Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 130

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 20:06

Ultras-Sur pisze:Ktos wygrywa i przegrywa taka jest piłka.Może przez tą porażke wyciągną wnioski które pomogą im w przyszłości w bardzo ważnych meczach? czasami nawet trzeba przegrać żeby zrozumieć pewne rzeczy :wink:

Pozdro
Stary, ale jak sie wydaje 20 mln za Samuela, 10 za Pizarro, ma gwiazdy jak Adriano i Martins i fajny sklad to sie nie przegrywa. Teraz to juz pozamiatane i znow ja sie podniecalem na poczatku sezonu ze jacy my jestemy wspaniali i wogole a tu dupsko a wszytko przez Manciniego. Nie wiem czy ten koles ma jakies zaburzenia bo jak mozna sadzac najlepiej oplacanego zawodnika Interu REcobe na lawie ?? To wie juz chyba sam Mancini ( slaby trenerzyna [*]) neich wraca do Rzymu ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 08 paź 2005, 20:16

RoRo pisze:slaby trenerzyna [*]
Gdzie teraz te twierdzenia o przyszłosci Grande Mancio, gdzie plany budowania potęgi Grande Interu, gdzie te zwycięstwa z Juve? Zadam pytanie, banalnie proste - skąd ja to wiedziałem? Szał transferów minął i mimo, że Inter wzmocnił się najbardziej to i tak odbiega od Juventusu, co widać wyraźnie. Juve nie ma słabej pozycji, Inter tak. Czas zacząć w Mediolanie myśleć o pożytecznych, nie wielkich piłkarzach. Później moze pójdzie z górki. Mancini swoją szansę w wielkiej piłce wykorzystuje słabo.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 20:20

Snipp_ pisze:
RoRo pisze:slaby trenerzyna [*]
Gdzie teraz te twierdzenia o przyszłosci Grande Mancio, gdzie plany budowania potęgi Grande Interu, gdzie te zwycięstwa z Juve? Zadam pytanie, banalnie proste - skąd ja to wiedziałem? Szał transferów minął i mimo, że Inter wzmocnił się najbardziej to i tak odbiega od Juventusu, co widać wyraźnie. Juve nie ma słabej pozycji, Inter tak. Czas zacząć w Mediolanie myśleć o pożytecznych, nie wielkich piłkarzach. Później moze pójdzie z górki. Mancini swoją szansę w wielkiej piłce wykorzystuje słabo.
Świete slowa, mial byc Evra i Luisao ale na nich sie kasa nie znalazla, za to mamy Samuela za kupe forsy ktorego Real sprzedal z checia bo gral w Madrycie jak przyslowiowa szmata :roll:

Najgorzej mnie to denerwuje ze on chyba nienawidzi REcoby, chlopak gra bardzo dobrze a Mancio go na lawie sadza no ale po murawi biega sobie Mihailovic albo Favalli ... parodia futbolu ..

Niedlugo srednia wieku w Interze bedzie rowna sredniej wieku obrony Milanu ... :roll:

POZDRO

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 paź 2005, 20:31

RoRo pisze:ale po murawi biega sobie Mihailovic albo Favalli ... parodia futbolu ..
fakt faktem to sa dziadki ale wole 100 x Sinise niz favalliego bo on przynajmniej potrafi wolne strzelac i bardzo nam pomagał w zeszłym sezonie a favalli to jest katastrofa a do tego dochodzi jeszcze genialny Wome eh ... szkoda gadac :(

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 paź 2005, 20:40

Najgłupsza rzecza bedzie teraz zwolnienie Mancio.Przeciez sezon sie tak naprawde dopiero zaczał i ta strata jest do odrobienia.Jescze ponad 30(30X3=90pkt do zdobycia) kolejek.Dziwne ze kibice Interu nie pamietaja jak kończa sie kolejne zmiany trenerow.
pozdro

