Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 14

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 gru 2005, 14:43

To musi być żart.

Przecież już chyba każdy właściciel klubu wie, że od Realu należy wyciągnąc jak najwięcej :lol: Jeśli za takiego Ramosa dali 27 mln to mogę się założyć, ze prezes Betisu będzie chciał przynajmniej 15 mln z Sanchez'a. Tak, więc chyba przedwczesny optymizm.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 gru 2005, 14:44

No gratuluje bardzo dobrego, jak nie najlepszego transferu za kadencji Pereza. JOaquin nic o nim nie trzeba mówić, kat jakich mało. Znakomity drybler, wspaniały technik, obrzydliwie szybki. Każdy klub chciałby mieć takiego skrzydłowego w swoim składzie. Zaszczyt ten przypadł Realowi ( no cóż, życie :wink: ) niech uzytkują z niego mądrze i niech dalej sie rozwija. Przyznam, że chciałem by ten piłkarz pojawił się na Camp Nou i podpisał z nami kontrakt. Już się tak niestety nie stanie :? Na prawej stronie teraz będize grał Messi i mam nadzieję, że będzie jeszcze lepszy od Sancheza. Gratuluje naprawde :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 gru 2005, 14:45

Ta tyle ze Juve za niego daje 6 mln, Grande Madrid oby to byla prawda.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 gru 2005, 14:54

No gratuluje bardzo dobrego, jak nie najlepszego transferu za kadencji Pereza.

Panowie...nie żartujcie...Figo, Zidane...

Smithu pisze:Ta tyle ze Juve za niego daje 6 mln

Juve daje 7 mln funtów oraz Zalayete i Olivere, czyli na moje oko jakieś 15 mln.

Pozatym Betisowi bardziej opłaca się sprzedać go do Turynu, gdzie nie byłby potencjalnym zagrożeniem niż do Madrytu.

Ale ja go w Juventusie nie chcę, Camoranesi lepszy ;)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 gru 2005, 15:02

bagg pisze:Panowie...nie żartujcie...Figo, Zidane...
To co ze Figo, Zidane... Joaquin od nich jest dużo młodszy i popatrz na cene transferu :roll:
bagg pisze:ze prezes Betisu będzie chciał przynajmniej 15 mln z Sanchez'a

no w lato niby odrzucili duuuuzo konkretniejszą ofertę Chelsea, wiec te 8 mln to jest nic w sumie, Liverpool wiecej dał za Reine :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 gru 2005, 15:04

Nie podniecajcie sie tak szybko :lol2:
No chyba, że sobie jaja robicie wierząc w to :wink:

Marca sobie zrobiła jaja z kibiców Realu. Wystarczyło spojrzeć na wartość transferu w sumie.
Populacja kibiców na fioletowej stronce ulegnie drastycznemu zmniejszeniu. Część się obrazi. Część padła już na zawał pewnie. Wielu ze pewne podnieciło się straszliwie a teraz będą chcieli pewnie za karę zniszczyć stronę :rotfl:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 gru 2005, 15:11

No i duupa :P a już miałem nadzieję :P ..... żart się udał, do końca mialem nadzieję, że to prawda...ale cóż, liczę że w końcu Joaquin zjawi się w Realu....
Niggaz pisze:Populacja kibiców na fioletowej stronce ulegnie drastycznemu zmniejszeniu. Część się obrazi. Część padła już na zawał pewnie. Wielu ze pewne podnieciło się straszliwie a teraz będą chcieli pewnie za karę zniszczyć stronę

pewnie masz rację, wielu tych najmłodszych, chwilowych kibiców, pewnie własnie w ramach protestu zaczeła kibicowac Barcelonie, stając sie kolejym pokoleniem wyznawców Kumana, myślę jednak, że ten żarcik większość jakoś przezyje (mi sie to na szczęście udało)....nie przecze jednak że dałem sie nabrać :)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 gru 2005, 15:13

bagg pisze:Ale ja go w Juventusie nie chcę, Camoranesi lepszy

ale dojebałes :twisted: :twisted: co ty jestes tak zapatrzony w te gwiazdki turynskie??

Ale dowalił :o 1 WP. Bez kitu. // Niggaz

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 gru 2005, 15:21

kulekfcb pisze:co ty jestes tak zapatrzony w te gwiazdki turynskie??
Myślę, że nie dawno nie oglądałeś meczy Juve. Camoranesi jest w tej chwili znacznie lepszy od Joaquina, dlatego też uprasza się o, grzecznie mówiąc, uciszenie się.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 gru 2005, 15:26

co do sporu Camoranesi vs Joaquin....Camoranesi jest na obecną chwilę lepszy bo gra w Juve, liderze Serie A, więc jego gra jest oceniana głównie wraz z gra całego zespołu...Joaquin gra w Betisie, 18 drużynie PD, więc podobnie jak Camoranesi, jego gra jest oceniana jako gra całego zespołu, z tym że on gra 3 klasy lepiej niż cały zespół i gwarantuje, że jesli grałby chociazby w Realu, nikt nie miał by wątpliwości, że Joaquin jest lepszy od Camoranesiego ;)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 gru 2005, 15:31

Snipp_ pisze:
Myślę, że nie dawno nie oglądałeś meczy Juve. Camoranesi jest w tej chwili znacznie lepszy od Joaquina, dlatego też uprasza się o, grzecznie mówiąc, uciszenie się.
masz racje, nie ogladałem. Nie ogladam bo nie chce?? nie musze?? nie wiem, nie ogladałem i tyle.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 gru 2005, 15:32

Bonso pisze:co do sporu Camoranesi vs Joaquin....
Nie ma takowego.
Bonso pisze:Camoranesi jest na obecną chwilę lepszy bo gra w Juve, liderze Serie A, więc jego gra jest oceniana głównie wraz z gra całego zespołu...Joaquin gra w Betisie, 18 drużynie PD, więc podobnie jak Camoranesi, jego gra jest oceniana jako gra całego zespołu
Pomieszanie z poplątaniem. Zdołałem jednak wydedukować o co Ci biega i kategorycznie się z tym nie zgadzam. Joaquin jest obecnie w słabszej dyspozycji niż rok, dwa lata temu, zaś Camor przeżył rok życia. O różnicy klas najlepiej świadczy fakt, że Hiszpan nie łapie się do reprezentacji, a Camor jest podporą skrzydeł Azzurich.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 gru 2005, 15:39

nie oglądałem meczów Juve w tym sezonie, z tego co wiem to owszem Camoranesi gra w tym sezonie bardzo dobrze, więc zgadzam sie z Tobą, w tym sezonie jest lepszy od Joaquina
Snipp_ pisze:Joaquin jest obecnie w słabszej dyspozycji niż rok, dwa lata temu [..] O różnicy klas najlepiej świadczy fakt, że Hiszpan nie łapie się do reprezentacji,

No dobra, ale w tamtym sezonie Betis był w czołówce PD, wiadomo, że jeśli cały zespół gra słabo, to jeden Joaquin nic nie zdziała, no i dlaczego trener reprezentacji ma powoływac zawodnika zespołu ze strefy spadkowej ? Zresztą Joaquinowi trzeba pozwolić na rowinięcie skrzydeł, w Betisie sie strasznie męczy, jego transfer jest konieczny...oby do Realu ;)

Reasumując Camoranesi na chwilę obecną gra lepiej od Joaquina, ale nie wiadomo co by było, jesli Hiszpan grałby w lepszym klubie ;)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 gru 2005, 15:47

Bonso pisze:nie oglądałem meczów Juve w tym sezonie, z tego co wiem to owszem Camoranesi gra w tym sezonie bardzo dobrze, więc zgadzam sie z Tobą, w tym sezonie jest lepszy od Joaquina
Co całkowicie wyklucza jakikolwiek sens kupowania Hiszpana do Juve.
Bonso pisze:wiadomo, że jeśli cały zespół gra słabo, to jeden Joaquin nic nie zdziała,
Zabrzmiało to tak, jakby Joaquin rzekomo sięnie starał. A ja Ci powiem, że bez znaczenia czy zawodnik gra w światowym potentacie, czy też w zespole z drużyny spadkowej ma równe szanse na powołanie. Po prostu Joaquin się nie nadaje i już.
Bonso pisze:resztą Joaquinowi trzeba pozwolić na rowinięcie skrzydeł, w Betisie sie strasznie męczy, jego transfer jest konieczny...oby do Realu
Oby.
Bonso pisze:Reasumując Camoranesi na chwilę obecną gra lepiej od Joaquina, ale nie wiadomo co by było, jesli Hiszpan grałby w lepszym klubie
Liczę więc na kolejne głupie posunięcie Pereza. Ole!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 gru 2005, 15:48

Proszę...błagam...przestań się wypowiadać o Juventusie jeśli nie masz pojęcia o tym zespole :? :roll:

Hiszpan lepszy od Włocha? Na pewno nie w tym sezonie. Camoranesi jest teraz najlepszym skrzydłowym w Italii, a może i w Europie...jest motorem napędowym tak klasowego zespołu jak Juventus co świadczy samo za siebie...pozatym nikt sobie nie wybraża Azzurrich bez Mauro...a to też wiele oznacza. I jak on teraz gra...dryblingi, dośrodkowania, podania, strzały(chociażby piękny z Parmą),

A Joaquin to nie ten sam zawodnik co w zeszłym sezonie...w tym gra słabiej...podobnie jak cały Betis. Nie ma porównania IMHO.

kulekfcb pisze:nie wiem
I tym najmądrzejszym wyrażeniem jakie dzisiaj powiedział kulek zakończę tę idiotyczną dyskusję :)

A co do 'turyńskich gwiazdek' to myślę, że trochę więcej szacunku, bo to zespół, którego Ty i Barca się powinna obawiać

P.S. Snipp_ taki ugrzeczniony...to przez Monicę w avie :P ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”