Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 10 maja 2005, 21:06
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 10 maja 2005, 21:06
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 maja 2005, 21:10
No niestety musisz to tak odebrać. Chociaż w życiu to się ma całkiem inaczej, ale co ja tu będę tłumaczył. Tak jest i nic nie możemy zrobićBaqu pisze:acha czyli was interesuje tylko czy ktoś bluzga na kogoś na forum publicznym ? czyli nie zwazacie na to czy ktos konkretnie bluzga czy nie tylko na publiczny aspekt bluzgi ?
jezeli mąż bedzie bił zonę na klatce to zareagujesz, ale jezeli juz w swoim domu to nie, tak mam to rozumieć ?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 10 maja 2005, 21:37
za słownikiem języka polskiego PWNBaqu pisze:acha czyli was interesuje tylko czy ktoś bluzga na kogoś na forum publicznym ? czyli nie zwazacie na to czy ktos konkretnie bluzga czy nie tylko na publiczny aspekt bluzgi ?
jezeli mąż bedzie bił zonę na klatce to zareagujesz, ale jezeli juz w swoim domu to nie, tak mam to rozumieć ?
Kod: Zaznacz cały
prywatność ż V, DCMs. ~ści, blm
«życie, sprawy prywatne, osobiste; poczucie bezpieczeństwa we własnym domu; prawo do życia intymnego, chronionego przed ingerencją obcych»bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 10 maja 2005, 21:47
Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem.
Staramy się też nie 'rzucać mięsem' jeden na drugiego, Jeśli już dojdzie do spięć to unikamy rozwiązywania problemu na forum (można wyjaśnić sobie wykorzystując prywatne wiadomości lub GG czy coś w tym stylu).
bellus - proszę Cie tylko mi nie wysuwaj tez, że wiadomości prywatne nie są częscią forum gdyz to wlasnie w forum i dzieki forum one wystepują i tego nie obalisz.Pisząc na forum nie używamy wulgaryzmów! Za każdy wulgaryzm użytkownik zostanie upomniany a w wypadku lekceważenia tego przepisu nawet tymczasowo zbanowany
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 maja 2005, 22:00
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 9:34
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 11 maja 2005, 13:10
Ojciec to ten starszy, a syn to ten młodszy.Mikusinski pisze:Mam pytanko. Który to jest Zaza ojciec, a który syn????
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 11 maja 2005, 13:31
no to blysnales inteligencjaOjciec to ten starszy, a syn to ten młodszy.
Satysfakcjonuje Cię taka odpowiedź?
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 16:19
Nie, wiesz. Ta wypowiedź pokazuje twój iloraz inteligencji, masz chyba mniejszy niż numer Buffona na koszulce...Obserwator pisze:Ojciec to ten starszy, a syn to ten młodszy.Mikusinski pisze:Mam pytanko. Który to jest Zaza ojciec, a który syn????
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 11 maja 2005, 16:45
Hm-nie znasz mnie a oceniasz mój poziom inteligencji.Ciekawe.Mikusinski pisze:Nie, wiesz. Ta wypowiedź pokazuje twój iloraz inteligencji, masz chyba mniejszy niż numer Buffona na koszulce... :shock: :shock:Obserwator pisze:Ojciec to ten starszy, a syn to ten młodszy.Mikusinski pisze:Mam pytanko. Który to jest Zaza ojciec, a który syn????
wyluzuj, następnym razem będzie ostrzeżenie/kostek
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 16:59
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2005, 17:15
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 16 maja 2005, 15:27
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 maja 2005, 15:49
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited