"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 14

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 13 kwie 2005, 15:07

Ja powiem tylko ze jak bym złapał tego kolesia co rzucił w Dide to bym go skatował na tej trybunie i wsadził mu ta race w dupe....

Nie jestem kibicem Milanu...

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 13 kwie 2005, 15:10

Do wczoraj myślełem ,że takie incydenty zdarzają się tylko w Polsce...
Jestem ciekaw czy złapią tych pseudo kibiców tam we Włoszech są duże szanse bo u nas czyli w Polsce to by ich prawdopodobnie nigdy nie złapali.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8657
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 kwie 2005, 16:00

kulekfcb pisze:Ja powiem tylko ze jak bym złapał tego kolesia co rzucił w Dide to bym go skatował na tej trybunie i wsadził mu ta race w dupe....

Nie jestem kibicem Milanu...
a ja jakbym zlapal tych wszystkich kolesi co rzucali komorkami i monetami w Figo w meczu Barcelona-Real (chyba rok temu) gdy on wykonywal rzut rozny - to bym zrobil to samo co Ty !!

nie jestem wielkim fanem Realu !!

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 14 kwie 2005, 20:41

[/quote] a ja jakbym zlapal tych wszystkich kolesi co rzucali komorkami i monetami w Figo w meczu Barcelona-Real (chyba rok temu) gdy on wykonywal rzut rozny - to bym zrobil to samo co Ty !!

nie jestem wielkim fanem Realu !![/quote]

ja jak bym tam byla, gdy rzucali tymi komorkami, to bym wleciala na murawe, pozbierala komorki i uciekla :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 14 kwie 2005, 20:43

forzaROSSONERI pisze:ja jak bym tam byla, gdy rzucali tymi komorkami, to bym wleciala na murawe, pozbierala komorki i uciekla :wink:
Potem szprzedac w komisie :twisted:
Jezeli komorkami rzucali to widocznie tepi byli totalny bezsens ale coz i tacy sie zdarzaja pozniej sluzby porzadkowe mialy fajnie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 sie 2005, 18:21

Dobrze ze szefostwo nie zamkneło tego tematu jak innych cooltowych na tym forum :roll:

Już nie długo bedzie można wrócic do tematu. Co prawda jeszcze kawał czasu (Dziś poznamy termin "Wojny o Mediolan") a moze jeszcze replay w LM jak rok temu. W tym rsezonie debry (jak zawsze prawde mówiac) zapowiadają sie mega interesujaco.

Nie zakładajcie innych tematów z kwesti derbowego pojedynku. Bo ten temat już przerzył kilka bitew o stolice mody i jeszcze przezyje.

**FORZA GRANDE MILAN** :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 18:55

No Zaza w tym sezonie pojedynki miedzy Interem , a Milanem beda jak zawsze pasjonujace tyle tylko , ze tym razem Nerazzurri okaza sie lepsi :twisted: Glownym aktorem moze byc Vieri. Zdrajca dla jednych nowy idol dla drugich. Gdy Inter bedzie gospodarzem to glownym celem kibicow moze byc zdeprymowanie Boba :twisted: Oby skutecznie.

Z jednej strony Dida z drugiej J.Cesar - Dwaj glowni rywale o miejsce w reprezentacji Canarinos. Cafu i J.Zanetti - motory napedowe obu ekip. Stam i Cordoba - obaj swietnie grajacy w powietrzu obroncy. Nesta i Samuel - "ludzie nie do przejscia" w Serie A. Maldini i Wome - jeden legenda pelna gemba drugi solidny defensor. Gattuso i Figo - z jednej walczak z drugiej technik doskonaly. Pirlo i Cambiasso - "rzut wolny" oraz najlepszy w poprzednim sezonie defensywny pomocnik Serie A. Kaka i Veron - mozgi i glowni rozgrywajacy swoich druzyn. Seedorf i Solari - dla mnie wielkie niewiadome tego sezonu. Gilardino i Martins - "super strzelec i "pocisk armatni". I na koniec dwaj Wielcy , najlepsi z najlepszych Szewczenko i Adriano 8) I jeszcze te lawki :twisted:

Zapewne juz brakuje biletow w kasach (karnety to juz dawno poszly sie ...). Osobiscie juz czuje smak tych spotkan :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 sie 2005, 19:08

No to witaj w klubie Serek bo ja juz nie moge sie doczekać czekałem byłem juz po zakończeniu popszedniego sezonu. Nie ma to jak Derby na San Siro ile mecz by sie nie grał i z kim to derby zawsze mnie "ładowały."

