Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 02 lut 2011, 18:12
Mikkel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2011, 18:15
Nosi biała koszulkę zamiast bordowo-granatowej.Mikkel pisze:A mógłby mi ktoś przybliżyć co takiego zrobiła Kryśka że jest idiotką?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 02 lut 2011, 18:17
Mikkel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2011, 18:18
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2011, 18:20
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 lut 2011, 18:22
Ale czemu tak piszesz? W swojej wypowiedzi Pandiani odnosił zachowanie Ronaldo do zachowania Leo, a że Messi jest graczem Barcelony to chyba jednak ma coś wspólnego. Jest ponadto o tym dlaczego wg Urugwajczyka Barcelona jest lepiej przyjmowana niż Real na hiszpańskich stadionach. To, że jest mowa o Ronaldo i Realu nie oznacza, że nie można nic o tym napisać na stronie Barcelony, w końcu gramy w jednej lidze, to czasem też można by kibicom przybliżyć realia tejże ligiMGiggs pisze:nie ma on nic wspolnego z Barca
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2011, 18:26
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2011, 18:29
NIe bardzo dostrzegam w którym poście? Ślepy jestem bo linku nie widze.Wszystko jest napisane w linku wyżej
To samo pewien Kameruńczyk, który gadał o bękartach.Za to niejaki Bułgar który obrażał Real( z plusciem na znaczek) był tam uznawany za Boga.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 02 lut 2011, 18:29
Najpierw powiedział wszystko co się stało, zanalizował to i porównał cały Real i Ronaldo do największego klubu wszechświata, a później zakończył zdaniem którym powinien zacząć i już się nie odzywać."Ale to, co było na boisku, niech tam zostanie"
Mikkel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2011, 18:31
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2011, 18:36
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 02 lut 2011, 18:37
Mikkel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 lut 2011, 18:41
Nie wiem jak tam rozdają bany, ale chyba nie rzadziej niż na realmadrid.plMGiggs pisze: bez bana
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 02 lut 2011, 18:54
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2011, 19:09
Jemu brakuje piątej klepki. Nie ma w nim za grosz pokory. Powinien uczyć się od Messiego i porzucić to egoistyczne zachowanie. To on jest źródłem wszystkich problemów w każdym kolejnym meczu i to jego powinno się za to srogo karać.
które są oczywistym obrażaniem człowieka, którego się w ogóle nie zna? Na powtórkach widać, że to Pandiani zaczął całe zajście. Mourinho też często podkreśla, jak jego hejterzy mało o nim wiedzą i w ogóle go nie znają, a wypowiadają się jakby go znali od dziecka, bo chcą błysnąć opowiadając bzdury.Zastanawiające jest, dlaczego to Real Madryt na każdym stadionie jest wygwizdywany, a Barcelona zawsze oklaskiwana. Niektórzy piłkarze Królewskich nie zasługują na takie traktowanie, ale muszą płacić za głupotę innych. To są właśnie konsekwencje egoizmu i zuchwalstwa Cristiano Ronaldo. W przerwie spotkania zapytał mnie, ile zarabiam. Odpowiedziałem mu, że w Hiszpanii zdobyłem Copa del Rey i Superpuchar, dlatego wysłucham go dopiero wtedy, gdy wyrówna moje osiągnięcia.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio