Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 01 sty 2005, 18:09
KUBA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 19:41
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 01 sty 2005, 20:37
Środek tabeliAxel Hammond pisze:Ja myślę, że Manchester spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu i uzyska bezpieczne miejsce w środku stawki. Na razie idzie mu nieźle, ale tylko kwestią czasu jest seria porażek i remisów. Podobna historia dziać sie będzie z Evertonem. Piłkarze United zawsze mieli jednak wyjątkowe szczęście i myślę że powinni się rzutem na taśmę zakwalifikować do Pucharu Intertoto. W Lidze Mistrzów - szkoda mi ich. Milan w dwumeczu zmasakruje dziurawą jak ser szwajcarski defensywę z Old Trafford. Szkoda mi tak solidnych kopaczy jak Van Nistelrooy, Scholes czy Rooney, którzy muszą marnować się w takim klubie. Ich miejsce jest w silniejszej lidze, np. Serie A.
chesteros

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 21:02
Twoja wypowiedź jest mocno niedopracowana. Najpierw mówisz, żebym najpierw pomyślał a potem powiedział. Ok, ale to jest forum tu się pisze a nie mówi. W następnym zdaniu negujesz zaś to co powiedziałeś, cytuję 'szkoda gadać'. Więc radzisz mi żebym mówił czy nie mówił?chesteros pisze:Środek tabeliWidac że twoja wiedza o Footballu jest powiedzmy sobie szczerze ... nikła. Kupno Rooneya jest tego najlepszym dowodem
45 mln E na środek tabeli
najpierw pomyśl a później coś powiedz
szkoda gadać....... ale nie ja nieskończe ośmieszać Ciebie i twoją "wiedze".......
Stracone gole nic nie znaczą. W lidze angielskiej jest cała masa drużyn, które nie potrafią wykorzystywac błędów, jakie stwarza im dziurawa defensywa z Old Trafford i stąd tak mały wynik w golach straconych. W Lidze Mistrzów jest już dużo gorzej (cały świat się śmiał po 0:3 z Fenerbahce - pomyślcie co zrobi taki Milan...).chesteros pisze:![]()
![]()
dziurawa defenzywa
chyba mówisz o swoich .........
tabela premiership:
1. Chelsea Londyn 20 49 15-4-1 40-8
2. Arsenal Londyn 19 41 12-5-2 47-22
3. Manchester United 20 40 11-7-2 31-13
Widzisz stracone gole ?? no wiec jak czegos niewiesz to sie niewypowiadaj publicznieZnając życie jesteś fanem Bravo Sport i Bravo Girl a tematy
pilkarskie przeplatasz z tematami: Jak wygląda pierwszy stosunek![]()
Axel Hammond powiedzmy sobie szczerze nikt Cie tu niechce ludzie robią ankiety żeby tylko Cie wyrzucic na zbity ...... Odejdź lepiej z honorem
jeśli wogóle go posiadasz...![]()
Mógłbym wymieniac bez końca jakim jestes "znawcą" ale niechce wygrywac konkursu na najdluższego posta
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 01 sty 2005, 21:09
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 01 sty 2005, 21:17
popierwsze byl to mecz w którym zostal wystawiony rezerwowy składAxel Hammond pisze:W Lidze Mistrzów jest już dużo gorzej (cały świat się śmiał po 0:3 z Fenerbahce - pomyślcie co zrobi taki Milan...).
Czlowieku Inter walczy o Scudetto co sezon. Inną sprawą jest ze sie im to nieudaje!!Axel Hammond pisze:Inter co roku wydaje więcej niż 45 mln i jakoś nic nie zdobywa
a nie o wynikach sam sobie zaprzeczasz!Axel Hammond pisze:spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu
Ty przychodzisz na forum popisac jakim jestes pięknym mówcą (albo żebys już nie pisał że mam niedopracowane wypowiedzi) jak pięknie potrafisz sie wypowiadacAxel Hammond pisze:Twoja wypowiedź jest mocno niedopracowana
zapisz sie do Zielonych albo zagraj w Medal of HonorAxel Hammond pisze:Zostanę i będę bronił swoich przekonań. To będzie większy honor
chesteros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 01 sty 2005, 21:42
Po pierwsze.....nie wiem czy wiesz....ale MU za Fergusona( dla twojej wiadomosci 18 lat) zdobyl mistrza Anglii 8 razy....w pozostalych 10 sezonach zawsze trzymal sie blisko stawki i czsami przegrywal minimalna liczba pkt walek o mistrzostwo.Axel Hammond pisze:Ja myślę, że Manchester spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu i uzyska bezpieczne miejsce w środku stawki.
Po drugie....Manchester na ostatnie 8 meczy wygral 7...podobna sytuacja jest w skokach...(JAne AhonenAxel Hammond pisze: Na razie idzie mu nieźle, ale tylko kwestią czasu jest seria porażek i remisów. Podobna historia dziać sie będzie z Evertonem. Piłkarze United zawsze mieli jednak wyjątkowe szczęście i myślę że powinni się rzutem na taśmę zakwalifikować do Pucharu Intertoto.
Zobaczymy czy Milan zmasakruje MU...axel Hammond pisze:Milan w dwumeczu zmasakruje dziurawą jak ser szwajcarski defensywę z Old Trafford. Szkoda mi tak solidnych kopaczy jak Van Nistelrooy, Scholes czy Rooney, którzy muszą marnować się w takim klubie. Ich miejsce jest w silniejszej lidze, np. Serie A.
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 23:03
Nawet dziecko wie, że Manchesterem mogłaby rządzić i teściowa Fergusona, gdyż jest to zespół samograjków. Tak więc 8 tytułów mistrzowskich jest mizernym osiągnięciem, zważywszy dodatkowo na fakt, iż w lidze angielskiej od kilku lat w czołówce są wciąż te same zespoły (Arsenal i Man Utd, potem była przepaść, ale ostatnio Chelsea doszlusowała). W takiej Serie A jest przynajmniej 6-7 zespołów o klasie zbliżonej do wspomnianej trójki z Anglii, więc mistrzostwo Włoch jest zdobyć trudniej.ryzy89 pisze:Po pierwsze.....nie wiem czy wiesz....ale MU za Fergusona( dla twojej wiadomosci 18 lat) zdobyl mistrza Anglii 8 razy....w pozostalych 10 sezonach zawsze trzymal sie blisko stawki i czsami przegrywal minimalna liczba pkt walek o mistrzostwo.Axel Hammond pisze:Ja myślę, że Manchester spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu i uzyska bezpieczne miejsce w środku stawki.
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 01 sty 2005, 23:50
Matys90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 sty 2005, 23:54
ja ci przyznam rację bo tak samo uważam... za taką kasę znaleźli by 2 jeszcze lepszychMatys90 pisze:co jak co ale przyznajcie mi racje że za Rooneya przepłacili...
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 0:01
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 02 sty 2005, 8:32
Twoje słowa dziele przez 2 bo jesteś kibicem Arsenalu i nawet jak Rooney bedzie najlepszym piłkarzem świata to bedziesz mówił że przepłaciliPasztet pisze:ja ci przyznam rację bo tak samo uważam... za taką kasę znaleźli by 2 jeszcze lepszychMatys90 pisze:co jak co ale przyznajcie mi racje że za Rooneya przepłacili...
chesteros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 12:20
na pewno nie będzie najlepszym piłkarzem światachesteros pisze:Twoje słowa dziele przez 2 bo jesteś kibicem Arsenalu i nawet jak Rooney bedzie najlepszym piłkarzem świata to bedziesz mówił że przepłaciliPasztet pisze:ja ci przyznam rację bo tak samo uważam... za taką kasę znaleźli by 2 jeszcze lepszychMatys90 pisze:co jak co ale przyznajcie mi racje że za Rooneya przepłacili...
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 02 sty 2005, 13:28
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 13:57
szkoda że Boro przegrało bo ich bardzo lubie w przeciwieństwie do MUciekA co powiecie na temat wczorajszej wygranej z Middlesbrough? Bardzo dobrze, MU wreszcie zaczyna grac jak przystało. Cieszy mnie ich zwyciestwo.
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio