FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1261

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 gru 2010, 16:57

Jarzinho pisze:Wystarczy, że będzie to robił Real tak jak w poniedziałek. Reszta sama z siebie się dopasuje.
Nie próbuj być na siłę zabawny. Rozumiem zamieszanie, ale wszystkie drużyny sobie poradziły, tylko jedna Barcelona ma problem. O czym to świadczy? Osasuna nie musi nikomu iść na rękę, bo ją w tej całej sprawie zwyczajnie olano. Olała ją federacja, olała ją też Barcelona, która nie próbowała z nimi nic negocjować.
grzegorzfcb pisze:No, widzę, że Real ostro sie wział za odrabianie strat po GD

Osasuna nic nie wiedziała o przełozeniu mecz, ktoś w federacji pewnie zapomniał wysłać faks. Zdarza sie, bo przecież strajki kontrolerów są sco tydzień i federacja przekłada wiele meczów w każdej kolejce

Ale wałek
Tak tak, Real kradnie. Można to porównywać z karabinami w szatni?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2010, 17:16

RealFan pisze:Nie próbuj być na siłę zabawny. Rozumiem zamieszanie, ale wszystkie drużyny sobie poradziły, tylko jedna Barcelona ma problem. O czym to świadczy? Osasuna nie musi nikomu iść na rękę, bo ją w tej całej sprawie zwyczajnie olano. Olała ją federacja, olała ją też Barcelona, która nie próbowała z nimi nic negocjować.
Tak pewnie to Mou przekazał Ci do wiadomości. W Madrycie zawsze wiedzą pierwsi i lepiej na temat Barcelony.
Przecież to śmierdzi na kilometry, dopiero co się wszyscy Barcelonie podkładali, grali rezerwami, a tu nagle taki zwrot akcji.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 gru 2010, 17:23

Kompletnie nie mam pojęcia co tu "śmierdzi na kilometry". To, że Barcelona jest jedyną drużyną robiąca problemy z podróżą to fakt. Resztę można wywnioskować z oficjalnego komunikatu Osasuny. Ciekawe czemu Barcelona rozmawiała tylko z RFEF, skoro okazuje się, że RFEF nie może przełożyć meczu, a takie uprawnienia ma tylko LFP. :lol:

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 04 gru 2010, 17:36

Dziwne, że w czasach villarato dzieją się takie cyrki. Nasi piłkarze są wściekli i nie wróżę gospodarzom niczego dobrego o ile dojdzie do meczu.

WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI

podobno kibice Realu Madryt zamieszkujący okolice Pampeluny planują zablokowanie trasy przejazdu, tak aby wrócić na pozycję lidera po meczu w którym nic się nie stało

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 gru 2010, 17:48

Skąd tego typu informacja? :]

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 17:50

Mi to raczej śmierdzi ironią :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2010, 17:51

Ja pierdole co za szopka [']

Najważniejsze jest to, że mecz odbędzie się dzisiaj. O której? Trudno powiedzieć :lol: W każdym bądź razie C+ zapewnia, że będzie transmisja nawet jeżeli pora wciąż jest niejasna. Chociaż tyle dobrego :roll:

[EDIT]

Klub o godzinie 15:15 dostał informację, że muszą grać dzisiaj. Piłkarze byli w domach, ale pół godziny później wszyscy w komplecie stawili się na dworcu. Pedro ledwo zdążył :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 gru 2010, 17:58

bartbuks pisze:Mi to raczej śmierdzi ironią
Ja tam wolę zapytać, mimo że nic takiego nie znalazłem, szopki jest tyle, że nic mnie nie zaskoczy. Kibice Barcelony mogliby w końcu mówić, że nie są tacy źli, bo ci Realu też pajacują jak małpy. Pewnie jednak kibice Realu tradycyjnie w przeciwieństwie do tych z Katalonii zachowają się normalnie.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 gru 2010, 18:03

RealFan ja to widzę raczej tak, że kibice Realu mają najwięcej do powiedzenia kiedy to ma grać Barcelona, nie wiem co ich tak interesuje Barcelona...przecież dziś grają własny mecz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 gru 2010, 18:11

Pewnie dlatego, że w temacie o Realu, w przeciwieństwie do tego, nikt nic nie pisze. Kibiców Valencii też na forum mamy, a tematu meczu nie ma. Nie muszę na siłę ciągnąć tematu tutaj, bo są do tego też inne miejsca w internecie.

