Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1288

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 02 lut 2011, 18:12

A mógłby mi ktoś przybliżyć co takiego zrobiła Kryśka że jest idiotką?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2011, 18:15

Nie wiem jakim człowiekiem jest Cristiano, bo go nie znam. Jak wy go znacie, to gratuluję. Na podstawie jego wypowiedzi nie mogę o nim powiedzieć niczego złego. Na podstawie tego co o nim mówią obecni i byli koledzy z drużyn, bo to są osoby, które go znają, również. Jakiś głupkowatych zachowań a'la Pique również w jego wykonaniu nie widziałem. Jedyne co można mu zarzucić to to, że czasami kogoś sprowokuje na boisku, ale dużo częściej to on jest prowokowany i to wobec niego rywale i kibice rywali zachowują się nie w porządku. Próbujcie dalej.
Mikkel pisze:A mógłby mi ktoś przybliżyć co takiego zrobiła Kryśka że jest idiotką?
Nosi biała koszulkę zamiast bordowo-granatowej.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2011, 18:17 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 02 lut 2011, 18:17

To wiem że jest głównym powodem (w drugą stronę nie byłoby tematu), ale co takiego zrobił akurat w tym meczu.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2011, 18:18

Wygląda na to po prostu, że na Cristiano można gwizdać obrażać go lżyć na niego, ale jak odpowie to jest Chamem, idiotą itd. Skąd my to w Polsce znamy :lol:

Podbijam pytanie Mikela co takiego Cristiano zrobił, co odpowiedział itd.? Mistrzowskie Kim ty jesteś jak do Pedro? 8)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2011, 18:20

Wszystko jest napisane w linku wyżej. Śmiał zapytać Pandianiego, ile zarabia, gdy ten się do niego rzucał po gwizdku sędziego na przerwę. :rotfl:

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 lut 2011, 18:22

MGiggs pisze:nie ma on nic wspolnego z Barca
Ale czemu tak piszesz? W swojej wypowiedzi Pandiani odnosił zachowanie Ronaldo do zachowania Leo, a że Messi jest graczem Barcelony to chyba jednak ma coś wspólnego. Jest ponadto o tym dlaczego wg Urugwajczyka Barcelona jest lepiej przyjmowana niż Real na hiszpańskich stadionach. To, że jest mowa o Ronaldo i Realu nie oznacza, że nie można nic o tym napisać na stronie Barcelony, w końcu gramy w jednej lidze, to czasem też można by kibicom przybliżyć realia tejże ligi :D

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2011, 18:26

Poprostu jest pole by pojezdzic sobie po Ronaldo bez bana. Za to niejaki Bułgar który obrażał Real( z plusciem na znaczek) był tam uznawany za Boga.
Tak jak napisał realfan-problemem Ronaldo jest zły kolor koszulki.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2011, 18:29

Wszystko jest napisane w linku wyżej
NIe bardzo dostrzegam w którym poście? Ślepy jestem bo linku nie widze.

Nie wiem o co znowu takie halo :lol: Pewnie każdy z was podczas kłótni w swoim życiu użył jakiegoś stwierdzenia, które jeśli by wyrwać go z całej sytuacji byłoby uważane za żenujące. No, ale nie wy jak ktoś po was jedzie to pewnie nadstawicie drugi policzek :wink:

A co do tego jaki jest Cristiano wystarczy posłuchać osoby, które z nim mają do czynienia na codzień, kumpli z drużyny, trenerów itd. A to, że na zewnątrz jest arogancki to jego styl i bardzo dobrze jak Jose, uwielbiam takich gości. Wiedzą na co się narażają, wiedzą, że przez to swoją arogancję jak im nie wyjdzie to cały świat z nich będzie szydził, ale za to smak zwycięstwa jak uciszają tych wszystkich hejtersów musi być zaiste niebywale smakowity.
Za to niejaki Bułgar który obrażał Real( z plusciem na znaczek) był tam uznawany za Boga.
To samo pewien Kameruńczyk, który gadał o bękartach.

Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 02 lut 2011, 18:29

"Ale to, co było na boisku, niech tam zostanie"
Najpierw powiedział wszystko co się stało, zanalizował to i porównał cały Real i Ronaldo do największego klubu wszechświata, a później zakończył zdaniem którym powinien zacząć i już się nie odzywać.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2011, 18:31

Leo jest idealny, bo taką mu przypięto łatkę, ale nie raz zachowywał się na boisku chamsko. Jak każdy piłkarz z wyjątkiem Raula. :P Po prostu w jego przypadku jak już się źle zachowa, to się tego tak nie wyolbrzymia, a nawet próbuje ukrywać. Oczywiście jest to rzadsze niż u Ronaldo, ale zdarza się. Na Cristiano w Anglii też gwizdali, bo jest po prostu dobry. Barca jest traktowana dużo łagodniej na stadionach i o dziwo rzadziej chamsko faulowana, ale nikt nie wie dlaczego. Może to przez to tworzenie sztucznie idealnego wizerunku. Nie sądzicie, że to trochę dziwne, że Barcelona będąca tak często przy piłce jest piątą najrzadziej faulowaną drużyną w lidze, a Messiego pomimo tego, jakie stwarza zagrożenie nie ma w pierwszej dwudziestce najczęściej faulowanych piłkarzy?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2011, 18:36

Pandiani z tekstem o piłkach osmieszył siebie i cała Osasune, kolejny piłkarz który chce zbałysnąc przy Ronaldo, był już taki Tylor z Newclastle które tez chciał mieć 5 minut sławy, a wszystko dlatego ze Ronaldo do niego wyskoczył gdy ten chamsko i specialnie uderzył go w twarz.
Gdyby Ronaldo wyjebał(dosłownie) takiego Puyola jak Messi Maicona to gazety by mu zyć nie dały, ale Messi to Messi.

Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 02 lut 2011, 18:37

Zaraz Ci się oberwie, i zacznie się dyskusja o tym że Messi się nigdy nie przewraca nawet jak jest faulowany. 100% racji co do samej postaci Leo i ukrywanie jego wybryków. Wynika to pewnie z wywiadów, w których się Argentyńczyk nigdy nie gloryfikuje, bo na boisku to często mija się z prawdą.

e: MGiggs: Ronaldo by zabili na miejscu, na każdym stadionie by miał to samo, co po 2006 roku w Anglii. Ale już jedna dyskusja o tym była na 4 czy więcej stron, nie wiem czy jest sens zaczynać kolejna :wink:

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 lut 2011, 18:41

MGiggs pisze: bez bana
Nie wiem jak tam rozdają bany, ale chyba nie rzadziej niż na realmadrid.pl :P, gdzie zresztą też wrzucają newsy by sobie "pojeździć po 'dowolny gracz Barcelony' bez bana". Po obu stronach są napinacze i jak Cie to wkurwia to nie czytaj.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 02 lut 2011, 18:54

Nie bardzo rozumiem o co ta awantura :lol: , ot Pandiani zabłysnął jako mistrz ciętej riposty i zrobiło się ciekawie
Nie kto inny jak Realfan, jeden z najlepiej znających sie tu na piłce i user i jeden z najbardziej merytorycznych bardziej poważa Mourinho od Pellegriniego między innymi dlatego,że ten pierwszy potrafi się ciekawie wypowiedzieć
Pandiani też się ciekawie wypowiedział(innymi słowy napiął się), doceńcie celność dowcipu :twisted:
Przecież to nie kto inny, jak Cristiano zasłynął tekstem rzuconym do Pedro : A kim ty jesteś ?
podczas GD

Jak Mou przy każdej okazji opowiada od niepodyktowanych karnych przeciw Barcy to jest ok, bo taki Pellegrini był nie miał odwagi :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2011, 19:09

Grzegorz - Mou cenię za to, że poza byciem świetnym trenerem potrafi się szczerze i ciekawie wypowiedzieć, za to samo ceniłem Capello, a jak jest jakiś wywiad z Arrigo Sacchim to nie da się koło niego przejść obojętnie i nie da się go nie przeczytać. Do Pellegriniego jednak poza tym unikaniem wszystkich tematów, które mógłby wzbudzić jakiekolwiek kontrowersje i poza tym, że rzadko mówi naprawdę ciekawie (choć mu się zdarza!) nic nie mam. Zawsze uważałem go za świetnego trenera i w tej kwestii nic się nie zmieniło. Chciałem, by kontynuował swoją pracę, ale szansa zatrudnienia kogoś takiego jak Mou po prostu trafia się raz, góra dwa.

U Pandianiego dowcipem było stwierdzenie, że to Cristiano powinien zapłacić karę, bo wybił te piłki na trybuny. Na marginesie wysokość tej kary jest skandalicznie mała. Sevilla za butelkę w głowę Ikera dostała chyba 3000. Też śmiesznie mało. Mam przynajmniej nadzieję, że to miał być dowcip. Cała reszta już nie. Naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy stwierdzeniem przez Mourinho oczywistego faktu, że sędzia popełnił poważny błąd, a takimi słowami:
Jemu brakuje piątej klepki. Nie ma w nim za grosz pokory. Powinien uczyć się od Messiego i porzucić to egoistyczne zachowanie. To on jest źródłem wszystkich problemów w każdym kolejnym meczu i to jego powinno się za to srogo karać.
Zastanawiające jest, dlaczego to Real Madryt na każdym stadionie jest wygwizdywany, a Barcelona zawsze oklaskiwana. Niektórzy piłkarze Królewskich nie zasługują na takie traktowanie, ale muszą płacić za głupotę innych. To są właśnie konsekwencje egoizmu i zuchwalstwa Cristiano Ronaldo. W przerwie spotkania zapytał mnie, ile zarabiam. Odpowiedziałem mu, że w Hiszpanii zdobyłem Copa del Rey i Superpuchar, dlatego wysłucham go dopiero wtedy, gdy wyrówna moje osiągnięcia.
które są oczywistym obrażaniem człowieka, którego się w ogóle nie zna? Na powtórkach widać, że to Pandiani zaczął całe zajście. Mourinho też często podkreśla, jak jego hejterzy mało o nim wiedzą i w ogóle go nie znają, a wypowiadają się jakby go znali od dziecka, bo chcą błysnąć opowiadając bzdury.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”