Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 sty 2011, 17:24
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 sty 2011, 17:38
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sty 2011, 18:58
Jeżeli ktoś pisze, że gra danego delikwenta go irytuje to raczej nie dotyczy to piłkarzy, którym zdarzyło się zanurkować raz czy dwa razy.Kamil232 pisze:Ale gadanie o tym jak to strasznie irytuje kogoś gra jakiegoś grajka(bo raz czy dwa zanurkował) i że aż cieżko to oglądać jest wg. mnie grubą przesadą, kiedy w drużynie ma się podobnych typków.
Właśnie chodzi o to, że obu przypadkach (wymuszenie rzutu wolnego czy kartki) cel jest ten sam - odniesienie jak największej korzyści dla zespołu. Przecież Ronaldo nie daje się przewrócić przed polem karnym dla jaj tylko dlatego, że doskonale bije rzuty wolne i będzie miał doskonalą szansę na strzelenia gola właśnie.Kamil232 pisze:A o Busquecie zapomniałem, a i wg. mnie takie zachowania jak jego czyli firmowe zagranie Messiego, gdzie lekko ktoś zostaje szturchnięty obok twarzy i upada i płacze i udaje umierającego jest większym skurwysyństwem jak nur. Po nurze dostajesz wolnego, czy karnego, ale to jeszcze nie gol i to da się odrobić. A po takim bezczelnym udawaniu, że coś Ci się stało, że dostałeś w twarz zawodnik wylatuje z boiska i drużyna gra CAŁY mecz w osłabieniu. Podobnie ma się sprawa z udawaniem, że urwało Ci nogę po faulu i kiedy zawodnik dostaje kartkę naglę jesteś ozdrowiony.
MGiggs pisze:Mentorze , troszkę wyrwałeś zdanie z kontesktu.Pisałem o Rooneyu ,Sergio oraz Gilardino.
Także nie wydaje mnie się, aby coś zostało wyrwane z kontekstu.MGiggs pisze:100% wpisów mistyka to napinka,więc się dziwie że ktos na to odpowiada.Ronaldo symuluje ale mniej niż kiedyś,choc też mnie denerwuje te jego gestykulacje,miny itp jednak mając takie staty..możesz wszystko. Rooney-jeden z najwiekszych walczaków tak czasami zasymulował że głowa mała...
Drogi mistyku-oglądaj to co wyprawiał niejaki SergioB z Barcelony.On nawet przebił słynny upadek Gilardino z Cetickiem...
Niczego takiego nie sugerowałem. Bardziej żrecie się z mistykiem niż z Barceloną chyba. Przynajmniej tak to odbieram.MGiggs pisze:Chcesz mi wmówić że pluje jadem na Barce?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 sty 2011, 19:11
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sty 2011, 19:14
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sty 2011, 19:53
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sty 2011, 20:19
Bo nie rozdzielają symulki od wymuszenia. Pisałem o tym wiele razy, że czasem jak się piłkarz nie przewróci to sędzia faulu nie gwizdnie pomimo tego, że przekroczenie przepisów było.RealFan pisze:Ciekawe, że ludzie tworzą kompilki, na których umieszczają tez sytuacje, w których dany zawodnik faktycznie był faulowany, nawet jeśli od siebie dodał.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sty 2011, 12:39

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sty 2011, 20:16
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 sty 2011, 20:18

kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 25 sty 2011, 20:19
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sty 2011, 20:34
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 25 sty 2011, 20:38
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 25 sty 2011, 20:48
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 sty 2011, 22:25
Piłkarz spędzi w Madrycie najbliższe pół roku, choć istnieje możliwość wykupienia zawodnika za kwotę 14 milionów euro. Klub ze stolicy Hiszpanii nie zapłaci za transfer ani centa, jednak będzie opłacał piłkarzowi pensję, co biorąc pod uwagę angielskie realia, wyniesie około 2 milionów euro brutto.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=32928Nie wiadomo na razie jak oba kluby rozwiążą sprawę zarobków piłkarza, który rocznie pobiera aż 7 milionów euro netto
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio