Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 kwie 2013, 20:37
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 kwie 2013, 20:40
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 23 kwie 2013, 20:44
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 kwie 2013, 20:46
Pierwszy jest mniej wiecej co 10 obywatelem swiata, a drugi osoba wyjatkowa, koneseremCzym się różni Janusz z Polski kibicujący United, od Janusza z Polski kibicującemu Depor ?
Moze obejrze z braku laku, ale naprawde jest sie czym jarac ? Przeciez Barce i Bayern ogladacie co tydzien. W piatek Udine - Lazio to bylo cos !Jacku, nie oglądaj dzisiaj Ligi Mistrzów, bo jest dla Ciebie zbyt mainstreamowa.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 23 kwie 2013, 21:19
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 kwie 2013, 21:24
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 kwie 2013, 21:37
Na koncu posta byla odpowiednia emotka, wiec nie pisalem calkiem powaznieMorrow pisze:Mnie strasznie śmieszy to co piszesz Jacku. Tak jak fieldy napisał, nie wiem czym się różni niedzielny kibic zza monitora Realu Sociedad od kibica Arsenalu kibicującego przed komputerem. W czym kibicowanie bardziej znanemu albo po prostu lepszemu klubowi jest gorsze od kibicowania przeciętniakom?
I tylko można się uśmiechnąć jak czyta się, że koneserem i lepszym jest kibic, który wali konia pod Lazio - Udinese od tego, który się ślini przy okazji Real - MU. Zresztą jaki tam z Ciebie koneser, zamiast oglądać Serie A i pisać o talentach, które już ktoś dostrzegł powinieneś katować Serie C i niższe bo tam jest miejsce dla koneserów. Co to za sztuka sympatyzować z Udinese czy Atletico, na które mecze przychodzi po kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy ludzi i które co rok biją się o puchary. Chcesz być fajny to kibicuj Grosseto i rzuć w pizdu ten cały mainstream. Aż dziw bierze, że oglądasz skoki i cieszyłeś się triumfami Małysza i Stocha, jakbyś miał być fajny to powinieneś jarać się Pucharem Kontynentalnym i skokami Huli
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 kwie 2013, 21:49
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 kwie 2013, 22:05
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 kwie 2013, 22:55
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 kwie 2013, 23:04
Na przyklad final LM Monaco - Porto. To bylo cos, a w polfinale chyba jeszcze Depor bylo z tego co pamietam. Brakuje mi troche takich czasowA tak poważnie to co rozumiesz pod pojęciem różnorodność?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 kwie 2013, 23:18
To była w ogóle najlepsza edycja LM jaką pamiętam. W fazie grupowej Monaco 8:3 Deportivo, pierwsze gole Drogby w LM w barwach OM, oraz Arsenal od 1 pkt i ostatniego miejsca w grupie po 3 meczach, do 10 pkt i wygrania grupy po 6 spotkaniach. w 1/8 kamienna twarz Mourinho po strzeleniu zwycięskiej bramki w 93 minucie na Old Trafford. W 1/4 pamiętne Milan-Deportivo 4:1 w pierwszym i 0:4 w drugim meczu, Morientes ładujący gole Realowi w barwach Monaco no i najsmutniejszy mecz mojego kibicowskiego życia, czyli porażka Invincibles 1:2 z Chelsea. No w finale, gdyby Giuly trafił na początku sam na sam... Zajebista była tamta edycja.Dr.Football1 pisze:Na przyklad final LM Monaco - Porto. To bylo cos, a w polfinale chyba jeszcze Depor bylo z tego co pamietam. Brakuje mi troche takich czasowA tak poważnie to co rozumiesz pod pojęciem różnorodność?No ale to tylko moje fanaberie
Jezeli Wam sie to podoba, to mnie nic do tego.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 23 kwie 2013, 23:30
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 kwie 2013, 23:31
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 kwie 2013, 23:33
To byla najlepsza edycja w historii. Tako rzeklem. Ja przynajmniej ogladalem z jezykiem na brodzie.czarny_samael pisze:To była najgorsza edycja LM, jeśli nie kierować się własnymi sympatiami. Nikt się nią nie przejmował, a finał stał pod jednym znakiem zapytania: który wygra,żeby przejąć Chelsea?
Dr.Football1
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio