Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 14

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
fabian
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 03 kwie 2005, 22:29

a kibice realu sami sie osmieszaja swoimi rasistowskimi zachowaniami w meczach zarowno miedzypanstwowych pucharowych jak i ligowych :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 22:33

fabian pisze:a kibice realu sami sie osmieszaja swoimi rasistowskimi zachowaniami w meczach zarowno miedzypanstwowych pucharowych jak i ligowych :twisted:

Temat o transferach :!: :!: :!: :evil: :twisted: to mozesz babci zameldować

Awatar użytkownika
fabian
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 03 kwie 2005, 22:37

Figo11 pisze: Naczytaleś się chłopcze pryma aprylisowych dennych newsów kibiców barcy którzy poza wjeżdrzaniem na Real nic innego nie potrafią...
sam zaczales temat o kibicach i o tym co oni potrafia

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 22:43

fabian pisze:a kibice realu sami sie osmieszaja swoimi rasistowskimi zachowaniami w meczach zarowno miedzypanstwowych pucharowych jak i ligowych :twisted:

tyle ze nie sa to prawdziwi madritisci ale pseudokibice i takie wybryki zdarzaj sie wszedzie, a ze madryt byl niegdys stolica panstwa generalo franco, to wlasnie w madrycie wielu jest tego typu pseudo ludzi :?

co do transferow, ostatnio wyczytalem na stronie realu ze de luxe pragnie prawie samych pilkarzy o statusie nonUE, zastanawia mnie gdzie on w ogole ma oczy :? oraz ze chce w druzynie puyola :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: hehehe moze kolejny cud pereza :D
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2005, 22:46 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 22:45

Do fabian'a

Chyba masz gąbczaste zwyrodnienie mózgu, przytocz dalszą częsć rozmowy mówiącej o transferach...Ten kawałek co zacytowałeś to napisałem, bo kibic barcy zabawił się własnie w taki sposób pisząc śweietne news'y...A kolejny kibic barcy napisał, że Real własnie usiłuje dopiąć swego w tych sprawach...Łykając bajke, że Real jest zachwycony Carroll'em...tzreba mieć neizle poczucie humoru...fakt faktem Real go chce ale jako zmiennika Casillasa...a na zmiennika się nadaje...[/b]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 22:54

smitu pisze:co do transferow, ostatnio wyczytalem na stronie realu ze de luxe pragnie prawie samych pilkarzy o statusie nonUE, zastanawia mnie gdzie on w ogole ma oczy :? oraz ze chce w druzynie puyola :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: hehehe moze kolejny cud pereza :D
Po prostu za dużo jest wszelakich plotek. Niemożliwe żeby taki fachowiec jak Luxemburgo nie wiedział co robi (tak mi się wydaje). Trzeba się jakoś odcinać od tych newsów bo 80% to wyssane z palca bajki albo prowokacyjne wypowiedzi trenerów i piłkarzy. A z tym Puyolem to już wogóle hehehe i :lol: Cuda się zdarzają ale nie takie. Wszyscy doskonale wiedzą, że to niemożliwe.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 22:57

Niggaz pisze:
smitu pisze:co do transferow, ostatnio wyczytalem na stronie realu ze de luxe pragnie prawie samych pilkarzy o statusie nonUE, zastanawia mnie gdzie on w ogole ma oczy :? oraz ze chce w druzynie puyola :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: hehehe moze kolejny cud pereza :D
Po prostu za dużo jest wszelakich plotek. Niemożliwe żeby taki fachowiec jak Luxemburgo nie wiedział co robi (tak mi się wydaje). Trzeba się jakoś odcinać od tych newsów bo 80% to wyssane z palca bajki albo prowokacyjne wypowiedzi trenerów i piłkarzy. A z tym Puyolem to już wogóle hehehe i :lol: Cuda się zdarzają ale nie takie. Wszyscy doskonale wiedzą, że to niemożliwe.

nie takie ?! a ronaldo, figo, becks, owen, zidane ?!?!!?! hehehehe ale masz ogolnie racje tylko idzie to wysmiac :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 22:59

