Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 03 kwie 2005, 22:29
fabian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 22:33
fabian pisze:a kibice realu sami sie osmieszaja swoimi rasistowskimi zachowaniami w meczach zarowno miedzypanstwowych pucharowych jak i ligowych
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 03 kwie 2005, 22:37
sam zaczales temat o kibicach i o tym co oni potrafiaFigo11 pisze: Naczytaleś się chłopcze pryma aprylisowych dennych newsów kibiców barcy którzy poza wjeżdrzaniem na Real nic innego nie potrafią...
fabian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 22:43
fabian pisze:a kibice realu sami sie osmieszaja swoimi rasistowskimi zachowaniami w meczach zarowno miedzypanstwowych pucharowych jak i ligowych
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 22:45
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 22:54
Po prostu za dużo jest wszelakich plotek. Niemożliwe żeby taki fachowiec jak Luxemburgo nie wiedział co robi (tak mi się wydaje). Trzeba się jakoś odcinać od tych newsów bo 80% to wyssane z palca bajki albo prowokacyjne wypowiedzi trenerów i piłkarzy. A z tym Puyolem to już wogóle hehehe ismitu pisze:co do transferow, ostatnio wyczytalem na stronie realu ze de luxe pragnie prawie samych pilkarzy o statusie nonUE, zastanawia mnie gdzie on w ogole ma oczyoraz ze chce w druzynie puyola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehehe moze kolejny cud pereza
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 22:57
Niggaz pisze:Po prostu za dużo jest wszelakich plotek. Niemożliwe żeby taki fachowiec jak Luxemburgo nie wiedział co robi (tak mi się wydaje). Trzeba się jakoś odcinać od tych newsów bo 80% to wyssane z palca bajki albo prowokacyjne wypowiedzi trenerów i piłkarzy. A z tym Puyolem to już wogóle hehehe ismitu pisze:co do transferow, ostatnio wyczytalem na stronie realu ze de luxe pragnie prawie samych pilkarzy o statusie nonUE, zastanawia mnie gdzie on w ogole ma oczyoraz ze chce w druzynie puyola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuda się zdarzają ale nie takie. Wszyscy doskonale wiedzą, że to niemożliwe.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 22:59
A gdzie gra wasz skrzydłwy kapitanNiggaz pisze:Po prostu za dużo jest wszelakich plotek. Niemożliwe żeby taki fachowiec jak Luxemburgo nie wiedział co robi (tak mi się wydaje). Trzeba się jakoś odcinać od tych newsów bo 80% to wyssane z palca bajki albo prowokacyjne wypowiedzi trenerów i piłkarzy. A z tym Puyolem to już wogóle hehehe ismitu pisze:co do transferow, ostatnio wyczytalem na stronie realu ze de luxe pragnie prawie samych pilkarzy o statusie nonUE, zastanawia mnie gdzie on w ogole ma oczyoraz ze chce w druzynie puyola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 23:03
odpowiem ci na twoje pytanie, chelsea by nie chciala puyola, jest dobrym obronca ale sa lepsi, przydal by sie w realu bo tam bylby podpora, w druzynie Jose bylby kula u nogi, tam rzadzi terry, gallasFigo11 pisze:A gdzie gra wasz skrzydłwy kapitanNiggaz pisze:Po prostu za dużo jest wszelakich plotek. Niemożliwe żeby taki fachowiec jak Luxemburgo nie wiedział co robi (tak mi się wydaje). Trzeba się jakoś odcinać od tych newsów bo 80% to wyssane z palca bajki albo prowokacyjne wypowiedzi trenerów i piłkarzy. A z tym Puyolem to już wogóle hehehe ismitu pisze:co do transferow, ostatnio wyczytalem na stronie realu ze de luxe pragnie prawie samych pilkarzy o statusie nonUE, zastanawia mnie gdzie on w ogole ma oczyoraz ze chce w druzynie puyola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja wiem jedno o cudach... nie ma ich...ale wszystko się może zdażyc
Która drużyna nie chciała by Puyola...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 23:06
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 23:08
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 kwie 2005, 23:12
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 23:15
Niggaz pisze:No tak jeśli cud to z udziałem Realu (albo Chelsea ostatnimi czasu). Smitu przykłady które podałeś to rzeczywiście prawda ale tylko jeden z nich ma w tym momecnie znaczenie. Przejście Figo z Barcy do Realu
![]()
![]()
Ale ja jestem przekonany, że taki judasz jest tylko jeden. Puyol nie postąpi w ten sposób. To jest symbol Barcy (nie mówcie tylko, że Figo też był) i wiele razy deklarował lojalność. Wiem, że to niemożliwe i tyle.
no szkoda tylko ze carvalho nie gra w pierwszej 11Figo11 pisze:Puyol wygryzl by ze skladu R.Carvalhio...Ja bym chciał aby do Realu zawitał Jorge Andrade...
zawdi pisze:puyol w druzynuie jose kula u nogi?! nie wydaje mi sie. to swietny obronca nie gorszy od terrego czy innych wlochow, a nawet lepszy. nie chodzi mi tylko o umiejetnosci techniczne, ale tez o jego mentalnosc i charakter.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2005, 23:39
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 9:27
magus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio