Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 129

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 cze 2011, 20:17

Możecie też na pół roku poza Hiszpanie kogoś wysłać i zgłosić w zimie. Tak czy tak komplikuje wam to sprawy nieźle.
No tak,Costa won,Cabrera na wypozyczenie + ktos z dwojki Miranda & Elias rowniez na wypozyczenie. Ciekawe tylko ktory :think:

Nie zalamujcie mnie z tym Bruno... Jest dobry Silvio,sredni Valera,w razie potrzeby na prawej zagra Perea,sa mlodziaki w ekipie B... Nie potrzeba wiecej szrotu na Calderon :P

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 21 cze 2011, 0:20

No nie,jeszcze Miranda nie zdazyl przyjsc a juz ma isc na wypozyczenie,albo znowu Salvio,jak juz sie wszyscy ucieszyli,ze wraca :( Eliasa tez szkoda.W zeszlym roku juz obiecywali,ze zalatwia Godinowi ten paszport i co?Ale sie nachrzanilo.A moze jeszcze Costy nie sprzedamy :?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2011, 2:10

Widac Manzano rowniez nie jest fanem talentu Meridy. Mlody Hiszpan zostal zaoferowany Espanyolowi. Ja jestem na nie,choc jezeli przyblizyloby to transfer Osvaldo to... czemu nie :) Frana bedzie strasznie szkoda,bo tak naprawde na Calderon nigdy nie dostal prawdziwej szansy na pokazanie pelni mozliwosci.

Marotta:
Aguero jest wielkim graczem i kiedy mówię o podniesieniu poziomu jakości Juventusu, to mam na myśli także o Argentyńczyku.
Czyli kolejne bla bla bla,a konkretow brak.

Tu ciekawy news,choc nie wiadomo ile w nim prawdy:

http://www.atleticopoland.com/news/Niko ... yczen-1357

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 22 cze 2011, 2:22

Biedny Merida :( Najpierw u QSF sobie nie pogral,a teraz u Manzano to samo.Jak rozmawialismy o tym jakis czas temu,to zdaje sie pisalilscie,ze w projekcie Manzano raczej miejsca dla Meridy nie bedzie i widac to prawda :( Jesli zaproponowali go Espanyolowi,to na pewno z nadzieja na przyblizenie transferu Osvaldo.
Sprawa z Kunem chyba nigdy sie nie skonczy...albo on naprawde zostanie u nas,bo cos konkretnuch chetnych na jego kupno brak.Juve pewnie rzeczywiscie by go chcialo,ale przeciez Aguero chce grac w LM. W ogole plotek jest megailosc,najlepsze sa tytuly typu"Reyes coraz blizej Galatasaray" a zaraz potem kolejne info,ze sam zainteresowany chce zostac u nas i tak w kolko :lol:
Jaki to zawodnik ten Kranjcar?zupelnie nie znam goscia :(

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2011, 2:42

Jaki to zawodnik ten Kranjcar?zupelnie nie znam goscia
Ofensywny pomocnik jakiego trzeba w Atleti. Z tego co sie orientuje moze tez grac na skrzydle,choc przydalaby sie tutaj opinia jakiegos znawcy Premier League.

A Meridy rzeczywiscie szkoda. Nawet jezeli Atleti sprowadzi AMC to ten praktycznie nie bedzie miec zmiennika,a tutaj Fran pasowalby idealnie. Dlaczego ci wszyscy hiszpanscy szkoleniowcy sa do niego tak uprzedzeni ? :o

Tematu Reyes w Galacie nie traktuje powaznie,choc nigdy nie wiadomo...

O transferze Kuna niedlugo bedzie mozna napisac ksiazke... Dluga,nudna i zapewne bez happy endu dla wszystkich kibicow Atleti :roll: Choc bad ending okraszony 45 milionami nie musi byc znowu taki bad :smile2:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 22 cze 2011, 2:52

Ech.Najgorsze jest to,ze jak kogos chcemy,to tym kims interesuje sie mase klubow naraz i na ogol zostajemy z niczym :(
Ja tez nie wierze w przeprowadzke Reyesa,ale kto wie?O Ujfalusim nawet bym nie pomyslala,a tu niespodzianka.Czemu do cholery zespoly z Turcji upieraja sie kupowac zawodnikow akurat od nas?Niech sobie znajda jakis inny skup pilkarzy :mrgreen: ...
W ogole dziwna sprawa z tymi transferami.Miranda nie potwierdzony oficjalnie,z Piattim nie wiadomo co,bo ucichlo.Sprawa z Adrianem pewnie wyladuje w sadzie...I gdzie te nasze zakupy?Poki co,Silvio. Moze byc tak,ze jak nie sprzedamy Kuna,to bedziemy miec jakies grosze na transfery i tyle.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 cze 2011, 6:26

mzatlanta pisze:Ech.Najgorsze jest to,ze jak kogos chcemy,to tym kims interesuje sie mase klubow naraz i na ogol zostajemy z niczym
Spoko, na Bruno brak chętnych więc macie szanse.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 cze 2011, 20:42

