Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 13 kwie 2005, 20:54
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cudak » 15 kwie 2005, 11:43
Cudak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 kwie 2005, 13:37
Nie wydaje mi sie ze Bayern zagral słaby mecz, zgadzam sie, że skutecznością nie grzeszyli ale... zagrali dobry mecz ale nie tak dobry zeby awansowac.Cudak pisze:Bayern zagrał słaby mecz; mimo przewagi nie ma się co cieszyć, bo to jednak Chelsea obejmowała prowadzenie...
Tak więc bramki w końcówce nic nie znaczą, i nawet to, że Bayern odpadł tylko jedną bramką nie sprawia różnicy.
Szkoda Bayernu; jednak sezon 2000/01 nie może trwać wiecznie i to Bayern nie zawsze będzie wygrywał... Boli też to, że ogólnie napastnicy się nie popisali...
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 kwie 2005, 22:26
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 16 kwie 2005, 8:06
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 16 kwie 2005, 20:22
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 17 kwie 2005, 9:38
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 17 kwie 2005, 11:20
Bastian juz wymiataherdek pisze:No "Bawarczycy" mieli wczoraj dużo szczęścia. Jednak z takimi piłkarzami jak Schweinsteinger czy Hargreaves mogą zrobić wszystko. Ci piłkarze za 2-3 lata będą wymiatać tak, że masakra.
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 24 kwie 2005, 10:28
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cudak » 26 kwie 2005, 8:02
Cudak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 26 kwie 2005, 12:29
Cudak co ty tylko o tych sukcesach z dawnych lat ?? Caly czas to tylko powtarzasz. Ja nie chce zeby do bayernu sprowadzali gwiazdy wielkiego formatu poniewaz mamy przyklad Realu sciagaja gwiazdy i co nie wyszli w tym sezonie na tym najlepiej, Bayern nigdy nie inwestowal w pilkarzy slawnych tylko pilkarzy takich ktorzy umia grac w pilke ale nie sa gwiazdami wielkiego formatu. Uwazam ze nastepny sezon bedzie jeszcze lepszy od tego i Bayern zajdzie daleko. Aha i nikt na tym forum nie wspomina o sukcesach z lat poprzednich jedynie ty tylko powtarzasz ze Bayern jedzie na sukcesach z dawnych lat.Cudak pisze:Tak więc Bayernu nie ma już w Lidze Mistrzów i myślę, że sukcesy z sezonu 2000/01 szybko nie wrócą... wystarczy tylko popatrzeć na składy innych silnych drużyn, jak Milan czy FC Barcelona.
Piłkarze Bayernu są daleko od formy piłkarzy wyżej wymienionych klubów i nie szybko osiągną taki poziom, tym bardziej, że Bundesliga weszła w dziwny etap ewolucji.
Bayern co sezon odpada bardzo szybko z europejskich pucharów, ponieważ ćwierćfinał to nie jest to, na co liczy trener Bawarczyków. A wiadomo: sukcesy nie przychodzą łatwo...
Myślę, że następny sezon będzie podobny do obecnego, bo wątpię, żeby na stadionie Bayernu zawitały prawdziwe gwiazdy, które chociaż również są w Monachium, to w liczbie niezadowalającej...
Następny sezon może być również gorszy od obecnego, bo ekipa z Monachium wciąż "jedzie" na sukcesach z przeszłości i myślę, że gdyby nie pamięć o najlepszych latach, to ćwierćfinał Ligi Mistrzów byłby rzeczą wątpliwą.
I na koniec: gwiazdy Bayernu nie świecą tak bardzo, jakby się wydawało...
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 kwie 2005, 13:49
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cudak » 26 kwie 2005, 14:08
A co Ty myślisz, że sukcesy z dawnych lat się nie liczą?wazi pisze:Cudak co ty tylko o tych sukcesach z dawnych lat ?? Caly czas to tylko powtarzasz. Ja nie chce zeby do bayernu sprowadzali gwiazdy wielkiego formatu poniewaz mamy przyklad Realu sciagaja gwiazdy i co nie wyszli w tym sezonie na tym najlepiej, Bayern nigdy nie inwestowal w pilkarzy slawnych tylko pilkarzy takich ktorzy umia grac w pilke ale nie sa gwiazdami wielkiego formatu. Uwazam ze nastepny sezon bedzie jeszcze lepszy od tego i Bayern zajdzie daleko. Aha i nikt na tym forum nie wspomina o sukcesach z lat poprzednich jedynie ty tylko powtarzasz ze Bayern jedzie na sukcesach z dawnych lat.
Cudak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 26 kwie 2005, 14:42
Po piate to wiatr nie wieje w plecy tylko wieje w oczy.... Pozdrawiamto wówczas wiatr nie wieje jej tak bardzo w plecy.
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 kwie 2005, 18:19
Cudak pisze:
(nudnej z punktu widzenia tabeli
rebuzz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio