Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 128

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 wrz 2005, 10:40

BartiX_FCI pisze:I znowu głupie szczescie Juventusu powodouje ze Juve wygrywa 1-2 :? Ale co tam taka pilka.....;]
dlaczego uwazasz ze "głupie" szczescie pomogło Juve zdobyc komplet punktów? zastanawia mnie jakiem masz argumenty ze wusuwasz takie stwierdzenie? czyzby Juve grało gorzej od Parmy?
z ciekawoscią czekam na te argumenty!!!

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 wrz 2005, 10:46

Trochę zmartwiła mnie gra naszych zawodników. W pierwszej połowie graliśmy na moje bardzo słabo, co jednak i tak wystarczyło do wyniku remisowego. Gol Camoranesiego pierwsza klasa. Moim zdaniem to dobrze, że Capello postanowił dac szasnę zmiennikom, w końcu niedługo mecz z Rapidem, a po nim arcyważne spotkanie z Interem, który mam nadzieję podzieli się dziś punktami z Violą. W drugiej połowie graliśmy zancznie lepiej niz w pierwszych 45 minutach. Głównie dzięki wprowadzeniu Emersona, Nedveda i Ibrahimovica. Grało nam się dużo łatwiej, kwestią czasu było strzelenie bramki. Tak też się stało, a zadecydowała o tym doskonała asysta Ibrahimovica. Najpierw prostopadłe podanie do Zlatana od Vieiry, następnie ten pierwszy wrzuca piłkę wprosta na głowę tego drugiego. Bramka cudo.
Bardzo słabo zagrał Trezeguet. Jeszcze gorzej Zalayeta, który nic nie pokazywał. Oboje w tym meczu nie zasłużyli na notę większą niż 5.5. Bardzo szkoda takiego występu Davida bo był on najlepszym naszym napastnikiem, a takie mecze jak ten sprawiają, że ten tytuł traci. Kolejny raz fantastyczny mecz Vieiry. Jakie tam Hleby, to Patrick jest transferem tego lata! :]
FORZA GRANDE JUVE!

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 25 wrz 2005, 11:12

Snipp: nie zgodze sie z Toba w kilku rzeczach.
Po pierwsze, czemu Zalayeta zagral gorzej od Treze? Zadnemu sie zbytnio nie udalo, ale Marcel mial chociaz kilka samemu wypracowanych akcji (chodzby ten strzal na dlugi slupek z bliska przy ktorym Treze sie minal z pilka o centymentry), zas David marnowal troche akcje wypracowane mu przez innych (chociazby mocne podanie/strzal od Nedveda niedlugo po jego wejsciu kiedy byl sa na sam i wystarczylo podbic lekko pilke nad kladacym sie Lupatellim).
Po drugie, nie uwazam zeby wejscie Nedveda ozywilo druzyne. Pomogl na pewno Emerson radzacy sobie lepiej niz GG, oraz Ibrahimovic, ktory ladnymi zwodami mylil zawodnikow Parmy. Ale Nedved wiele nie pokazal (dwa czy trzy silne i niecelne strzaly z dystansu z ktorych jeden prawie sie stal wspomniana asysta dla Treze), za to Mutu mial kilka rajdow w pierwszej polowie. Mysle ze akurat ta zmiana byla spowodowana zmeczeniem Adriana :)

Dodam jeszcze jedna rzecz, pewnie wielu ludzi sie oburzy ze jak fan Juve moze narzekac, ale bede: sedzia. To co ten czlowiek pokazal to jakas parodia. Co sie zawodnik Parmy polozyl, to odgwizdywal faul. Chocby niesluszna kartka dla Camora. Za to jak wchodzili w graczy Juve to kazal grac dalej, chociaz nie raz nalezala im sie wlasnie zolta kartka! Nawet moj ojciec, nie kibicujacy zadnemu klubowi, twierdzil ze Parma gra w 12 :P Dobrze ze nie zawazyl na wyniku spotkania, ale przy obu bramkach nie bylo mowy o spalonym ani faulu wiec nie mial wyjscia. Mam tylko nadzieje ze za tydzien glownymi bohaterami spotkania beda pilkarze :)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 wrz 2005, 11:19

