Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 14

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
adammo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adammo » 01 paź 2005, 12:51

Autorytet się odezwał <LOL>

Kolejne 2WP za "inteligentne" posty//Tomusmc

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 paź 2005, 20:27

Zico_FCI pisze:Do tych co jadą na kibiców Legii – jak nie macie o czymś pojęcia to nie pieprzcie głupot. Rzucanie rac było zamierzone i nie było spowodowane ty, że Legia przegrywała, a prawdziwi kibice Lecha poparli tą akcję. Tylko takie pikniki co nie wiedzą na jakim świecie żyją gwizdali.
A nie mogą w inny sposób zaprotestowac tylko muszą przerywac mecz ??
Jak chcą sobie wioche robic to niech robią na łazienkowskiej a nie na wyjazdach. Jezeli mają problemy z prezesem to niech go na taczce wywiozą i pozwolą obejrzec normalnym kibicom mecz za który zapłacili.
A pozatym dziwie sie jak mozna bylo wpuscic przyjezdnych z takim sprzetem, powinni ich bardziej przetrzepac, zwłaszcza po tym co sie stało podczas meczu derbowego przed tygodniem.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 paź 2005, 22:01

No wlasnie. Jak mozna bylo dopuscic zeby kibice lecha rozwalili ogrodzenia i weszli na sektor gosci?

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 03 paź 2005, 17:19

nowok pisze:A pozatym dziwie sie jak mozna bylo wpuscic przyjezdnych z takim sprzetem, powinni ich bardziej przetrzepac,
Po prostu policja nie sprawdza tak szczegółowo i aż tak dużego problemu z wniesieniem takowych rzeczy nie ma problemu.

Bienias pisze:No wlasnie. Jak mozna bylo dopuscic zeby kibice lecha rozwalili ogrodzenia i weszli na sektor gosci?
Jak to się mówi Polak potrafi a dla rozwścieczonych kibiców takie ogrodzenie to najmniejszy problem tak więc takie rzeczy już mnie nie dziwią :wink:

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 06 paź 2005, 11:12

3.10.2005 - przekazanie placu budowy wykonawcy i jego ogrodzenie
od 7.10.2005 - montaż dźwigów
od 15.10.2005 do 15.12.2005 - montaż konstrukcji stalowej zadaszenia oraz w zależności od warunków atmosferycznych montaż membrany w nieprzekraczalnym terminie do 15.05.2006 r.

W listopadzie rozpocznie się budowa drugiej trybuny z terminem realizacji do 15.05.2006 roku.

jak narazie chłopaki trzymają sie harmonogramu mozna to zobaczyc na http://budowa.maroonpoint.com/ gdzie pojawiły sie fotki z Bułgarskiej .... fachowcy stawiają płotek ;D

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 paź 2005, 20:03

No i juz za moment zaczyna sie batalia o ligowe punkty . Gdzie Lech poznań bedzie Podejmować druzyne Gornika łęcznej , ktora jak dotąd mnie zdobyla jeszvze ani jednego zwycięstwa w tym sezonie .

Moim zdaniem bedzie remis lub zwycięstwo Kolejorza :twisted:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 paź 2005, 21:04

kaczy pisze:ktora jak dotąd mnie zdobyla jeszvze ani jednego zwycięstwa w tym sezonie
zapomniales dodac ze u siebie!!

Wlasnie obejrzalem 1 polowe i tak:
pocztake nalezal do Lecha, 1 grozna sutyacja z rzutu wolnego lecze bledzewski sobie poradzil, pozniej inicjatywe przejal gornik, na chytrosc bykowskiego nie nabral sie sedzia i nie podyktowal karnego ale jezeli byku nie chcialby wywalczyc karnego moglobyc groznie!!!
Potem 2 faule blisko pola karnego gospodarze jednak zle wykonane przez kolejorza, gra bardzo twarda i ostra!!! Kilka okazji nie wykorzytsal Kubica Jezierski
pod koniec 1 polowy bardzo grozne pod bramka Kotorowkeigo ktory wyszedl obronna reka z tego wszytskiego - podanie w pole karne tam podajze Byku strzelal z 5m ale wprost w Kotorowskiego!!
Gornik przewazal ale nic z tego nie wyniknelo

Co do drugiej polowy to szczerze powiem ze mala widocznosc byla przez race jak i przez mgle ale dalej toczyl sie mecz walki, podobna sytuacje jak w pierwszej polowie mial byku ale znowu chcial wywalczy karniaka, trzeba jeszcze wspomniec o dobrym strzale Wachowicza - moglo to zmylic bramkarza, a takze o bliskim nieszczesciu dla lecha - blisko bylo gola samobojczego-po interwencji mowlika pilke na slupek sparowal kotorowski!!!
Bez fajerwerkow, raczej sprawiedliwy remis, choc Gornik mial wiecej z gry
Ostatnio zmieniony 14 paź 2005, 22:06 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 paź 2005, 22:03

czeher pisze:zapomniales dodac ze u siebie!!

No no no... w ostatniej kolejce wygrala z polonią 3-0 na ich terenie .

Co do meczu , to w Tv dziwnie sie oglądalo calą drugą polowe . Byla mgla i prawie nic nie bylo widac .
Ale remis chyba bardziej satysfakcjonuje KolejorzA ktory nie stwarzal tyle sytuacji co Leczna .

Ciessze sie chociaż z tego że w toto-mixie typowalem wlasnie remis :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lis 2005, 20:47

Już jutro mecz przyjaźnie na Bułgarskiej.
Kolejorz podejmuje Cracovię. Mecz przyjaźnie wcale nie oznacza braku zaangażowania na boisku. Lech nie wygrał od trzech spotkań więc będzie chciał w końcu zgarnąc komplet punktów. Nie będize jednak altwo, bo Pasy w końcu złapali właśniwy rytm i wygrali 4 ostatnie mecze w lidze.
So gry po drobnym urazie wraca gajtkowski, który na pewno będize dużym wzmocnieniem w ataku Kolejorza.
Równiez do gry powraca Marcin Kuś, który od dłuższego czasu leczył kontuzję. Niestety nie zagra Zbigniew Wójcik, który naciągnął mięsień przywodziciela :cry:

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 03 lis 2005, 21:24

Kiepsko to widze, Cracovia nam w tamtym sezonie nie leżała a mimo kiepskiego początku tego sezonu rozkręcają sie z meczu na mecz.... tak wiec podzielam obawy poprzednika ale oczywiscie piłka nożna to nieprzewidywalny sport ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lis 2005, 10:59

nowok pisze:Kiepsko to widze, Cracovia nam w tamtym sezonie nie leżała
no tak, porażki były - teraz czas na rewanż :wink:
Na uraz kolana znowu narzeka Iwan :maruda:
ale wystapi Świerczewski, więc nie powinno być źle, gdyż Piotr ma coś do udowodnienia Filipiakowi i Stawowemu. A wiadomo, jaki Świerszczu ma charakter - myślę, że powalczy i chyba bedzie dobrze.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 04 lis 2005, 16:06

na moje bedzie 2 no moze x2, nie ma sie co oszukiwac bo pozycja Lecha jest niespodzianka i chyba jest nie adekwatna do formy chociaz chcialbym sie mylic... licze na Lecha ale bedzie 2:)

Pzdr

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 lis 2005, 22:39

No i po meczu przyjaźni... ;)
Osobiście liczyłam, że między moimi dowa ulubionymi klubami padnie remis, ale właściwie każdy wynik by mnie cieszył :)

Jak dla mnie mecz ciekawy, zacięty i emocjonujący ;) Kilka ładnych akcji, fajnych ataków i krwawych zagrań [mało nie zemdlałam na widok krwi, tak prawdę mówiąc :oops: :P :D].
Z przebiegu spotkania można powiedzieć, że wynik zasłużony. Kolejorz miał więcej klarownych sytuacji i znakomicie radził sobie w 10-kę ;)
Super, można wypić piwo, bo - jak już mówiłam - wynik cieszący :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lis 2005, 22:41

Wynik cieszy - bo Kolejorz dostaje 3 pkt, szkoda Cracovii, no ale pewnie poradzą sobie w nastepnej kolejce.
Brama dla Lecha za skuteczną grę w dziesiątke [prawie godzinę]
A myślałem, ze Świerszczu obejrzy czerwień :lol:

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 04 lis 2005, 22:42

no i tak jak mowiłem piłka nożna jest nieprzewidywalna ;) Lech wygrał z Cracovią mimo tego ze nie byli faworytami i to w dziesiątke po 2 żółtych dla Scherfchena !!! ....ciesze sie ze nasze obawy odnośnie wyniku sie nie sprawdziły .............. aż mi sie lżej pojdzie jutro do pracy :P :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”