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 paź 2005, 21:05

Babel pisze:Dziwne ze kibice Interu nie pamietaja jak kończa sie kolejne zmiany trenerow.
pamietamy ale Mancio to naprawde dziwny trener od poczatku jego pracy widac ze stawia na swoich kolegów (Favalli) którzy nie wnosza nic nowego do druzyny wrecz przeciwnie osłabiajac ja moze gdyby młody Pasquale dostawał wiecej szans to był by teraz jednym z najlepszych młodych obronców na lewej stronie no ale co poradzic potoczyło sie inaczej . No ale na korzysc Mancio przemawia to ze wygrał to czego innym trenerom nie udało sie w ostatnich 10 latach druzyne trzeba budowac z zawodników chetnych do gry i przydatnych a nie zaczynac sprowadzac połowe swoich kolegów sam nie wiem czy chciałbym aby mancio odszedł bo znowu nowy trener musiał by budowac od podstaw wszystko ... mancio mógł by odejsc tylko wtedy gdyby Inter poprowadził Ottmar Hitzfeld bo to jest jedyny trener który potrafił zbudowac potege niemieckiej piłki w krótkim czasie

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 paź 2005, 12:31

Snipp_ pisze:Gdzie teraz te twierdzenia o przyszłosci Grande Mancio,

Grande Mancio będą trofea
Snipp_ pisze:gdzie plany budowania potęgi Grande Interu

W Mediolanie na San Siro konstrukcji Europy na która zapełnia sie po brzegi
Snipp_ pisze:Czas zacząć w Mediolanie myśleć o pożytecznych, nie wielkich piłkarzach

:roll: Samuel dobrze się wprowadził , Figo w każdym meczu się wyróżnia , Pizarro zawiódł narazie w jednym meczu ...
RoRo pisze:mial byc Evra i Luisao
Ja się ciesze , że nie ma Luisao. Już nie raz bywało , że tacy piłkarze zawodzili i seryjnie siedzieli na ławie

RoRo pisze:neich wraca do Rzymu

Nie po to narobił nam nadzieji żeby teraz go odsyłać.

Koledzy Interniści to dopiero początek sezonu , a wy już wieszacie Manciniego za szyje. Jak napisał Babel to dopiero początek sezonu do zdobycia mnóstwo pkt. Juve też będzie miało kryzys. Coco zobacz na swój podpis
coco pisze:Prawdziwych mistrzów poznaje sie po tym ,że potrafia walczyc do końca . Nawet w bardzo trudnej sytuacji są w stanie zmobilizowac sie jeszcze jeden raz .
poczekajmy na koniec sezonu. 6 pkt straty to nie tragedia. Będzie dobrze :!:
FORZA MANCINI FORZA INTER

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 paź 2005, 13:13

nie wiecie jak grozna jest kontuzja dekiego ? szkoda tego gracza ale gdyby nie zagrał przez jakis dłuzszy okres to mysle ze Solari wkomponował by sie do pierwszej 11 i pokazał jak potrafi grac :wink:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 paź 2005, 13:53

serek408 pisze:Grande Mancio będą trofea
Z Grande MAncio pucharów nie będzie. Jest za słaby...
serek408 pisze:W Mediolanie na San Siro konstrukcji Europy na która zapełnia sie po brzegi
Co z tego jak wynikówm nie ma?? :?
serek408 pisze: :roll: Samuel dobrze się wprowadził , Figo w każdym meczu się wyróżnia , Pizarro zawiódł narazie w jednym meczu ...
Mimo tego za dużo nie wnieśli do "zespołu" :lol:
serek408 pisze:Koledzy Interniści to dopiero początek sezonu
I już 6 pkt straty do lidera :lol:
serek408 pisze:6 pkt straty to nie tragedia.
W poprzednim sezonie też były takie głosy :lol: ...

Ja bym na miejscu Morattegio zwolnił już Grande Mancio( :lol: ) Ten chłop nie ma mentalności zwycięzcy, puchar włoch to za mało. Boss oczekuje wyników, ale z takim trenerem to nic nie będzie. Wam trzeba zatrudnić trenera z prawdziwego zdarzenia(taki Capello, Hiddink, czy Mourinho). Bez porządnego coacha trofeów nie będzie...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 paź 2005, 14:04

No pewnie to taki marny trener, który w pierwszym sezonie po przejęciu drużyna zdobywa Puchar i Super Puchar Włoch ale co to jest :?
Najlepiej wywalić teraz trenera za jedną czy dwie porażki i zacząć budować drużynę od nowa.
ossy pisze:Z Grande MAncio pucharów nie będzie. Jest za słaby...
Już są dwa.
ossy pisze:Co z tego jak wynikówm nie ma??
Przynajmniej mają dla kogo grać.
ossy pisze:Mimo tego za dużo nie wnieśli do "zespołu"
A co Ty możesz wiedzieć
ossy pisze:Ja bym na miejscu Morattegio zwolnił już Grande Mancio
Na szczęście nie jesteś
coco pisze: Mancio to naprawde dziwny trener od poczatku jego pracy widac ze stawia na swoich kolegów (Favalli)
Wymieniaj dalej tych "kolegów"

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 paź 2005, 14:18

Zico_FCI pisze:Wymieniaj dalej tych "kolegów"
prosze bardzo mihajlovic i deki kiedy obaj byli bez formy on na nich stawiał Zico chodzi mi o to ze Favalli gra poprostu przez znajomosc z mancio no sam przyznaj jest najsłabszym ogniwem w tym Interze nie chodzi mi o nic wiecej tylko o to ze graja jego pupile przeciez pewnego czasu głosno było o pasquale ze moze byc wielkim obronca a teraz ? plata sie po zespołach typu Siena a moze gdyby dostał szanse to był by teraz nie do zastapienie w druzynie Mancio a tak to sam widzisz

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 paź 2005, 15:35

coco pisze:mihajlovic
Ile razy zagrał w tym sezonie ? Zero. W poprzednim grał jak już nie było innego wyścia i nie zawodził.
coco pisze:deki
W perwszej częsci ostatniego sezonu był najlepszym piłkarzem Interu potem miał problemy i nie grał już tak często.
coco pisze:Favalli
Favalli jest słaby, za słaby na Inter ale i tak jest lepszy od Womea. Błędem Manciniego było nie sprowadzenie do klubu klasowego lewego obrońcy, mam nadzieję że naprawi ten błąd w zimie.

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 09 paź 2005, 15:41

dwie porażki to wcale nie tak źle... Manci to naprawdę super trener. zobacz ile on zrobił !! no to że Juve jest teraz w formie i możliwe że nie przegra żadnego meczu do końca jesiennej rundy, ale nei znaczy że w drugiej zaczną i Inter zwycięzy lige. Może nawet w tym sezonie wygrają LM, co jest naprawdę możliwe i stać ich na to :) myślę ze nie macie racji mówić coś złego na trenera Interu...

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 09 paź 2005, 15:50

adamek:
dwie porażki to wcale nie tak źle...
...no nie,moze byc gorzej-szczegolnie ze padliscie nei byle gdzie bo u mistrzow i na goracym terenie w Palermo...ale mimo wszystko to chyba nie jest to na co czekali kibice nerazurri?

Może nawet w tym sezonie wygrają LM, co jest naprawdę możliwe i stać ich na to
tez tak sadze,jezeli wszystkie trybiki zaczna funkcjonowac tak jak trzeba to Inter moze naprawde zawalczyc,co prawda jezeli Stara Dama odskoczy zbyt daleko to moze byc ciezko wlaczyc sie Interistom do walki o scudetto,ale wtedy sadze ze priorytetowa sprawa stanie sie walka w pucharze mistrzow i wtedy to kto wie-paka jest co najmniej przedniej klasy wiec wszystko sie moze zdarzyc...

poki co...

GRANDE DERBY 2:0 JEST NASZE

JUVENTUS *28* TORINO

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 09 paź 2005, 16:38

straszne !!! z Palermo wpadka... to nei koniec świata !! Palermo dobrze gra w tym sezonie... dwie porażki mogą wszystko zawalić ale jeszcze nie ma końca sezonu :)
Inter jeszcze pokaże na co ich stać i nieźle zawalczą... jeśli z Juve sie spotkają w LM to mam nadzieję ze sie odegrają na ligowej porażce...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”