Forumowe problemy techniczne (zbiorczy) - Strona 14

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 21:26

hmm.. a mi nie wyświetlają się nowe posty... mimo że jsą napisane od ostatniej wizyty.. nie sa zaznaczone na żółto i po dacie musze jechać i szukać :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 lip 2005, 21:31

Co do postów --- od ilu postów ma sie 3 gwiardki ,4 gwiazdki ,5 gwiazdek ,6 gwiazdek ,7 gwiazdek , pomaranczowa gwiazdke :?:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2005, 0:00

Mam podobne problemy, otóż :
:arrow: choć zaznaczam automatyczne logowanie- musze się logować za każdym razem od nowa
:arrow: nowe posty nie zaznaczają się na pomarańczowo - jak kiedyś
:arrow: i ostatni (największy problem) nie wyślietlają mi się obrazki, które userzy wklejają na forum. Np. w temacie 'czy coś ci to movie' ludzie zgadują filmy - a ja żadnych zagadek nie widze (nie ma nawet czerwonego krzyżyka)
HELP ME :!:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 lip 2005, 0:05

fieldy pisze:Mam podobne problemy, otóż :
:arrow: choć zaznaczam automatyczne logowanie- musze się logować za każdym razem od nowa
:arrow: i ostatni (największy problem) nie wyślietlają mi się obrazki, które userzy wklejają na forum. Np. w temacie 'czy coś ci to movie' ludzie zgadują filmy - a ja żadnych zagadek nie widze (nie ma nawet czerwonego krzyżyka)
Już myślałem, że coś napsułem w mojej Operce lub jestem ślepy.Dokładnie miałem to samo, a wcześniej to forum chyba z jeden dzień w ogólnie nie śmigało.Ciągle jakiś błąd.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2005, 0:08

Bogi pisze:
fieldy pisze:Mam podobne problemy, otóż :
Już myślałem, że coś napsułem w mojej Operce lub jestem ślepy.Dokładnie miałem to samo, a wcześniej to forum chyba z jeden dzień w ogólnie nie śmigało.Ciągle jakiś błąd.
widzę, że nie jestem osamotniony.
Bardzo to forum mi do gustu przypadło i szkoda, aby przez jakieś błędy musiałbym zrezygnować z odwiedzania go.
Prosiłbym jakiegoś moda lub admina o pomoc w tych problemach (wiecie może o co chodzi :?: )
Bogi widzę, że masz dobry gust jeśłi chodzi o filmy (mam na myśłi avatar)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 lip 2005, 0:20

No dokładnie, uciążliwe jest takie ciągłe wklepywanie haseł :? .No, ale Fieldy podaj mi swoje, ja poprubóje :wink: :wink: .

A co do avataru, to dziękuje :oops: , ale nazwisko Pacino mówi samo za siebie 8) .

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lip 2005, 0:24

Właśnie przez wstawki "Prosiłbym o pomoc admina albo moda", myślałem o niezbyt przyjemnym podpisie. Coś w stylu: "moderator nie zdejmie ci WP, moderator nie doda emotikonek, moderator nie rozwiąże problemów technicznych, ale zawsze może cię wyrzucić z forum". Oczywiście takich prośb było jeszcze więcej, więc lista czego moderator nie zrobi powinna być duuużo większa, ale my zwyczajnie nie mamy uprawnień poza przyznawaniem banów.

Sądzę, że jedynym modem, który może cię pokierować przez problemy z forum byłby Mazurek, bo widziałem, że jakąś wiedzę informatyczną posiada, ale skoro się nie wypowiada, to też nie wie.

Najlepszym wyjściem byłby priv do admina, ale z kolei oni mają sporo pracy na głównej stronie, więc zwyczajnie nie mają czasu na forum, ale to już lepsze wyjście niż pytanie tutaj, bo jest znikoma szansa, że zauważą. W każdym razie mniejsza niż z privem.

To tak, żeby było wsyćko jasne.

[EDIT] Miałem też problem z logowaniem. Usunięcie cookies i zainstalowanie FireFoxa pomogło. Mam nadzieję, że i wam :wink:.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 lip 2005, 0:36

Piwus, no właśnie na forum nie ma żadnego admina, a czy nie uwarzacie, że przydałby się choć jeden odpowiedzialny tylko za forum ? Admini wogóle nie mają czasu na sprawy forumowe, więc forum robi sie coraz gorsze. Moderatorzy jak już napisałeś są tylko od usuwania szkodników, więc złóżcie prośbe do adminów, żeby jeden z moderatotów stał się administratorem, bo to chyba by się bardzo przydalo.
Mazurek ma największe pojęcie informatyczne, więc on nadawałby sie najlepeiej, ale to już chyba nie jest moja decyzja, ani moja sprawa...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lip 2005, 1:01

Tylko problem jest, bo połowy nie ma, są na wakacjach, a jak są to nie mają za dużo czasu. A dyskutować z dwoma osobami na ten temat nie ma sensu.

Oczywiście pomysł jest moim zdaniem jest dobry i coś z nim zrobię. Ale ani obiecuję, ani nie podaję daty :wink:. Jak już pisałem; ja tu niewiele mogę :twisted:.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 09 lip 2005, 1:46

Miałem kiedyś problem z logowaniem (ostatnio- nie) i nie tylko na tym forum. Dopiero przeinstalowanie przeglądarki pomogło. Używam FireFoxa, zawsze go używałem i zawsze chwaliłem ;) polecam :D

Oczywiście najpierw możecie spróbować wyczyścić cookies czy historie, jak już ktoś wspomniał ;)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 lip 2005, 2:01

jak juz pisalem, glownym problemem jest brak nadzoru. czy mod awansowany go rozwiaze? nie... dlaczego? bo kruk krukowi oka nie wykole...

nie chwalac sie mam duze pojecie informatyczne (w koncu to studiuje), ale niestety wam nie pomoge. moja dzialka to programowanie, z reszta nie chwalac sie, mimo, ze do konca studiow zostalo mi wiecej niz zeszlo, pracuje w zawodzie (za spoko kase) :D :D
co do problemu, to problem nie jest z forum, tylko z waszym softwarem. forum jest na starych zrodlach i pewne rzeczy w miare aktualizacji moze nie dzialac jak powinno. zmience software na taki, ktory dziala (np. firefox), bo zmienianie forum jest ... tzn. nikomu sie nie chce.

szewa7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 09 lip 2005, 10:19

Ibrahimović18 pisze:Co do postów --- od ilu postów ma sie 3 gwiardki ,4 gwiazdki ,5 gwiazdek ,6 gwiazdek ,7 gwiazdek , pomaranczowa gwiazdke :?:

Pozdrawiam
Też chciałbym wiedzieć. Wiem że za 10 postów ma się 1 gwiazdke za 20 postów 2 gwiazdki a za 40 postów 3 gwiazdki

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 lip 2005, 10:48

szewa7 pisze:
Ibrahimović18 pisze:Co do postów --- od ilu postów ma sie 3 gwiardki ,4 gwiazdki ,5 gwiazdek ,6 gwiazdek ,7 gwiazdek , pomaranczowa gwiazdke :?:

Pozdrawiam
Też chciałbym wiedzieć. Wiem że za 10 postów ma się 1 gwiazdke za 20 postów 2 gwiazdki a za 40 postów 3 gwiazdki
0-9 Podawacz piłek ----> 1 gwiazdka
10-19 Junior -----> 2 gwiazdki
20-39 Trampkarz---> 3 gwiazdki
40-79 Skład C ----> 4 gwiazdki
80-159 Skład B -----> 5 gwiazdek
160-319 Rezerwowy ----> 6 gwiazdek
320- 639 Pierwszy skład ----> 7 gwiazdek
640- 1279 Lider drużyny ---> Pomarańczowa gwiazdka
1280- 2559 Kapitan ----> 2 pomarańczowe gwiazki
2560- 5119 Gwiazda -----> 3 pomarańczowe gwiazdki
10240 - 20 479 Złota piłka ------> 4 pomarańczowe gwiazdki
20480 + Legenda futbolu -------> 5 pomarańczowych gwiazdek

Do 'Lidera drużyny' jestem pewien co do liczby postów, dalej już niecałkiem.

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... &start=120

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 lip 2005, 12:13

Corinthins-pominąłes jedno-kluczowy zawodnik. jesli tak, to co napisałes jest prawdą, to ja chyba nigdy nie wyrobie na LEGENDE FUTBOLU.

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 09 lip 2005, 14:31

dlaczego nie :?: :?: :?: Masz juz tysiac jeszcze tylko 20 razy wiecej :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”