Manchester United (zbiorczy) - Strona 14

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 01 sty 2005, 18:09

Narodowosc: Holender
Obecny klub: Ajax Amsterdam
Pozycja: Ofensywny pomocnik
Przypuszczalna cena: 12mln funtow
Szanse na transfer: Bardzo małe

Rafael van der Vaart uwazany jest za jeden z najwiekszych talentow na swiecie. Mimo mlodego wieku jest reprezentantem Holandii, zaliczyl wystep od 1. minuty w meczu Euro 2004 z Niemcami (nie byl to jednak udany wystep).

W Ajaxie van der Vaart probowany byl na roznych pozycjach - gral jako lewy pomocnik, rozgrywajacy i napastnik, najlepiej sprawdzal sie jednak w roli rozgrywajacego. Byc moze w przyszlosci mlody Holender bylby w stanie zastapic Paula Scholes.

Lista klubow zaineteresowanych van der Vaartem jest jednak bardzo dluga i watpliwe, by trafil on akurat na Old Trafford.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 19:41

Ja myślę, że Manchester spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu i uzyska bezpieczne miejsce w środku stawki. Na razie idzie mu nieźle, ale tylko kwestią czasu jest seria porażek i remisów. Podobna historia dziać sie będzie z Evertonem. Piłkarze United zawsze mieli jednak wyjątkowe szczęście i myślę że powinni się rzutem na taśmę zakwalifikować do Pucharu Intertoto. W Lidze Mistrzów - szkoda mi ich. Milan w dwumeczu zmasakruje dziurawą jak ser szwajcarski defensywę z Old Trafford. Szkoda mi tak solidnych kopaczy jak Van Nistelrooy, Scholes czy Rooney, którzy muszą marnować się w takim klubie. Ich miejsce jest w silniejszej lidze, np. Serie A.

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 01 sty 2005, 20:37

Axel Hammond pisze:Ja myślę, że Manchester spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu i uzyska bezpieczne miejsce w środku stawki. Na razie idzie mu nieźle, ale tylko kwestią czasu jest seria porażek i remisów. Podobna historia dziać sie będzie z Evertonem. Piłkarze United zawsze mieli jednak wyjątkowe szczęście i myślę że powinni się rzutem na taśmę zakwalifikować do Pucharu Intertoto. W Lidze Mistrzów - szkoda mi ich. Milan w dwumeczu zmasakruje dziurawą jak ser szwajcarski defensywę z Old Trafford. Szkoda mi tak solidnych kopaczy jak Van Nistelrooy, Scholes czy Rooney, którzy muszą marnować się w takim klubie. Ich miejsce jest w silniejszej lidze, np. Serie A.
Środek tabeli :lol: Widac że twoja wiedza o Footballu jest powiedzmy sobie szczerze ... nikła. Kupno Rooneya jest tego najlepszym dowodem :lol: 45 mln E na środek tabeli :lol: najpierw pomyśl a później coś powiedz :!: szkoda gadać....... ale nie ja nieskończe ośmieszać Ciebie i twoją "wiedze".......

:lol: :lol: :lol: dziurawa defenzywa :lol: chyba mówisz o swoich ......... :lol: tabela premiership:
1. Chelsea Londyn 20 49 15-4-1 40-8
2. Arsenal Londyn 19 41 12-5-2 47-22
3. Manchester United 20 40 11-7-2 31-13

Widzisz stracone gole ?? no wiec jak czegos niewiesz to sie niewypowiadaj publicznie :!: Znając życie jesteś fanem Bravo Sport i Bravo Girl a tematy
pilkarskie przeplatasz z tematami: Jak wygląda pierwszy stosunek :lol:
Axel Hammond powiedzmy sobie szczerze nikt Cie tu niechce ludzie robią ankiety żeby tylko Cie wyrzucic na zbity ...... Odejdź lepiej z honorem
jeśli wogóle go posiadasz...8)

Mógłbym wymieniac bez końca jakim jestes "znawcą" ale niechce wygrywac konkursu na najdluższego posta :wink:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 21:02

chesteros pisze:Środek tabeli :lol: Widac że twoja wiedza o Footballu jest powiedzmy sobie szczerze ... nikła. Kupno Rooneya jest tego najlepszym dowodem :lol: 45 mln E na środek tabeli :lol: najpierw pomyśl a później coś powiedz :!: szkoda gadać....... ale nie ja nieskończe ośmieszać Ciebie i twoją "wiedze".......
Twoja wypowiedź jest mocno niedopracowana. Najpierw mówisz, żebym najpierw pomyślał a potem powiedział. Ok, ale to jest forum tu się pisze a nie mówi. W następnym zdaniu negujesz zaś to co powiedziałeś, cytuję 'szkoda gadać'. Więc radzisz mi żebym mówił czy nie mówił?
Jeżeli dla ciebie argumentem na walkę o wysokie cele jest kwota, za jaką ściągnięto jakiegoś futbolistę, to jesteś lichym ekspertem. Inter co roku wydaje więcej niż 45 mln i jakoś nic nie zdobywa. I co na to powiesz?
chesteros pisze: :lol: :lol: :lol: dziurawa defenzywa :lol: chyba mówisz o swoich ......... :lol: tabela premiership:
1. Chelsea Londyn 20 49 15-4-1 40-8
2. Arsenal Londyn 19 41 12-5-2 47-22
3. Manchester United 20 40 11-7-2 31-13

Widzisz stracone gole ?? no wiec jak czegos niewiesz to sie niewypowiadaj publicznie :!: Znając życie jesteś fanem Bravo Sport i Bravo Girl a tematy
pilkarskie przeplatasz z tematami: Jak wygląda pierwszy stosunek :lol:
Axel Hammond powiedzmy sobie szczerze nikt Cie tu niechce ludzie robią ankiety żeby tylko Cie wyrzucic na zbity ...... Odejdź lepiej z honorem
jeśli wogóle go posiadasz...8)

Mógłbym wymieniac bez końca jakim jestes "znawcą" ale niechce wygrywac konkursu na najdluższego posta :wink:
Stracone gole nic nie znaczą. W lidze angielskiej jest cała masa drużyn, które nie potrafią wykorzystywac błędów, jakie stwarza im dziurawa defensywa z Old Trafford i stąd tak mały wynik w golach straconych. W Lidze Mistrzów jest już dużo gorzej (cały świat się śmiał po 0:3 z Fenerbahce - pomyślcie co zrobi taki Milan...).
A co do czasopism, których lekturę mi zarzucasz - nie ustosunkuje się. Żyje w wolnym kraju i czytam co chcę.
Poza tym masz jakieś spaczone pojęcie na temat honoru. Honorem byłoby dla ciebie, gdybym przyznał wszystkim racje i powiedział, jacy jesteście świetni? Nie. Zostanę i będę bronił swoich przekonań. To będzie większy honor.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 01 sty 2005, 21:09

No Axel wypowiedziałąeś siępodobnie na temat Wisły Kraków.
Bawisz się prowokacją . Powiem, że dzięki temu wiele ciekawego się dzieje na forum, ponieważ nietórzy biorą poważnie Twpoje słowa. :wink:

PS. Oczywiście wg. Mnie Manchester zakwalifikuje się do LM z 3 Miejsca (baraże) , van der Vaart- byłby to dla niego świetny klub.

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 01 sty 2005, 21:17

Axel Hammond pisze:W Lidze Mistrzów jest już dużo gorzej (cały świat się śmiał po 0:3 z Fenerbahce - pomyślcie co zrobi taki Milan...).
popierwsze byl to mecz w którym zostal wystawiony rezerwowy skład :!: nie moja wina ze towje źródla inforamcji ograniczaja sie do telegazety :lol:
Axel Hammond pisze:Inter co roku wydaje więcej niż 45 mln i jakoś nic nie zdobywa
Czlowieku Inter walczy o Scudetto co sezon. Inną sprawą jest ze sie im to nieudaje!! :wink:

mówiles
Axel Hammond pisze:spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu
a nie o wynikach sam sobie zaprzeczasz!
Axel Hammond pisze:Twoja wypowiedź jest mocno niedopracowana
Ty przychodzisz na forum popisac jakim jestes pięknym mówcą (albo żebys już nie pisał że mam niedopracowane wypowiedzi) jak pięknie potrafisz sie wypowiadac :wink: :lol: Chłopczyk poszedł na profil Humanistyczny i już poete struga :? Jak chcesz ładnie mówic to lepiej idź na forum nie wiem Samoobrony może tam na to pójdą ale nie tu !! Na tym forum rozmawia sie głownie o footballu o którym ty niemasz bladego pojęcia :!:
Axel Hammond pisze:Zostanę i będę bronił swoich przekonań. To będzie większy honor
zapisz sie do Zielonych albo zagraj w Medal of Honor :lol:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 01 sty 2005, 21:42