Spoko, na Bruno brak chętnych więc macie szanse.
Spadaj :P

Najprawdopodobniej w takich koszulkach beda wystepowac Rojiblancos w przyszlym sezonie (poprzedni model,ktory pojawil sie w prasie to byl fake):

Obrazek

Proste,schludne,ladne. Dla mnie moga byc.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2011, 22:23

Jak Wy to zrobiliście, że macie koszulki od Nike bez zwężanych pasów?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 cze 2011, 23:30

Mentor pisze:Jak Wy to zrobiliście, że macie koszulki od Nike bez zwężanych pasów?
Heh,trzeba miec znajomosci Mentorze :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 cze 2011, 10:33

RealFan - pytales ostatnio co z Asenjo,a wiec w koncu Sergio przemowil i to w dosc optymistycznym tonie.

http://www.atleticopoland.com/news/Asen ... karza-1364

Ja bym mu zaufal. Nie oplaca sie sprowadzac nastepnego bramkarza (za Davida) jezeli w kadrze ma sie dwoch tak utalentowanych jak Asenjo i Joel,chociaz plotka o Thibaut Courtois wygladala bardzo smakowicie szczerze mowiac :)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 cze 2011, 13:19

Mentor pisze:Jak Wy to zrobiliście, że macie koszulki od Nike bez zwężanych pasów?
Śmieszne by było jakby na 100 lecie (od 100 lat Atletico gra w czerwono-białych) zrobili by koszulki ze zwężonymi pasami. Raz zarząd zgodził się na zmianę pasów (te grube na dwa pasy) i kibice na każdym spotkaniu wyrażali swoje niezadowolenie aż po pewnym czasie w trakcie sezonu zarząd się ugiął i zaczęliśmy grać w strojach z poprzedniego sezonu (na wyjazdach nie zmienili strojów). Teraz mogła być reakcja podobna, pewnie dla tego zarząd postawił Nike taki warunek.

Co do nowych koszulek mi się bardzo, ale to bardzo podobają, jedynie mam zastrzeżenia co do żółtej otoczki wokół herbu, jakoś nie pasuje.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 18:41

Teraz juz oficjalnie,nowe koszulki na sezon 2011/2012:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Trzeci komplet mi sie nie podoba,ale domowka i wyjazdowka sa swietne :)

Tymczasem Atleti pozyskalo lewoskrzydlowego Realu Jaen 18-letniego Ivana Sancheza. Kompletnie nic nie wiem o tym gosciu,choc chodza sluchy,ze spory talent (ksywka 'Perla Andaluzji'). Pierwszy sezon spedzi w Atletico B pod okiem Milinko Pantica.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 27 cze 2011, 18:51

Pierwszy komplet rzeczywiscie bardzo ladny,drugi tez niezly :) Tylko trzeci jakis taki...Chyba lepszy bylby caly niebieski.
Ciekawa jestem tego Sancheza.Zobaczymy,co z niego wyrosnie.Tymczasem z transferami zamieszanie,poza cyrkiem z De Gea:
-nie wiadomo,co z Adrianem. Musi byc nasz!
-wychodzi na to,ze albo Salvio,albo Piatti :( Kurcze,liczylam na ich obu.Ale Salvio zdaje sie,nie ma paszportu,a Piatti ma,poza tym Benfika ciagle chce Salvio...

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 18:59

-wychodzi na to,ze albo Salvio,albo Piatti Kurcze,liczylam na ich obu.Ale Salvio zdaje sie,nie ma paszportu,a Piatti ma,poza tym Benfika ciagle chce Salvio...
Ja chcialbym obu :wink:

Strasznie wkurzaja mnie newsy,w ktorych Salvio wypychany jest do innych klubow. Przeciez ten chlopak to absolutna przyszlosc Atleti,takiego skarbu nie mozna sobie ot tak po prostu puscic,bo jest problem z paszportami. Ewentualnie zgodzilbym sie na polroczne wypozyczenie do jakiegos slabiaka PD,ale bez zadnych durnych klauzul i haczykow. W tym czasie Godin zalatwi sobie paszport i wszyscy beda zadowoleni.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”