Dobrze to ujełes z tym porównaniam. Takie mecz powodują ze nic innego sie nie liczy. I choć zawsze ważna jest statystyka, zawodincy i spekulacje przed meczowe z pierwszym gwizdkiem wszystko daje w łeb bo zaczyna sie jatka :twisted: I w tym sezonie nie bedzie inaczej...

Bobo i Curva Nord ?? Pewnie go przywitają odpowiednio ale jak to sie mówi co nie zabije to wzmocni. Ja tam nigdy nie byłe mega zwolenikiem Vieriego ale historia uczy by zaufać Łysemu 8)

Któtko mówią nie zaliczam sie do tylko co z przyjemnościa patrza na to zdjecie. Na wiekszy szacunek musi sam zapracować. Crespo sam mi "zamkną morde" po 5 mieciacach takze czemu nie Bobo ...
Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 sie 2005, 19:16 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 sie 2005, 19:09

serek408 ładnie podsumowałes obie jedenastki
Niewatpliwie bedziemy swiadkami pasonujacych meczów w tym sezonie (zreszta jak zawsze) widowisko moga popsuc kontuzje kluczowych zawodników badz kibice mam nadzieje ze obedzie sie bez takich incydentów jakie to miały miejsce podczas derbów w LM
Ale w tym sezonie jeden pilkarz ma cos do udowodnienia chodzi mi o Manuela Rui Coste.
Musi pokazac swojemu przyjacielowi Luisowi ktory z portugalczyków rzadzi w Mediolanie :P :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sie 2005, 19:12

Jeszcze się okaże, że w "Świętej Wojnie" wygra ponownie Milan dzięki...Vieriemu :wink: Niech tylko Bobo poda wszystkie możliwe taktyki Manciniego, które miał zamiar, lub zastosował przeciwko Milanowi :lol: Rossoneri będą gotowi na każdy atak Interu 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 sie 2005, 19:19

hehe dobre Tomus nie dośc że napastnik to jeszcze tajny agent. No cos w tym może być Mancini młody trener takze pewnie nie zmienia schematów co mecz. Czyli Bobo juz swoje wiadomośc miał grajac w Interze... :lol:

A nie dośc że informacje to pewnie jak bedzie zmotywowany na tym meczu... jak zagra oczywiscie. :roll:

JUŻ WIEMY ZE PIERWSZE DERBY 15 KOLEJCE INTER GLA JAKO GOSPODARZ :D WCZEŚNIEJ INTER ZAGRA Z JUVE....

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 20:06

A wiec "Swieta woja" dopiero w 15 kolejce. Trudno przyjdzie nam czekac na ten klasyk :twisted: Przynajmniej pierwszy mecz u siebie i licze na wspaniala atmosfere , ktora zdeprymuje Vieriego :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 sie 2005, 20:15

No w 15 kolejce dopiero ale coż czekaj bedzie każdy. Wcześniej tez kilka ciekawych spotkań. Ciekawych i trudnych. Bedzie na co czekać.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 20:18

No napewno bedzie warto czekac , ale po drodze nudno nie bedzie :!: :D W koncu to Serie A i bedzie czym sie rozkoszowac. Teraz czekam na calo-sezonowy kalendarz Interu :twisted:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 sie 2005, 20:28

serek408 pisze:i licze na wspaniala atmosfere , ktora zdeprymuje Vieriego :twisted:
O ile Vieri zagra to mnie ciekawi czy Carlo wposci Vieriego czy nie narazie gra lepiej w sparingach o Gili choc Alberto tez niegra zle tyle ze Bobo strzela bramki no ale on był wczesniej w Milanie i juz sie zgrał doswiadczenie mu pomogło Alberto potrzebuje troche czasu ale napewno nie bedzie gorszy od Bobo (mam taka nadzieje)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”