Axel Hammond pisze:Ja myślę, że Manchester spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu i uzyska bezpieczne miejsce w środku stawki.
Po pierwsze.....nie wiem czy wiesz....ale MU za Fergusona( dla twojej wiadomosci 18 lat) zdobyl mistrza Anglii 8 razy....w pozostalych 10 sezonach zawsze trzymal sie blisko stawki i czsami przegrywal minimalna liczba pkt walek o mistrzostwo.
Axel Hammond pisze: Na razie idzie mu nieźle, ale tylko kwestią czasu jest seria porażek i remisów. Podobna historia dziać sie będzie z Evertonem. Piłkarze United zawsze mieli jednak wyjątkowe szczęście i myślę że powinni się rzutem na taśmę zakwalifikować do Pucharu Intertoto.
Po drugie....Manchester na ostatnie 8 meczy wygral 7...podobna sytuacja jest w skokach...(JAne Ahonen :wink: ).....a tak wogule to fforum o MU a nie Evertonie....i nie wiem czy wiesz MU jest jednym z niewielu klubow ktory od 1993 roku byl co roku w LM....
axel Hammond pisze:Milan w dwumeczu zmasakruje dziurawą jak ser szwajcarski defensywę z Old Trafford. Szkoda mi tak solidnych kopaczy jak Van Nistelrooy, Scholes czy Rooney, którzy muszą marnować się w takim klubie. Ich miejsce jest w silniejszej lidze, np. Serie A.
Zobaczymy czy Milan zmasakruje MU... :lol: wejdz na to forum po dwumeczu kolego :lol: ...a czy Rio Ferdinanda, Cristiano Ronaldo lub Ryana Giggsa nie uwazasz za "solidnych kopaczy" 8) ?.....i wg mnie liga nagielska jets duzo silnejsza od serieA....przyklad...z Angielskich klubow wszystkie wyszly z grupy w LM ( 4 kluby)...a we Wloskich chocby Roma odpadla.....Reasumujac...nie amsz kompletnego pojecia o Premiership...i idz tak jak ci moj poprzednik radzil...poczytaj dalej bravosport....moze znajdziesz jakas ciekawostke....wtedy wejdz na to forum i sie podziel z nami swiezutkimi informacjami... :lol: :lol: :lol: ....

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 23:03

ryzy89 pisze:
Axel Hammond pisze:Ja myślę, że Manchester spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu i uzyska bezpieczne miejsce w środku stawki.
Po pierwsze.....nie wiem czy wiesz....ale MU za Fergusona( dla twojej wiadomosci 18 lat) zdobyl mistrza Anglii 8 razy....w pozostalych 10 sezonach zawsze trzymal sie blisko stawki i czsami przegrywal minimalna liczba pkt walek o mistrzostwo.
Nawet dziecko wie, że Manchesterem mogłaby rządzić i teściowa Fergusona, gdyż jest to zespół samograjków. Tak więc 8 tytułów mistrzowskich jest mizernym osiągnięciem, zważywszy dodatkowo na fakt, iż w lidze angielskiej od kilku lat w czołówce są wciąż te same zespoły (Arsenal i Man Utd, potem była przepaść, ale ostatnio Chelsea doszlusowała). W takiej Serie A jest przynajmniej 6-7 zespołów o klasie zbliżonej do wspomnianej trójki z Anglii, więc mistrzostwo Włoch jest zdobyć trudniej.

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 01 sty 2005, 23:50

co jak co ale przyznajcie mi racje że za Rooneya przepłacili...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 sty 2005, 23:54

Matys90 pisze:co jak co ale przyznajcie mi racje że za Rooneya przepłacili...
ja ci przyznam rację bo tak samo uważam... za taką kasę znaleźli by 2 jeszcze lepszych :roll:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 0:01

Pewnie jakaś machlojka, w stylu Fergusona (kiedyś już coś było na rzeczy, nie pamiętam szczegółów). Man Utd może mieć lewą kasę...

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 02 sty 2005, 8:32

Pasztet pisze:
ja ci przyznam rację bo tak samo uważam... za taką kasę znaleźli by 2 jeszcze lepszych :roll:
Twoje słowa dziele przez 2 bo jesteś kibicem Arsenalu i nawet jak Rooney bedzie najlepszym piłkarzem świata to bedziesz mówił że przepłacili :roll:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 12:20

chesteros pisze:
Pasztet pisze:
Twoje słowa dziele przez 2 bo jesteś kibicem Arsenalu i nawet jak Rooney bedzie najlepszym piłkarzem świata to bedziesz mówił że przepłacili :roll:
na pewno nie będzie najlepszym piłkarzem świata :roll: przynajmniej na razie na to sie nie zanosi.. a jeśli nawet by był to co.. przepłacili za niego TERAZ.. kiedyś MOŻE wyjdzie że ten interes był opłacalny ale teraz.... :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 02 sty 2005, 13:28

Rooney to wielki talent. I mozecie sobie mowic co chcecie, ale jest to mlody i zdolny pilkarz. Nie jest to talent pokroju C. Ronaldo czy tez Robinho, ale mimo wszystko zasluguje na nasze uznanie.

A co powiecie na temat wczorajszej wygranej z Middlesbrough? Bardzo dobrze, MU wreszcie zaczyna grac jak przystało. Cieszy mnie ich zwyciestwo.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 13:57

A co powiecie na temat wczorajszej wygranej z Middlesbrough? Bardzo dobrze, MU wreszcie zaczyna grac jak przystało. Cieszy mnie ich zwyciestwo.
szkoda że Boro przegrało bo ich bardzo lubie w przeciwieństwie do MUciek :twisted: ale raczej byli bez szans w końcu MU to drużyna z czołówki Premiership :)

Zablokowany

Wróć do „Anglia”