Jak poderwać dziewczynę ???? - Strona 14

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 17 sty 2006, 0:40

est podest, tańcze... zauważam lasencję Podchodze tańcze koło niej... naipierw trzeba zobaczyc jej reakcje... jeśli sie uśmiechnie lub podejdzie itp. to jest moja... jesli nic, zero reakcij to znaczy że ma chłopaka lub jest lezbą, lub nie jestem w jej guscie
ma chlopak troche racji...musze przynac. Ale takich ekscesow na klawiaturze nie popieram.

Damien22
Skład B
Skład B

No jak ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damien22 » 20 sty 2006, 21:44

Gratuluje pomysłu - chodzi mi o założenie tego tematu, super :D
Mam nadzieję, że mi pomożecie. Otóż podoba mi się taka super laska, która jest z mojego wieku - niestety nie znam jej jeszcze, a na wiosnę będzie wycieczka klasowa (prawdopodobnie 2 dniowa, a mamy na nią wyjechać chyba z klasą [gdzie jest ta girl :lol: ]. Proszę was odpisujcie i dawajcie jakieś skuteczne i dobre pomysły na podryw. Poznać ją przed wycieczką czy w trakcie ? I co zrobić żeby ją zainteresować?
Czekam na wasze odpowiedzi :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 22:00

Damien22 - ostatnio modne są metody a'la Chuck Norris. Podchodzisz do dziewczyny, kopiesz ją z półobrotu i jest Twoja. Ja sam osobiście nie próbowałem, wolę subtelniejsze metody :lol:

Jak wiadomo 'złotego środka' nie ma. Możesz próbować tylko, wszystko zależy od dziewczyny i jej nastawienia do Ciebie. Do wiosny dużo czasu, przygotuj się psychicznie :P Radziłbym zrobić pierwsze krok już teraz, na wycieczce mógłbyś doszlifować znajomość.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: No jak ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 21 sty 2006, 0:16

Damien22 pisze:Gratuluje pomysłu - chodzi mi o założenie tego tematu, super :D
Mam nadzieję, że mi pomożecie. Otóż podoba mi się taka super laska, która jest z mojego wieku - niestety nie znam jej jeszcze, a na wiosnę będzie wycieczka klasowa (prawdopodobnie 2 dniowa, a mamy na nią wyjechać chyba z klasą [gdzie jest ta girl :lol: ]. Proszę was odpisujcie i dawajcie jakieś skuteczne i dobre pomysły na podryw. Poznać ją przed wycieczką czy w trakcie ? I co zrobić żeby ją zainteresować?
Czekam na wasze odpowiedzi :wink:
Jako jeden z nielicznych i chyba najbardziej wtajemniczony w ten problem...( taka mała tejamnica...) powiem Tobie szczerze i po fachu....

Po pierwsze : Grunt to przyzwoity wygląd, jeżeli klientka sie Tobie podoba to... po prostu zamien znią kilka zdań, nawiąz rozmowe, znajdż wspólne tematy :wink:
Jezeli odpowiadasz owej damie wygladem zewnętrznym...To uwierz Mi.....nie musisz sie zbytnio produkować..będzie po Twojej myśli...no chyba ze nie masz Obrazek ( liczba Mnoga :wink: )
Natomiast jeżeli kobieta jest nieśmiała patrz pkt pierwszy :lol:
Trzeba być Soba, jeżeli brakuje odwag strzel Sobie malego i wal prosto z mostu :wink:
Pamietaj: Lepiej zapytaj, upewnij sie niz pożniej masz załować...
PS> Sorki za te wypociny i chaos panujacy w moim poście ....
Po prostu jestem dumny sam z Siebie i nieliczni wiedza ...reszta na dzien dzisiejszy moze pomarzyć...
Stawiam...... zdrowie... :beer:

Damien22
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damien22 » 01 lut 2006, 12:39

Pomocy :

Prawdopodobnie przyjdzie do mnie koleżanka, z którą do tej pory kontaktowałem się przez neta, a mieszka w tej miejscowości co ja ...
Chciałbym na niej zrobić dobre wrażenie, dlatego podzielcie się waszymi sposobami w tej okoliczności (please) 8)

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 01 lut 2006, 13:22

A ja zabieram sie za podrywanie w dniu jak najbardziej do tego pasującyam [przynajmniej według mnie] a mianowicie 14 lutego :twisted: Ja tam nawydaje kasy na walentynki :smile2:

Prawdopodobnie przyjdzie do mnie koleżanka, z którą do tej pory kontaktowałem się przez neta, a mieszka w tej miejscowości co ja ...
Chciałbym na niej zrobić dobre wrażenie, dlatego podzielcie się waszymi sposobami w tej okoliczności (please)

To zależy od tego czy przez neta podawałeś prawdziwe 'dane' wygląd itd czy też nie. Jesli prawdziwe to bądź sobą :thanks:

Awatar użytkownika
fleja
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fleja » 01 lut 2006, 13:41

ZameR pisze:A ja zabieram sie za podrywanie w dniu jak najbardziej do tego pasującyam [przynajmniej według mnie] a mianowicie 14 lutego :twisted: Ja tam nawydaje kasy na walentynki :smile2:

