Wilmore pisze:że w moim klubie nie ma takich kibiców, jak w Legii, dzięki czemu wyjazdy są spokojne.
a po co robic zadymy na A klasie?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 30 lip 2008, 23:56
Wilmore pisze:że w moim klubie nie ma takich kibiców, jak w Legii, dzięki czemu wyjazdy są spokojne.
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 31 lip 2008, 0:03
Odnosiłeś się do tekstu w którym jakiś dziennikarzyna już wie kto i po co jedzie na Białoruś i dla niego i dla ciebie jedzie tam bydło tak??!! a niby skąd macie wiedzę kto tam jedzie? wiem, że jak się coś wydarzy to napiszesz "a nie mówiłem?" tylko twoje oceny ludzi którzy tam jadą są przed i być może są niesprawiedliwe i oczerniające tych kibiców Legii którzy tam pojadą. Może warto zachować sądy jak już będzie wiadomo co i jak?!Martinho pisze: Moze bym nie powiedzial jakbym byl sam ale to nie znaczy ze chuligan Legii to nie jest bydlo i nie moge sobie tu tego napisac.
Marco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 lip 2008, 0:05
Dla Twojej wiadomości - wyjazdy do Warszawy na mecze czy to z Polonią, czy z Legią, czy to w Krakowie po obu stronach barykady były spokojne, bo żaden kibic nie zacznie w OE demolować swojego stadionu, a kibice jeżdżący z nami są spokojni... Na ogół.TS borys IFC pisze:a po co robic zadymy na A klasie?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 31 lip 2008, 0:10
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 31 lip 2008, 0:15
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 31 lip 2008, 0:21
nędzny to jesteś ty bo tylko nędzni ludzie ferują wyroki przez wydarzeniami, tylko nędzni ludzie tacy jak ty zabierają głoś w sprawach w których nie mają 1% doświadczenia.Martinho pisze:Jednak ci gorsi Arka Gdynia!!!
![]()
Marco jutro odpisze ci na twoje nedzne pisanie, nie chce mi sie dzisiaj.
Marco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 lip 2008, 0:22
A ja czytając Twoje posty nie jestem w stanie uwierzyć w to, że zdołałeś przyswoić umiejętność pisania bez umiejętności myślenia. A jednak.po prostu czytajac twoje posty uznalem ze nie bylbys w stanie pokierowac zespolem z wyzszej klasy rozgrywkowej.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 31 lip 2008, 11:56
A ja nie kieruję takim zespołem. Wiesz, że w klubie jest ktoś poza prezesem, piłkarzami i managerem?
A ja czytając Twoje posty nie jestem w stanie uwierzyć w to, że zdołałeś przyswoić umiejętność pisania bez umiejętności myślenia. A jednak
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2008, 20:18
Jeden cytat żałosny typku.Wilmore pisze:Zico, jeśli zaraz typowo dla siebie nazwie mnie czy innych kibiców nożownikiem
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 01 sie 2008, 10:51

Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 sie 2008, 12:38
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 sie 2008, 16:52
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 sie 2008, 17:43
yyyy po czym wnosisz?Fishbone pisze:FC Homel - Legia Warszawa
Pomyśl trochę, to naprawdę nie boli.Martinho pisze:Ale nie pseudokibice Legii to nie bydlo.

Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 02 sie 2008, 0:00
Zico masz mnieZico_FCI pisze:yyyy po czym wnosisz?Fishbone pisze:FC Homel - Legia Warszawa
Pomyśl trochę, to naprawdę nie boli.Martinho pisze:Ale nie pseudokibice Legii to nie bydlo.
edit: Wisła w Jerozolimie
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 02 sie 2008, 8:33
Marco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio