Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 14

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 cze 2005, 22:13

Mikusinski pisze: :arrow: 2. Alberto Gilardino (AC Parma)- niewątpliwa sensacja tegorocznego sezonu. Zdobywca 24 bramek dla Parmy. 25 mln £- tyle pieniędzy Chelsea jest gotowa wyłożyć za reprezentanta squadra azzurra.
Jaka sensacja? Juz po poprzednim sezonie chcialgo kazdy klub w serie A :!:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 cze 2005, 0:33

Nono, jestem pełen uznania dla transferu Parka.Będzie to wzmocnienie dla lewej strony ManU.Pamiętajmy, że może grać w obronie i w pomocy, a już od jakiegoś czasu szukano następcy Giggsa.

Natomiast nasilają się słuchy o odejściu Andrzeja Johnsona z CP.Człowiek, który przez chwilę był najbardziej poszukiwany w polskich przeglądarki googli :wink: oraz król strzelców Premiership domaga się , aby wystawić go na listę transferową.Zainteresowane nim są Liverpool , Newcastle oraz Tottenham. Władze klubu wykluczają jednak sprzedaż najlepszego swego gracza.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 20 cze 2005, 8:00

Bogi pisze:Nono, jestem pełen uznania dla transferu Parka.Będzie to wzmocnienie dla lewej strony ManU.Pamiętajmy, że może grać w obronie i w pomocy, a już od jakiegoś czasu szukano następcy Giggsa.

Natomiast nasilają się słuchy o odejściu Andrzeja Johnsona z CP.Człowiek, który przez chwilę był najbardziej poszukiwany w polskich przeglądarki googli :wink: oraz król strzelców Premiership domaga się , aby wystawić go na listę transferową.Zainteresowane nim są Liverpool , Newcastle oraz Tottenham. Władze klubu wykluczają jednak sprzedaż najlepszego swego gracza.
Królem strzelców Premiership był Thierry Henry :wink: Park to świetny transfer ManU, na następny sezon będą mieli znakomite skrzydła.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 cze 2005, 10:01

A no tak, mój głupi błąd :oops: .No więc co sądzicie o tym zawodniku ? Bo jak dla mnie ma opinię zawodnika takiego jak kiedyś Salva Ballesta z Santander.Kiedyś był on 2 x pod rząd królem strzelców w Espanii, ale żadna dobra drużyna go nei chciała, to przeniósł się do drugoligowego Atletico.Czyli w skrócie :arrow: wykańczał akcje, z których nie mógł nie strzelić, dokładał nogę, najczęściej po podaniach Munitisa.I to jego kupił Real :).

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 20 cze 2005, 16:39

Per Kroldrup piłkarzem Evertonu.Dzis dunczyk podpisal 4letni kontrakt z angielskim klubem i tym samym Everton wzmacnia skład przed LM w której wystapi od Eliminacji

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 20 cze 2005, 18:45

Bogi pisze:A no tak, mój głupi błąd :oops: .No więc co sądzicie o tym zawodniku ? Bo jak dla mnie ma opinię zawodnika takiego jak kiedyś Salva Ballesta z Santander.Kiedyś był on 2 x pod rząd królem strzelców w Espanii, ale żadna dobra drużyna go nei chciała, to przeniósł się do drugoligowego Atletico.Czyli w skrócie :arrow: wykańczał akcje, z których nie mógł nie strzelić, dokładał nogę, najczęściej po podaniach Munitisa.I to jego kupił Real :).
Andrew Johnson-jestem wieli podziwu dla tego zawodnika. Rok temu zdobył koronę strzelców Division 1, zdobywając 32 bramki. W tym roku podobnie. Szkoda tylko, że "Jędruś" nie zagra w naszej reprezentacji :(

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 20 cze 2005, 21:28

Warto jednak wspomnieć, że znaczna czę?ć tych bramek to rzuty karne. Mimo tego wydaje mi sie, ze w tym okienku tansferowym Andrew Johnson zmieni klub, o ile cena nie bedzie zbyt wygorowana i mam nadzieję, że trafi do Newcastle.

W sumie to najbardziej mi żal, ze Norwich spadlo do Championship, ponieważ grajacy tam (jedynie pol sezonu) Dean Ashton calkiem dobrze sobie poczynal w Premiership. Je?li nie znajdzie sie klub, ktory bedzie nim zainteresowany, to znowu bedzie gral w Championship, gdzie juz tyle czasu spedzil w barwach Crewe.

W sumie to kiedys mialam nadzieje, ze trafi do LFC, bo nie dosc, ze strzela duzo bramek (przez pol sezonu w Crewe 17) to jszcze jest fanem tego zespolu, ale na to sie nie zanosi, bo Benitez ma na oku chyba najwyzeszrgo napastnika Preiership (bodajze 200 cm :shock: ) Petera Croucha (Southampton).

Transfer Park Ji-Sunga został już dzisiaj potwierdzony. Ciekawe czy koreancyk sie sprawdzi w Manhesterze :roll: :?:

dino marino
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 20 cze 2005, 21:51

hmm... ciekawy jestem jakich transferów dokona LFC, a raczej ilu zawodników z primera division przejdzie do tego klubu... może sie okazać, że Park ma za słabe warunki fizyczne do premiership. ale może sobie poradzi. mam taką nadzieję! nie może się zmarnować tak jak Veron, czy Luis Garcia, który w lidze nie gra nic, a w CL miażdży

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 20 cze 2005, 21:57

dino marino pisze:Luis Garcia, który w lidze nie gra nic, a w CL miażdży
No nie wiem czy 8 goli jak na pierwszy sezon to dla Hiszpana nic. Zauwaz, ze jest to drugi najlepszy wynik wsrod The Reds.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 22 cze 2005, 8:53

Plotki transferowe w Anglii:
-Del Horno już podpisał kontrakt z Chelsea.
-Graeme Souness potwierdza zaintertesowanie Luisem Figo.
-Żurawski prawdopodobnie przejdzie do Celticu Glasgow.
-Reyes zostaje w Arsenalu, być może podpisze nowy kontrakt.
-Man United jest zainteresowany kupnem Baptisty.
-Eto'o odrzucił lukratywną ofertę Chelsea, zamierza podpisać nowy kontrakt z Barcą.
-Igor Biscan blisko Besiktasu.
-Dudek zamierza zostać w Liverpoolu.
-Jose Reina woli grać w Liverpoolu niż Arsenalu.
-Michael Owen chciałby się przenieść na Old Trafford.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 23 cze 2005, 8:50

no no Figo w Newcastle było by Super ogladac go w barwach srok tylko gdzie on by grał na Lewej Flance?? no chyba że Kierona by przesuneli do środka

co do plotek
-MU złożyło oferte transferu Jermaina Jenasa.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 24 cze 2005, 23:16

Figo raczej nie bedzie grał w Newcastle i M'Boro bo Trapattoni chce go bardzo w Stuttgarcie!!

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 24 cze 2005, 23:21

Dokładnie w Stuttgarcie chyba zagra, Ciekawy jestem jak sobie poradzi w Bundeslidze. To napewno zupłenie inna liga niz hiszpańska, bardzie twarda.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 cze 2005, 23:25

Przyznam sie, że nie wyobrażam sobie Figo w Stuttgarcie czy Newcastle. Miałem nadzieję, że powróci do rodzimego Sportingu bo była też taka opcja.

Adam N
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 26 cze 2005, 21:43

Tommy Miller ( Ipswich Town ) ----------> Sunderland
Jonathan Stead ( Blackburn Rovers ) ----------> Sunderland
Kelvin Davis ( Ipswich Town ) -----------> Sunderland
Nyron Nosworthy ( Gillingham ) ------------> Sunderland
Darylem Murphym ( Waterford United ) -----------> Sunderland
Brian Deane (Leeds United ) --------------> Sunderland ( po co ten staruch to nie wiem :twisted: )
Mark Lynch w Sunderland ( Manchester United ) --------------> Sunderland
Michael Bridges ( Bolton Wanderers ) ------------------> Sunderland ( to jest powrót :D )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”