Powiem tak: walentynki, jak dla mnie jest dniem dobrym dla popisowki jacy to macho nie jestesmy, a tak naprawde liczy sie to jacy jestesmy dla kobiety na ktorej na zalezy w dni normalne tj. chodzi mi o to, zeby nie tylko w walentynki obdarowywac nasza panne prezentami, bo uwierz, ze ona bardziej sie ucieszy jesli dasz jej prezent bez okazji w zaden szczegolny dzien ;)

fcpablo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

pablodinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcpablo » 01 lut 2006, 14:18

:oops: no mi jest ciezko powiedziec jej co czuje :D

Awatar użytkownika
Pussycat dolls
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Re: pablodinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pussycat dolls » 01 lut 2006, 16:49

sbQ pisze:
fcpablo pisze::oops: no mi jest ciezko powiedziec jej co czuje :D
to napisz na kartce i jej daj :roftl3: :rotfl:
Dobry pomysł ... serio... :wink:

boycott

Re: pablodinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boycott » 01 lut 2006, 16:53

fcpablo pisze::oops: no mi jest ciezko powiedziec jej co czuje :D
olej strach i podbij to tej dziewczyny i poprostu bądź szczery. nic nie tracisz a wiele możesz zyskać. poprostu bądź sobą to skutkuje. jeśli nie będzie z tego love story to masz szanse zyskać nową przyjaciółke :wink:
pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lut 2006, 17:32

Od dawna wiadomo, że najlepiej się rozmawia z kimkolwiek pod wpływem alkoholu, ale odrazu mówię, że jeśli chodzi o wyrażanie uczuć to najlepiej jest to odłożyć na bok bo wtedy nie wszystko jest szczere 8) Każdy za małolata miał chyba problem z podejściem do dziewczyny i przy wyrażaniu uczuć. To w końcu mija, ale jeśli teraz nie wiesz co zrobić to się zastanów bo przecież to Ty znasz ją najlepiej, a nie my :roll: Tak jak powiedział cykcyk zrób co uważasz za słuszne bo nic nie stracisz, a zyskać możesz naprawdę wiele. Najlepiej weź ją gdzieś na spacer lub w jakieś zaciszne miejsce gdzie nikt Wam nie będzie przeszkadzał (wrzuć do napoju tabletke i do dzieła :P ) i tam zacznij rozmowę, ale nie mów odrazu co czujesz tylko zacznij gadać na jakiś temat po czym powoli przechodź do sedna sprawy. Ja jestem w tym momencie w prawie 3-letnim związku chociaż wcześniej ja i moja wybranka byliśmy dla siebie jak kot i pies :roll: warto spróbować bez względu na skutki bo z czasem wszystko może się zmienić, zaufaj mi bo znam to z doświadczenia ;)

boycott

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boycott » 01 lut 2006, 17:49

(wrzuć do napoju tabletke i do dzieła )
polecam hiszpańską muche :P a tak na serio to nie czaje lasek :cry: jedne są tak puste że puszczaja się i lecą na kase drugi są tak wyjątkowe że nie chcą być z nikim i nie chcą mieć chłopaka bo nie szukają go poprostu bo czekają na tego jedynego na te wielką miłość. i w pierwszym i w drugim przykadku jest lipa. bo te pierwsze możesz mieć na raz ale co to za satysfakcja a te drugie są dla przeciętnych śmiertelników nieosiągalne. i właśnie ten drugi rzypadek dotyczy mnie :? no ale co zrobić. trzeba zapomnieć i żyć dalej. czasami myśle że lepiej by było gdyby miłość nie istaniała. pozdro :wink:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 09 lut 2006, 13:29

nie wiem czy było, ale...
http://s59.yousendit.com/d.aspx?id=3NUD ... RDG4Y132B3
miłego czytania :)

Awatar użytkownika
kardjal
Grafomańskie harakiri

mam problem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kardjal » 10 lut 2006, 16:06

Siema Ludzie :lol: mam do was prosbe :D tylko mi jakos pomózcie :D podoba mi sie dziewczyna która chodzi do mnie do szkoły nie ze mna do klasy :D chodziłem juz z nią około 2mies ale nadal mi sie podoba :D nie wiem co robic :D a mam mały bonus :D mieszka 500m od mojej babci :D zaczełem czesciej odwiedzac babcie :D

pomózcie mi

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Re: mam problem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 10 lut 2006, 16:21

kardjal pisze:Siema Ludzie :lol: mam do was prosbe :D tylko mi jakos pomózcie :D podoba mi sie dziewczyna która chodzi do mnie do szkoły nie ze mna do klasy :D chodziłem juz z nią około 2mies ale nadal mi sie podoba :D nie wiem co robic :D a mam mały bonus :D mieszka 500m od mojej babci :D zaczełem czesciej odwiedzac babcie :D

pomózcie mi
Przez te 2 miesiące na pewno zdążyłeś już ją poznać - wiesz co lubi i musisz to wykorzystać ;) Niedługo Walentynki - kup kwatka, bilety na "Tylko mnie kochaj" i do boju :)

I nie używaj tak dużo buziek bo źle się czyta Twoje posty :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”