Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 18 maja 2007, 18:02
the hammers

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 maja 2007, 18:19
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 18 maja 2007, 18:51
Może i masz racje, ale w w sezonie 2003/2004 kiedy sięgał z FC Porto po puchar to nie miał na drodze wymagającego rywala (mówie o finale i 1/2 finału)... faktem jest też to, że "portowcy" w tamtym czasie nie byli wiele lepsi od Monaco...RóżA pisze:A czy wygranie przez Mourinho Pucharu Uefa i Ligi Mistrzów z Porto nie jest wystarczającym wyczynem aby nazywać go co najmniej dobrym trenerem? Przypominam, że Porto budżet ma o wiele mniejszy
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 maja 2007, 18:59
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 18 maja 2007, 20:39
Fakt, wyeliminowanie Manchesteru przez Porto było ogromną niespodzianką, ale francuski Olympique poczynił od tamtego czasu niewyobrażalne postępy i porównywanie Lyon'u obecnego z drużyną z sezonu 2003/2004 nie me sensu...RóżA pisze:wyeliminowali takie ekipy jak Manchester United czy nawet Lyon, a tych już słabymi nazwać nie można
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 maja 2007, 22:09
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 maja 2007, 3:11
kyloloko pisze:Może i masz racje, ale w w sezonie 2003/2004 kiedy sięgał z FC Porto po puchar to nie miał na drodze wymagającego rywala (mówie o finale i 1/2 finału)... faktem jest też to, że "portowcy" w tamtym czasie nie byli wiele lepsi od Monaco...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 mar 2008, 16:30
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 mar 2008, 16:51
Do BarcelonyLoczek pisze:Od Porto przez Chelsea do ... ?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 mar 2008, 17:00
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 mar 2008, 17:01
A ja ostatnio czytałem, ze blizej mu raczej do Madrytu, anizeli Katalonii. Wg mnie, futbol traci na nieobecnosci Jose Mourinho na lawce trenerskiej jakiejkolwiek z druzyn. Tak wyrazistego i badz co badz kontrowersyjnego trenera juz dawno nie było. Jestem przekonany, ze tam gdzie przyjdzie mu pracowac, a zapewne od przyszlego sezonu gdzies juz zakotwiczy, pójdzie mu lepiej niźli w Chelsea, gdzie chyba Abramowicz mogl miec wplyw na sklad, co nie pozwalało do konca na samodzielne i spokojne trenowanieDo Barcelony
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 mar 2008, 17:02
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 mar 2008, 17:06
Usunięcie Schustera to dwóch majstrach w dwóch pierwszych latach zaskoczyłoby mnie nawet wiedząc, że to Real Madrytcloner pisze:A ja ostatnio czytałem, ze blizej mu raczej do Madrytu, anizeli Katalonii.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 mar 2008, 17:08
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 mar 2008, 17:13
Też będzie dobrzebrylancik pisze:A ja wierzę że przyjdzie do Madrytu
Chyba jak trenerem Barcelony zostanie Stoiczkowbrylancik pisze:Wtedy napinka przed GD sięgnęła by zenitu
Bask
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio