - a może aż - miast.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 maja 2011, 22:49

cloner pisze:To jest oczywista sprawa. Niestety tacy jak Bienias nie przywykli chyba bronić swoich ukochanych, czy to ludzi, czy tylko - a może aż - miast.
Hmmm, ja czegoś tutaj nie rozumiem. Chronić przed czym? Przed kim?

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 04 maja 2011, 22:51

bartbuks pisze:
cloner pisze:To jest oczywista sprawa. Niestety tacy jak Bienias nie przywykli chyba bronić swoich ukochanych, czy to ludzi, czy tylko - a może aż - miast.
Hmmm, ja czegoś tutaj nie rozumiem. Chronić przed czym? Przed kim?
Przed wszystkimi którzy mają inne zdanie :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2011, 22:59

bartbuks pisze:Chronić przed czym? Przed kim?
Jak ktoś Ci obraża matkę to raczej mu przypierdolisz. Podobnie jest z klubem, miastem, itd.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”