Opisz poprzednika - Strona 129

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 gru 2005, 11:40

Ibrahimović- kolejna 'zebra' :wink: fan talentu Zlatana, czasami potrafi umiejętnie sprowokowac czasami daje się poddac prowokacji, z tąd jego ostrzezenia, zawsze broni i chyba bedzie bronił Juve, narazie ma powody, ale nic nei trwa wiecznie. Czasami mieliśmy krótkotrwałe spięcia, ogiolnie siedzi we dziale wlochy ale odiwedza po drodze hiszpanie :wink: nie mam nic do niego.

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 gru 2005, 11:51

fieldy pisze:meecik_mks - dużo pisze w tym temacie, tym samym sprawiając nam, starym wyjadaczom wiele kłopotów
sorry :P :rydzyk:

fieldy pisze:Wkleił zdjecie na forum bardzo szybko, aby zacżąć go porównywać do jego słynnijsego sobowtóra - Alana Smitha, obaj grj na tej samej pozycji, obaj mają podobną historię

8)

fieldy pisze:W temacie o najlepszej kapeli się na razie nie wypowieadał, wiec muszę stwierdzić, że słuchu nie posiada, tymbardziej że w sigu widnieje podobizna pewnych "muzyków" - no cóż o gustach się nie dyskutuje, ale ja dyskutowć wcale nie chcę - moim zadaniem jst nawrócić chłopaka

:D:D Gusta i guściki :P ale kilka wałków tej kapeli znam :) Własnie ściągnąłem wałek Daddy który polecałeś :)

P.S Kiedyś w naszym klubie w piwnicy widniał na ścianie napis KoRn :D stare czasy.... :D 8)

Ibrahimovic - zupełnie nieznany mi osobnik, fan Ibrahimovica :) Mnie ominąć :) Ja tu tylko sprzątam :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 gru 2005, 11:54

meecik_mks - fan Smitha, Linkin Park....lubi serial "Lost" za co wielkie brawa....uważa, że mam najlepszy avatar :P a to ciekawe
Pochodzi z Rudy Śląskiej, ma 19 lat, kibicuje drużynie Mks Zaborze...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 31 gru 2005, 11:58

Bonso pisze:fan Smitha

Ze co, ze jak, ze kiedy, ze gdzie? Ale łoco hozi? :twisted:

Bonso

Tego to ja ostatnio przed monopolowym widzialem, hehe byl w szaliku [L], troche nie mogl ustac, ogolnie zle wygladal ale wcale mu sie nie dziwie. Wrescie legia gra dobrze a i nowy rok niedaleko. Chwila postali pod tym sklepem porozgladali sie i ruszyli swoimi bajecznymi rowerami wigry 3 w zaspy sniezne na poszukiwanie przygody.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 gru 2005, 12:08

Smithu - dawniej Smitu, frik23 i Bóg wie kto jeszcze :P Ustanowił nieśmiertleny rekord postów jednego dnia - chyba ze 100? Kiedyś ponoć prowadził krucjate przeciw modom...zaowocowało to banem ? Obecnie studiuje i pracuje....podobnie jak połowa forum wybiera się na mocno zakrapianą bibe u fieldy'ego :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 gru 2005, 12:13

Smithu pisze:Tego to ja ostatnio przed monopolowym widzialem, hehe byl w szaliku [L], troche nie mogl ustac, ogolnie zle wygladal ale wcale mu sie nie dziwie

Ja nie pije, więc nie wiem jak mnie mogłes w takim stanie widzieć :D :P

Smithu pisze:ruszyli swoimi bajecznymi rowerami wigry 3

Nie posiadam roweru, więc dementuje :]

Smithu - Widzewiak z krwi i kości...jeden z forumowiczów, z którym naprawde można pokonwersować na poziomie....tylko jakies zmyślone historyjki o mnie napisał w poprzednim poście, robiąc ze mnie pijaka, a tego nie lubie...

Bagg - 13 letni kibic Juve, ostatnio zauważyłem, że jest niesamowicie zapatrzanowy w swoją drużynę...niby to dobrze, ale w róznego rodzaju plebiscytach, widząc 3/4 składu Juve w jego postach to troche nienormalne...ale cóż nikt mu tego nie broni ;) ogólnie pozytywna postać ;)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 31 gru 2005, 12:18

Bonso fan Realu (-) Pamiętam, że na początku gdy dołączył wiele osób było za tym by go wyrzucić, jednak ustabilizował się. Ma fajny podpis (Moderator na Kaukaz). Nie miałem z nim starć i jest jednym który dołączył w tym roku.

PS: Mam 12 lat i widziałem jak gra Cruyff, ale tylko na filmikach. Dużo też o nim czytałem...także...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 31 gru 2005, 12:19

Ej no ! Powoli ! Jak juz to smitu :D a jeszcze mialem nick bywalec, smitu1, smitu2 i inne jakies glupie podroby :D
bagg pisze:nieśmiertleny rekord postów jednego dnia - chyba ze 100?

Nie rob ze mnie boga, tam bylo raptem blisko 90 postow :lol:

bagg

Ehh, mlodziez stacza sie na psy :? nieletni narkoman i rozbujnik, wsrod forumowiczow sieje postrach i zniszczenie, a jego naklute zyly az sie prosza o jeszcze. Biedny, ale poki sie trzyma jest jednym z najlepszych forumowiczow.

Pozdrawiam.

Bonso pisze: tego nie lubie...

Dobra ! Sam sie zbiczuje :? :cry:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 gru 2005, 12:24

herdek pisze:Pamiętam, że na początku gdy dołączył wiele osób było za tym by go wyrzucić, jednak ustabilizował się.

spiskowali za moimi plecami ?? Ja sobie nic takiego nie przypominam ;)
Smithu pisze:Nie rob ze mnie boga, tam bylo raptem blisko 90 postow
oj chyba było więcej ;) pamiętam ten dzień, akurat jeden z moich pierwszych na forum i koło 15 było tych postów ponad 60 :]

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 31 gru 2005, 12:26

Niewiem, ale tak mi się jakoś wydawało.

PS:Opisujcie mnie bo post BONSA, SMITA i ten mój są lekko nie na temat

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 gru 2005, 12:28

Smithu pisze:Ehh, mlodziez stacza sie na psy Confused nieletni narkoman i rozbujnik, wsrod forumowiczow sieje postrach i zniszczenie, a jego naklute zyly az sie prosza o jeszcze. Biedny, ale poki sie trzyma jest jednym z najlepszych forumowiczow.

Smitu, do jasnej cholery to miała być tajemnica :? Noi sam się prosiłeś....teraz będę musiał pożyczyć od Niggaza jego moherowe berety, no i przykro mi, ale Smitu [']

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 31 gru 2005, 12:33

Niewiem, ale tak mi się jakoś wydawało.

PS:Opisujcie mnie bo post BONSA i ten mój są lekko nie na temat

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 gru 2005, 12:39

ale smitu opisał bagga, więc jego kolej, ale no dobra niech Ci będzie ;)
herdek - jeden z najmłodszych na forum, kibic Barcelony...chyba nie zmieniał avatara juz od dawna....w podpisie ma sig z talentami, wiec pewnie ma nadzieje, ze to oni w przyszłości będą decydować o potędze Barcy....kiedyś próbwał sie w róznego rodzaju grach forumowych, chciał nawet prowadzić "Złotą Lige" ale mu nie wyszło.....ostatnimi czasy na forum niezbyt często...i to na tyle, nie mam weny, żeby pisać

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2005, 13:17

Bonso - fotografuje się z flachą, ale nie lubi jak się go od pijaków wyzywa.
Kibicuje Legii [co zrobić - kazdy ma jakieś wady :twisted: ]
O piłkarzu, któego sprzątnął sprzed nosa Realowi było swego czasu głośno, ostatnio próbowano odebrać mu jego pupilka [Perez nie daje za wygraną] ale ostatecznie Bonso skrzyknął ziomów z żylety i Joaquin został tam gdzie jego miejsce.
z kolegą Bonso mało mam do czynienia na forum, ale wydaje się być spoko [wiadomo kim ź...]

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 gru 2005, 13:33

fieldy-Już sie pewnie nie może doczekać meczu Arsenalu i Nowego Roku :lol: .Z tego co słyszałem niezły pijak z niego a wieć WIELKI + Dla Ciebie.Pewnie jutro będzie Go nieżle suszyć ale tak to już jest.Wielki fan Arsenalu o którym już troche wie :wink: Ciekawe a której zląduje w domu :D Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”