Po przekroczeniu iluś tam postów nie mogę Ci już powiedzieć jaka część moich postów została napisana w temacie o Realu, ale pewnie więcej niż 1/3.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2010, 18:20

Mentor pisze:Najważniejsze jest to, że mecz odbędzie się dzisiaj. O której? Trudno powiedzieć :lol: W każdym bądź razie C+ zapewnia, że będzie transmisja nawet jeżeli pora wciąż jest niejasna. Chociaż tyle dobrego
Obrazek

A chłopaki ze zdjęcia wyżej nie grają o tej samej godzinie. :?: C+będzie miał zapewne ciężki orzech do zgryzienia. Jak pokażą będzie dobrze, przynajmniej nie będę musiał szukać transmisji w necie.
RealFan pisze:Kompletnie nie mam pojęcia co tu "śmierdzi na kilometry". To, że Barcelona jest jedyną drużyną robiąca problemy z podróżą to fakt. Resztę można wywnioskować z oficjalnego komunikatu Osasuny. Ciekawe czemu Barcelona rozmawiała tylko z RFEF, skoro okazuje się, że RFEF nie może przełożyć meczu, a takie uprawnienia ma tylko LFP.
W czasach kiedy każdy się podkłada Barcelonie, logiczne jest to, że Osasuna powinna się zgodzić na wszystko co Barcelona chciała. Nie sądzisz. :?: Myślę, ze Mou przyznałby mi rację, w końcu to wg. jego teori wysunąłem te wnioski.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 gru 2010, 18:21

RealFan ja nie mam o to uwag, że tyle postów w temacie Barcy, a tyle w temacie Realu tylko, że zamiast rozwikływać temat taktyki, zestawienia jedenastki, nastrojów w swoim zespole [ Realu przed mecze z Valencią ] to roztrząsacie sprawę tego kiedy ma zagrać Barcelona.
Nie wiem co w tym złego jak zagrają jutro czy po jutrze czy dziś, jakoś jak przekładają mecze innych drużyn w Europie z różnych powodów to nikt nie ma pretensji.

Swoją drogą śmieszne są tu wypowiedzi ludzi, którzy są antyBarca bo jakby Ferguson, Wenger, Allegri chciał zapewnić najlepszy transport swojej drużynie to fani tych drużyn też broni by racji trenera.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2010, 18:23

Federacja podobno poinformowała Barcę, że jeżeli nie będą na stadionie o 20:30, to przegrywają walkowerem.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 gru 2010, 18:30

Jakiś "Speed 3" kręcą chyba dzisiaj. Eskorta Policji, wszystko załatwiane na ostatnią chwilę, oby nie zapomnieli zabrać Messiego. Na stadion wg. wyliczeń powinni spokojnie dotrzeć, liczono, że będą tam nawet przed 20. Osasuna niby wyraziła zgodę na przesunięcie meczu. Zobaczymy, ale po poniedziałku nie myślałem, że będą jeszcze w tym roku takie emocje towarzyszyły jakiemuś spotkaniu Barcy w lidze.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 gru 2010, 18:34

Jarzinho pisze:W czasach kiedy każdy się podkłada Barcelonie, logiczne jest to, że Osasuna powinna się zgodzić na wszystko co Barcelona chciała. Nie sądzisz. Myślę, ze Mou przyznałby mi rację, w końcu to wg. jego teori wysunąłem te wnioski.
Mourinho stwierdził tylko, że niektóre drużyny grają z Barceloną rezerwami. Nie robią tak wszyscy, lecz zdarza się (Sporting w tym sezonie to najświeższy przykład, ale Sevilla robiła to sporo razy). To nie jest uszczypliwość, tylko stwierdzenie faktu, z którym nie da się dyskutować. Dlatego Preciado tak się unosząc, zrobił tylko z siebie idiotę, bo Mourinho nawet słowem nie powiedział o Sportingu Gijon. Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
RealFan ja nie mam o to uwag, że tyle postów w temacie Barcy, a tyle w temacie Realu tylko, że zamiast rozwikływać temat taktyki, zestawienia jedenastki, nastrojów w swoim zespole [ Realu przed mecze z Valencią ] to roztrząsacie sprawę tego kiedy ma zagrać Barcelona.
To jakim składem zagra Real jest właściwie wiadome od dawna i niespodzianki raczej nie należy się spodziewać. Kwestia psychiki piłkarzy to wróżenie z fusów. Wyjdą na boisko i będzie wszystko wiadomo. Ja już napisałem, że inny wynik niż zwycięstwo Realu jest dla mnie dzisiaj nie do przyjęcia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”