Educated Fool pisze:Snipp: nie zgodze sie z Toba w kilku rzeczach.
Bardzo dobrze, bo się trochę nudzę :)
Educated Fool pisze:Po pierwsze, czemu Zalayeta zagral gorzej od Treze?
Moje wrażenie z meczu. Owszem, obaj zagrali bardzo słabo, ale Trezeguet próbował i mimo tego okropnego chybienia sam na sam grał według mnie lepiej.
Educated Fool pisze:Po drugie, nie uwazam zeby wejscie Nedveda ozywilo druzyne.
Ja też, z tym użyłem jego nazwiska bo nie chciałem napisać "dzięki wprowadzeniu rezerwowych" gdyż ta trójka oczywiście rezerwowymi nie jest, a gdybym napisał o Emersonie i Zlatanie, Nedved by mi nie przebaczył ;]
Educated Fool pisze: Mam tylko nadzieje ze za tydzien glownymi bohaterami spotkania beda pilkarze
Juventusu, chiałoby się dopisać :).
pzdr

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 25 wrz 2005, 11:52

luk1208 pisze:
BartiX_FCI pisze:I znowu głupie szczescie Juventusu powodouje ze Juve wygrywa 1-2 :? Ale co tam taka pilka.....;]
dlaczego uwazasz ze "głupie" szczescie pomogło Juve zdobyc komplet punktów? zastanawia mnie jakiem masz argumenty ze wusuwasz takie stwierdzenie? czyzby Juve grało gorzej od Parmy?
z ciekawoscią czekam na te argumenty!!!
a takie ze znowu w koncowce strzelili gola ktory dal im 3 pkt.... :P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 wrz 2005, 11:58

Powiem tak. Nie grallismy az tak zle, zauwazcie ze Parma miala moze 2-3 grozne okazje na mecz, za gola i stres przez te pare okazji Pramy obwiniam najbardziej Pessotto, on poprostu nie nadazal za zawodnikami Parmy.

Twierdzenie ze Juventus mial farta jest czysta nie wiedza, poniewaz mielismy wiecej okazji do strzelenia gola od Parmy, raz po strzale mutu z wolnego sedzia nie zauwazyl ze pilkarz Pramy dotknal pilke reka w polu karnym, choc byl pare metrow od tego zdarzenia :warrior:

Niezdarnosc w ataku wynikala z tego, ze Treze i Zala nie potrafia razem grac w ataku.

Tak wiec, nie ma sie co martwic, Parma rozgrywala jakies akcje tylko dzieki temu ze Gianluca (Pessoto oczywiscie) mial slabszy dzien.

Forza Juve!

a takie ze znowu w koncowce strzelili gola ktory dal im 3 pkt....

Powiedz mi chlopcze w jakim meczu (w tym sezonie) Juventus strzelil gola na miare zwyciestwa w 80 minucie?

Meczu nie ogladales? Zapewne nie wiesz ze 'farta' miala Parma, bo stracila drugiego gola dopiero w 82 minucie.

Najgorsi:

Pessotto 5/10

Thruam 5,5/10

Najlepsi:

Camor 6,5/10

Zlatan 7/10 (juz mu nie bede wypominal nie dokladnych podan :wink: )

Cannavaro 6,5/10

Zambro 7,5/10

Vieira 7/10
--------------------------------------------------------
W pierwszej polowie najbardziej sie staral Mutu.

Abbiati rzeczywiscie ma problemy z wylapiwaniem pilki. No coz jeszcze pare kolejek i wroci mistrz ;)

(oceny sam przyznalem, wiec nie pytac ssie z jakiej to gazety :P )
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2005, 12:21 przez Lakier, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 wrz 2005, 12:12

heh no własnie szczescie to miała Parma bo strzeliła bramke :P
Szkoda bo liczyłem chociaz na remis ale kwestia czasu było kiedy Juve wyrowna a nastepnie wyjdzie na prowadzenie.Wydaje mi sie ze gdyby nie stracili tej bramki pod koniec pierwszej połowy to moze i by zremisowała ale takie gdybanie.
Niestety Parma ma jeszcze długa droge przed soba by wrucic na szczyt.
Abbiati popelnił takie błedy jak w meczach o Coppa Italia kiedy to w Milanie dostawał sznase gry.On czasem ma takie mecze ze broni swietnie a nastepnie przytrafiaja mu sie błedy wkolejnych meczach.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 wrz 2005, 12:13

BatiX:proponuje Ci zebys na przyszlosc swoje wypowiedzi opieral na czyms wiecej niz tylko sprawdzeniu w internecie w ktorych minutach padly bramki...