Niggaz pisze:
A gdzie gra wasz skrzydłwy kapitan :?: :wink:
Ja wiem jedno o cudach... nie ma ich :!: ...ale wszystko się może zdażyc
Która drużyna nie chciała by Puyola...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 23:03

Figo11 pisze:
Niggaz pisze:
A gdzie gra wasz skrzydłwy kapitan :?: :wink:
Ja wiem jedno o cudach... nie ma ich :!: ...ale wszystko się może zdażyc
Która drużyna nie chciała by Puyola...
odpowiem ci na twoje pytanie, chelsea by nie chciala puyola, jest dobrym obronca ale sa lepsi, przydal by sie w realu bo tam bylby podpora, w druzynie Jose bylby kula u nogi, tam rzadzi terry, gallas :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 23:06

No tak jeśli cud to z udziałem Realu (albo Chelsea ostatnimi czasu :wink: ). Smitu przykłady które podałeś to rzeczywiście prawda ale tylko jeden z nich ma w tym momecnie znaczenie. Przejście Figo z Barcy do Realu :evil: :evil: :evil: Ale ja jestem przekonany, że taki judasz jest tylko jeden. Puyol nie postąpi w ten sposób. To jest symbol Barcy (nie mówcie tylko, że Figo też był) i wiele razy deklarował lojalność. Wiem, że to niemożliwe i tyle.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 23:08

Puyol wygryzl by ze skladu R.Carvalhio...Ja bym chciał aby do Realu zawitał Jorge Andrade... :lol:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 kwie 2005, 23:12

puyol w druzynuie jose kula u nogi?! nie wydaje mi sie. to swietny obronca nie gorszy od terrego czy innych wlochow, a nawet lepszy. nie chodzi mi tylko o umiejetnosci techniczne, ale tez o jego mentalnosc i charakter.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 23:15

Niggaz pisze:No tak jeśli cud to z udziałem Realu (albo Chelsea ostatnimi czasu :wink: ). Smitu przykłady które podałeś to rzeczywiście prawda ale tylko jeden z nich ma w tym momecnie znaczenie. Przejście Figo z Barcy do Realu :evil: :evil: :evil: Ale ja jestem przekonany, że taki judasz jest tylko jeden. Puyol nie postąpi w ten sposób. To jest symbol Barcy (nie mówcie tylko, że Figo też był) i wiele razy deklarował lojalność. Wiem, że to niemożliwe i tyle.

oj oj byl byl i nie uciekniecie od tego :twisted: to jak luis enrique :twisted: :?

Figo11 pisze:Puyol wygryzl by ze skladu R.Carvalhio...Ja bym chciał aby do Realu zawitał Jorge Andrade... :lol:
no szkoda tylko ze carvalho nie gra w pierwszej 11 :? mowie chyba ze gallas i terry, na lewej maja brigde'a na prawej johnsona :lol:

zawdi pisze:puyol w druzynuie jose kula u nogi?! nie wydaje mi sie. to swietny obronca nie gorszy od terrego czy innych wlochow, a nawet lepszy. nie chodzi mi tylko o umiejetnosci techniczne, ale tez o jego mentalnosc i charakter.

co do charakteru oczywiscie, co do umiejetnosci ma je duze, bardzo duze, ale po co obecnie Jose kupowac kogos takiego jak Puyol ??

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2005, 23:39

Ciekawi mnie gdzie trafi Riqulme....i Diego Forlan który jest niewątpliwie odkryciem sezonu w Angli tak mu nie szło...Wątpie by zółta łódź podwodna zdecydowała sie na Riqulme,a Forlan moze zostanie...chyba że zdecyduje się do końca na niego dobrze grające w tym sezonie włoskie Udinese...

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 9:27

Villarreal chce Joaquina za Riqelme. Przejście Figo do Chelsea to jedna wielka plota, nik takiej informacji nie potwierdził. Ttylko u was takowa się znalazła. Puścił ją user o nazwie-Tymon Jagła

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”