Reyesik ustrzelił dzisiaj 2 brameczki a ty nawet słowem o nim nie wspomniałeś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 04 maja 2006, 22:55
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 maja 2006, 23:02
brylancik pisze:Reyesik ustrzelił dzisiaj 2 brameczki a ty nawet słowem o nim nie wspomniałeś
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 maja 2006, 23:09
Złote Usta?RóżA pisze:Dzisiaj widzieliśmy kolejny bardzo dobry mecz w wykonaniu Kanonierów. Podkreślam- nie bardzo dobry, ale dobry
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 maja 2006, 23:24
metol pisze:Złote Usta?
metol pisze:No i zdziwiłem i ucieszyłem z tego, że wkońcu strzelił coś Reyes. Jakoś na początku w ogóle nie mogłem się do tego piłkarza przekonać, ale teraz powoli zaczynam go coraz bardziej lubieć. To samo z Hlebem. Na początku nie podobała mi się kompletnie jego gra lecz np. w ostatnim meczu Ligi Misiów grał lepiej. Może wtedy cały Arsenal nie oczarował, ale przynajmniej wtedy mu te dryblingi wychodziły, no i nawet nieźle grał w odbiorze.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2006, 23:39
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2006, 0:27
mały spalony co prawda, ale podanie jak zwykle świetne. Dobrze, że choć raz sedzia się pomylił na naszą stronęRóżA pisze:W 30 minucie świetnie do Ljungberga podawał Henry i mieliśmy 1:0
czy najlepsza ? zwykłe uderzenie piłki wewnetrzną stroną, piłka ładne wpadła do siatki. Gol jakich pełno.RóżA pisze:Druga bramka to według mnie najlepsza dotychczasowa brmka Reyesa w karierze
no już nie rób z niego RonaldinhoRóżA pisze:w polu karnym Reyes wprost przecudnie najpierw ją zatrzymuje
jak jej nie masz - to wal na PW, dostaniesz, jak obiecasz zaniechanie pisania w nocnym temacie o rekordachRóżA pisze:Tylko czekam aż będzie dostępna w sieci
mecz z Sunderlandem - też 2asysty i gol - to taka wiadomośc, dla tych co uważają, że Titi nie umie rozgrywać, czy po prostu podawaćmetol pisze:A wracając do meczu to cieszy dobra postawa Kanonierów. Oczywiście świetnie zagrał Henry co zresztą nie trzeba chyba mówić w końcu jak powiedział Róża 2 asysty mówią same za siebie
Nikomu sie na początku jego gra nie podobała łącznie z nim samym. Długo sie aklimatyzował, potem kontuzjametol pisze:To samo z Hlebem. Na początku nie podobała mi się kompletnie jego gra lecz np. w ostatnim meczu Ligi Misiów grał lepiej.
WHU, wyjazdRealFan pisze:Właśnie. Z kim tak w ogóle Tottenham gra w ostatniej kolejce
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 maja 2006, 0:35
fieldy pisze:jak jej nie masz - to wal na PW, dostaniesz, jak obiecasz zaniechanie pisania w nocnym temacie o rekordach
fieldy pisze:czy najlepsza ? zwykłe uderzenie piłki wewnetrzną stroną, piłka ładne wpadła do siatki. Gol jakich pełno.
fieldy pisze:Ja bym do tych pochwał dodał jeszcze postawę Jensa, który juz nas przyzwyczaił do dobrej formy, alwe wypada o nim wspomnieć, 2 kapitalne obrony
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 05 maja 2006, 11:48
fieldy pisze:mecz z Sunderlandem - też 2asysty i gol - to taka wiadomośc, dla tych co uważają, że Titi nie umie rozgrywać, czy po prostu podawaćmetol pisze:A wracając do meczu to cieszy dobra postawa Kanonierów. Oczywiście świetnie zagrał Henry co zresztą nie trzeba chyba mówić w końcu jak powiedział Róża 2 asysty mówią same za siebie
No zobaczymy. Liczę na niego, zresztą jak na cały Arsenal. Zastrzele się jak wygra Barcafieldy pisze:Nikomu sie na początku jego gra nie podobała łącznie z nim samym. Długo sie aklimatyzował, potem kontuzjametol pisze:To samo z Hlebem. Na początku nie podobała mi się kompletnie jego gra lecz np. w ostatnim meczu Ligi Misiów grał lepiej.ale teraz już gra obrze i oby tak dalej - jestem zadowolony z jego postawy w ostatnich meczach.
Zobacymy co pokazę w finale LM - bo napewno zagra
RealFan pisze:Właśnie. Z kim tak w ogóle Tottenham gra w ostatniej kolejce
fieldy pisze:WHU, wyjazd
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 06 maja 2006, 19:21
xpakusx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 06 maja 2006, 20:25
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 maja 2006, 21:52
ulzyło ci ?el_nino pisze:mecz A vs. B to mecz przedewszystkim Henrego z Ronaldinho i Fabregasa z Messim
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 06 maja 2006, 22:08
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 07 maja 2006, 9:05
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2006, 11:17
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2006, 12:00
fieldy pisze:Prawda to, ze nie będzie transmisji ?
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio