Telefony komorkowe (zbiorczy) - Strona 14

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 lut 2006, 18:11

Mam nokie 6610i i niby jest podczerwien a w rzeczywistosci nie mam opcji wyslij przez Irda.Co jest ???

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 26 lut 2006, 15:30

Mozesz wyslac tylko i wylacznie kontakty..;/ aaaa i jeszcze ta podczerwien dziala z kompem:)

Awatar użytkownika
ImPeRaToRe
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ImPeRaToRe » 01 mar 2006, 20:14

mam Motorole A835 i nie mam polskiego menu ani nie moge mp3 jak dzwonka ustawic pomozcie mi PROSZE

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 04 mar 2006, 20:36

Czesc jestem tu nowy...zna ktos moze stronki do sciagania za free gier java,motywow,tapet itp.Potrzebuje dodatkow na Sony Ericsson K700i a z stron podacnych przez maestro niestety prawie nic nie znalazlem :roll:

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 04 mar 2006, 21:48

Mam jedno znaczące pytanie, wie ktoś może jak nazywa się program do przesyłania z sony ericssona k600i na kompa i odwrotnie plików, czyli zdjęć, filmików itd. jak ktoś wie prosiłbym bardzo o pomoc.

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 05 mar 2006, 11:25

Adas07 pisze:Czesc jestem tu nowy...zna ktos moze stronki do sciagania za free gier java,motywow,tapet itp.Potrzebuje dodatkow na Sony Ericsson K700i a z stron podacnych przez maestro niestety prawie nic nie znalazlem Rolling Eyes

Ja osobiście korzystam z 2 stron :
http://maestro.intramail.ru/files/java/ ... &sort=date - Gry
http://www.topor.1k.pl/ - bardzo dobra polska strona.

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 05 mar 2006, 15:53

M.T. pisze:
Adas07 pisze:Czesc jestem tu nowy...zna ktos moze stronki do sciagania za free gier java,motywow,tapet itp.Potrzebuje dodatkow na Sony Ericsson K700i a z stron podacnych przez maestro niestety prawie nic nie znalazlem Rolling Eyes

Ja osobiście korzystam z 2 stron :
http://maestro.intramail.ru/files/java/ ... &sort=date - Gry
http://www.topor.1k.pl/ - bardzo dobra polska strona.
Ta pierwsza stronka niewiem czy tobie tez ale mi troche wolno sie laduje... a druga niestety nie dziala :roll: Jak znasz jeszcze jakies stronki to moglbys napsiac bede wdzieczny :D

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 mar 2006, 16:22

Adas07 pisze:Czesc jestem tu nowy...zna ktos moze stronki do sciagania za free gier java,motywow,tapet itp.Potrzebuje dodatkow na Sony Ericsson K700i a z stron podacnych przez maestro niestety prawie nic nie znalazlem :roll:
Ja ci moge sprzedać. Około 300 gier i 2000 dzwonków. Motywów musiałbym poszukać na dysku. Za 3 zł są twoje :Pżartuję oczywiście, podaj tylko maila to Ci wyśle :wink:

EDIT.
Adas07 pisze:
ossy pisze:
Adas07 pisze:Czesc jestem tu nowy...zna ktos moze stronki do sciagania za free gier java,motywow,tapet itp.Potrzebuje dodatkow na Sony Ericsson K700i a z stron podacnych przez maestro niestety prawie nic nie znalazlem :roll:
Ja ci moge sprzedać. Około 300 gier i 2000 dzwonków. Motywów musiałbym poszukać na dysku. Za 3 zł są twoje :P
To ma byc zart??Za 3 zl chcesz cos sprzedawac... :? Tak wogole to szukam ciagle nowych rzeczy do mojego telefonu bo gier posiadam bardzo duzo alee szukam jescze tak samo dzwonki tyle ze polifonie czy real music to chcialbym jakies nowe. :twisted:
Zobacz dalej co napisałem, niedowidzisz? daj maila to Ci przęsle
Ostatnio zmieniony 05 mar 2006, 16:31 przez ossy, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 05 mar 2006, 16:29

ossy pisze:
Ja ci moge sprzedać. Około 300 gier i 2000 dzwonków. Motywów musiałbym poszukać na dysku. Za 3 zł są twoje :P
To ma byc zart??Za 3 zl chcesz cos sprzedawac... :? Tak wogole to szukam ciagle nowych rzeczy do mojego telefonu bo gier posiadam bardzo duzo alee szukam jescze tak samo dzwonki tyle ze polifonie czy real music to chcialbym jakies nowe. :twisted:

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 15 mar 2006, 13:36

Ja poszukuje gier i dzwonków do Sony Ericssona T230

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 22 mar 2006, 20:36

Dostałem dziś propozycję wymiany mojego siemensa ax72(prosto z ORANGE)na samsunga SGH-E700(sprowadzany z zagranicy bez żadnych papierów chyba) + 300zł dopłaty. Nie wiem czy się wymieniac ponieważ czytalem, że ten samsung ma problemy z taśma i Irdą.
Jaka jest wasza opinia na ten temat, czy warto się wymieniać?

Pikaczu
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pikaczu » 31 mar 2006, 14:34

Warto.Ten model Siemensa to jeden z gorszych jaki wyprodukowali.Słaby ekran,bateria :P trochę dużo dopłacać jak bez papierów,ale moim zdaniem się opłaca :wink: kłopoty ma z IrDĄ?Zależy jak użytkujesz :)

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 31 mar 2006, 16:27

Mam do was pytanie w sprawie SE D750i. Ten telefon bardzo mi sie spodobał, ma bardzo wiele fajnych funkcji m.in. MP3, świetny aparat a rozdzielczosci 2mpx. Czy jakość MP3 jest dobra :?:

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 31 mar 2006, 18:05

Woju83 pisze:Czy jakość MP3 jest dobra Question
Ja mam k700i i jakość jest lepsza niż w moim mp3 playerze. Więc szczerze polecam.

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 31 mar 2006, 18:19

Do dzisiaj pamiętam moj pierwszy telefon-Ericsson R320s :) Ech...to był świetny model. Miał jako pierwszy w historii Irdę, znakomite menu, telefon ten miałem do zeszłego roku :? , kiedy mi go nie przejechał samochód :angry2: :angry: Wypadł mi z kieszeni, a kiedy zorientowałem sie, że go nie ma, wróciłem się ale na ulicy została tylko z niego miazga :angry2: I tego 'Erika' wymieniłem na Nokie 3510i. Zobaczyłem, że to nie to samo. Fińskiemu producentowi brakuje jeszcze paru dobrych lat a dorównać SE. Decyduję sie na zakup D750i ponieważ po analizy, wychodzi, że ten telefon jest obecnie jeden z najlepszych na świecie. Wiele osób mówiło mi o znakomitym odtwarzaczu, aparat też świetny(2 mxp) no i wiele innych bajerów. Problemem jest jego cena. Jeśli chciałbym kupić na allegro muszę sie liczyć z wysoką ceną. Od 700zł w górę można dostać ten telefon, więc troche wygórowany wydatek jak dla mnie :? Ostatnio była promocja 'Olimpijskie ceny', telefon kosztował bodajże 270 zł plus najniższy abonament(25 zł=40 min.). Jednak niestety spóźniłem sie z promocją :angry2: Czekam do maja aż stanieje na allegro :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”