JUVENTUS JEST WIELKI...*28*

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 25 wrz 2005, 12:45

Lakier pisze:Powiedz mi chlopcze w jakim meczu (w tym sezonie) Juventus strzelil gola na miare zwyciestwa w 80 minucie?
lol? no wlasnie? a czy ja napisalem ze w tym sezonie ? :shock: ledwo cos zobaczysz i juz musisz wywolywac klotnie swoimi bzdurnymi postami

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 wrz 2005, 12:50

BartiX_FCI pisze:lol?

?

BartiX_FCI pisze:no wlasnie? a czy ja napisalem ze w tym sezonie ? Shocked ledwo cos zobaczysz i juz musisz wywolywac klutnie swoimi bzdurnymi postami

Jak napisze ze Inter zanotowal znowu Remis to co?

Piszesz o czyms, o czym nie masz pojecia. Jeszcze jestes za zdaniem ze Grande Juve mialo farta?

Kolejny ignor ;]

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 wrz 2005, 13:08

Tak, to zazdrośc targa wasze umysły. Zazdrosć, że Juventus mógł stracić punkty, jednak jest zbyt mocny, żeby sobie na to pozwolić.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:heh no własnie szczescie to miała Parma bo strzeliła bramke
Zgadzam się. Strzelnie bramki Juventosowi to dla drużyny klasy Parmy, coś miedzy fartem, a cudem. Parma jest druga, po Ascoli. ;)

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 25 wrz 2005, 14:37

BartiX_FCI pisze:
Lakier pisze:Powiedz mi chlopcze w jakim meczu (w tym sezonie) Juventus strzelil gola na miare zwyciestwa w 80 minucie?
lol? no wlasnie? a czy ja napisalem ze w tym sezonie ? :shock: ledwo cos zobaczysz i juz musisz wywolywac klotnie swoimi bzdurnymi postami
Bzdurne teksty to Ty piszesz wymoczku... Nastepnym razem popieraj swoje inteligentne wypowiedzi jakimis argumentami albo nie pisz w ogole.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 25 wrz 2005, 18:26

Lakier pisze:BartiX_FCI napisał:
no wlasnie? a czy ja napisalem ze w tym sezonie ? Shocked ledwo cos zobaczysz i juz musisz wywolywac klutnie swoimi bzdurnymi postami

Jak napisze ze Inter zanotowal znowu Remis to co?
To ja Ci napisze: "pokarz mi mecz w tym sezonie w ktorym Inter zremisowal"

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 wrz 2005, 18:38

To ja Ci napisze: "pokarz mi mecz w tym sezonie w ktorym Inter zremisowal"

:)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 wrz 2005, 19:08

Lakier dobre to bylo :!: :lol:

Juz we wtorek mecz z Rapidem :wink: Mecz teoretycznie pewny :) ,ale nie raz zdarzały sie niespodzianki :? Mam nadzieje ,ze w tym przypadku nie bedzie niespodzianki :D

Sklad Juve trudno przwidziec :roll: bo Fabio stosuje rotacje :lol: Mam tylko nadzieje ,ze zamiast Pessotto zagra Blasi :!:
:!: :!: Bo obecnie jest napewno lepszy na tej pozycji :!:

Szkoda ,ze nie zagra Vieira :? ,ale cos czuje ,ze Capello zrobi 4-3-3 :twisted:

Abbiati - Blasi,Thuram,Cannavaro,Chiellini - Camoranesi,Emerson,Nedved - Trezeguet,Mutu,Zlatan

taki sklad bym chcial 8) ,a jaki bedzie to sie okaze

typ: 2:0

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”