Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 sty 2011, 21:57
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 16 sty 2011, 23:25
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 sty 2011, 23:34
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 sty 2011, 23:35
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2011, 23:36
Jeżeli koniecznie chcesz go zobaczyć w akcji to we środę będzie miał okazję. Na 99,9% Javier zacznie od pierwszej minutyMagnum pisze:No i gdzie ten Mascherano?Tak, wiem, na ławce
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 sty 2011, 23:48
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 sty 2011, 0:20
Akurat dzisiaj była świetna okazja bo z reguły jak wy gracie puchary to i my gramy no i tak będzie tym razem - w środę gramy mecz pucharowy wtedy gdy Barca gra i sobie go nie obejrze. Moze z Arsenalem wyjdzieJeżeli koniecznie chcesz go zobaczyć w akcji to we środę będzie miał okazję. Na 99,9% Javier zacznie od pierwszej minuty
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 sty 2011, 2:55
W rewanżu, w 1 spotkaniu Barca wszystko załatwi.Magnum pisze:Moze z Arsenalem wyjdzie
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sty 2011, 9:49
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Urgi » 17 sty 2011, 10:16
Urgi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sty 2011, 10:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Urgi » 17 sty 2011, 10:23
Urgi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sty 2011, 10:30
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 17 sty 2011, 10:31
Jestem ciekaw co by to było jakby w czasach mitycznego Dream Teamu Cruyffa istniał internet i to forum, ile złości wylewano by na drużynę, która mistrzostwo zapewnia sobie w ostatniej kolejce (często fartem), po drodze tracąc punkty w 1/3 kolejekUrgi pisze:Jakich to lat dożyłem, że się marudzi po 4-1Do tego 'podobno' w miesiącu, w którym mieliśmy mieć największy spadek formy
Liczę na absolutnie mega rezerwowy skład na Betis. Nie chce widzieć, żadnego zawodnika z pierwszej 11. Choć Pep pewnie wsadzi kilku i powie że to przez szacunek do przeciwnika
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 sty 2011, 11:36
Zaczyna mnie to juz wkurzac. Moja druga po Serie A ukochana liga wyglada jak SPL 10 lat temufieldy pisze:Kiedyś liga była ciekawa, a teraz ? Barca ma 4 pkt przewagi i kibice Realu (a także kilku postronnych) już pogodziło się, że Real nie odrobi strat. Real, który też praktycznie wszystko wygrywa.
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio