Przecież już chyba każdy właściciel klubu wie, że od Realu należy wyciągnąc jak najwięcej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 gru 2005, 14:43
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 gru 2005, 14:44
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 gru 2005, 14:45
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 gru 2005, 14:54
No gratuluje bardzo dobrego, jak nie najlepszego transferu za kadencji Pereza.
Smithu pisze:Ta tyle ze Juve za niego daje 6 mln
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 gru 2005, 15:02
To co ze Figo, Zidane... Joaquin od nich jest dużo młodszy i popatrz na cene transferubagg pisze:Panowie...nie żartujcie...Figo, Zidane...
bagg pisze:ze prezes Betisu będzie chciał przynajmniej 15 mln z Sanchez'a
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 gru 2005, 15:04
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 gru 2005, 15:11
Niggaz pisze:Populacja kibiców na fioletowej stronce ulegnie drastycznemu zmniejszeniu. Część się obrazi. Część padła już na zawał pewnie. Wielu ze pewne podnieciło się straszliwie a teraz będą chcieli pewnie za karę zniszczyć stronę
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 gru 2005, 15:13
bagg pisze:Ale ja go w Juventusie nie chcę, Camoranesi lepszy
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 gru 2005, 15:21
Myślę, że nie dawno nie oglądałeś meczy Juve. Camoranesi jest w tej chwili znacznie lepszy od Joaquina, dlatego też uprasza się o, grzecznie mówiąc, uciszenie się.kulekfcb pisze:co ty jestes tak zapatrzony w te gwiazdki turynskie??
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 gru 2005, 15:26
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 gru 2005, 15:31
masz racje, nie ogladałem. Nie ogladam bo nie chce?? nie musze?? nie wiem, nie ogladałem i tyle.Snipp_ pisze:Myślę, że nie dawno nie oglądałeś meczy Juve. Camoranesi jest w tej chwili znacznie lepszy od Joaquina, dlatego też uprasza się o, grzecznie mówiąc, uciszenie się.kulekfcb pisze:co ty jestes tak zapatrzony w te gwiazdki turynskie??
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 gru 2005, 15:32
Nie ma takowego.Bonso pisze:co do sporu Camoranesi vs Joaquin....
Pomieszanie z poplątaniem. Zdołałem jednak wydedukować o co Ci biega i kategorycznie się z tym nie zgadzam. Joaquin jest obecnie w słabszej dyspozycji niż rok, dwa lata temu, zaś Camor przeżył rok życia. O różnicy klas najlepiej świadczy fakt, że Hiszpan nie łapie się do reprezentacji, a Camor jest podporą skrzydeł Azzurich.Bonso pisze:Camoranesi jest na obecną chwilę lepszy bo gra w Juve, liderze Serie A, więc jego gra jest oceniana głównie wraz z gra całego zespołu...Joaquin gra w Betisie, 18 drużynie PD, więc podobnie jak Camoranesi, jego gra jest oceniana jako gra całego zespołu
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 gru 2005, 15:39
Snipp_ pisze:Joaquin jest obecnie w słabszej dyspozycji niż rok, dwa lata temu [..] O różnicy klas najlepiej świadczy fakt, że Hiszpan nie łapie się do reprezentacji,
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 gru 2005, 15:47
Co całkowicie wyklucza jakikolwiek sens kupowania Hiszpana do Juve.Bonso pisze:nie oglądałem meczów Juve w tym sezonie, z tego co wiem to owszem Camoranesi gra w tym sezonie bardzo dobrze, więc zgadzam sie z Tobą, w tym sezonie jest lepszy od Joaquina
Zabrzmiało to tak, jakby Joaquin rzekomo sięnie starał. A ja Ci powiem, że bez znaczenia czy zawodnik gra w światowym potentacie, czy też w zespole z drużyny spadkowej ma równe szanse na powołanie. Po prostu Joaquin się nie nadaje i już.Bonso pisze:wiadomo, że jeśli cały zespół gra słabo, to jeden Joaquin nic nie zdziała,
Oby.Bonso pisze:resztą Joaquinowi trzeba pozwolić na rowinięcie skrzydeł, w Betisie sie strasznie męczy, jego transfer jest konieczny...oby do Realu
Liczę więc na kolejne głupie posunięcie Pereza. Ole!Bonso pisze:Reasumując Camoranesi na chwilę obecną gra lepiej od Joaquina, ale nie wiadomo co by było, jesli Hiszpan grałby w lepszym klubie
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 gru 2005, 15:48
kulekfcb pisze:co ty jestes tak zapatrzony w te gwiazdki turynskie??
I tym najmądrzejszym wyrażeniem jakie dzisiaj powiedział kulek zakończę tę idiotyczną dyskusjękulekfcb pisze:nie wiem
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio