Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 kwie 2013, 22:57
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 28 kwie 2013, 23:02
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 kwie 2013, 23:05
Z nimi handluje się podobnie jak z Bilbao, więc raczej większych ruchów transferowych nie będzie. Żeby odeszli kluczowi zawodnicy, to trzeba by wyłożyć klauzule, a te w większości przypadków są jednak spore. Na przykład Griezmann i Martinez mają chyba po 30 mln.czarny_samael pisze:Czy RSSS ma fundusze by utrzymać ten team?
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 28 kwie 2013, 23:25
Atletico słabe nie jest i raczej nie będzie. Pewnie odejdzie Falcao, dostaną sporo kasy, więc mogą się porządnie wzmocnić. Do tego świetny trener.lisek_chz pisze:Sędzia fatalnie dziś.
BaQ
Valencia zagrała dzisiaj poniżej swojego poziomu. Szkoda, wielka szkoda bo takie słabe Atletico czy Real Sociedad będą grali w Lidze Mistrzów. Chociaż realnie patrząc.. Valencia nie przegrała ostatnich 12 spotkań. (do dzisiaj), ale generalnie w tym sezonie jest przeciętnym klubem. Boję się, że jak nie będzie teraz LM to nie będzie kasy i klub będzie się staczał równią pochyłą w dół.
No mi też, bo ten ich tragiczny stadion nie pasuje do LM.szefu91 pisze:Szkoda Valencii. Jakoś Sociedad mi nie pasuje do LM...
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 28 kwie 2013, 23:42

Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SzpaQQQ » 28 kwie 2013, 23:44
Przeciez w porównaniu z Borysowem np. jest o wiele lepszylukas_k pisze:No mi też, bo ten ich tragiczny stadion nie pasuje do LM.
SzpaQQQ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 28 kwie 2013, 23:53
lukas_k pisze: No mi też, bo ten ich tragiczny stadion nie pasuje do LM.
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 kwie 2013, 7:57
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 kwie 2013, 11:13
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 kwie 2013, 11:57
Całe piękno futbolusickstick pisze:Niesamowita historia w angielskiej L1. W meczu ostatniej kolejki grały walczące bezpośrednio o awans Brentford i Doncaster. Piłkarze Brentford mieli w 94 minucie karnego, który dałby im awans. Nie trafili, a Doncaster wyszli z kontrą, strzelili gola i wygrali ligę.
http://soccermemes.lockerdome.com/articles/107445519
Morrow
DDK
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 kwie 2013, 15:16
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 29 kwie 2013, 15:35
A mnie najbardziej zaskakuje tutaj pozycja Liverpoolu. Suarez nastrzelał dla nich 23 bramki, a bez niego mieliby tylko jeden punkt mniej?fieldy pisze:
metol
Lisek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio