El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF - Strona 14

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Jakim wynikiem zakończą się najbliższe Gran Derby?

Zwycięstwem Barcelony
65
49%
Remisem
19
14%
Zwycięstwem Realu
48
36%
Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 20:32

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... 055&kom=ok

Żenada, mogliby chociaż wyjść z tego z twarzą i godnością, a tak tylko ośmieszają się jeszcze bardziej. Hala E2

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 maja 2008, 20:45

Zgadzam się z Tobą w 100%. Od kiedy to na cześć każdego ciężej kontuzjowanego zawodnika zakłada się specjalne koszulki. Debile.

2 wp .. i ranga w drodze// fieldy
dziekować// Vian~
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008, 21:03 przez wianuch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 maja 2008, 20:47

el Crack pisze:Żenada, mogliby chociaż wyjść z tego z twarzą i godnością, a tak tylko ośmieszają się jeszcze bardziej
:lol2: :lol2: :lol2: Złodzieje, chamy, buraki = Barcelona
el Crack pisze:Hala E2
Hala el Crack
Vianuch pisze:Debile.
:lol2: :lol2: Barcelona po każdej ciężkiej kontuzji zawodnika tak robi. No, ale Hala Dzieci dorabiają sobie teorie :spoko: :lol2:

Skład słaby. Mecz mało ważny mimo, iż to GD. Nie liczę na zwycięstwo. Fajnie by było uzyskać remis.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008, 20:48 przez Bask, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 07 maja 2008, 20:48

Vianuch pisze:Debile.
uwazaj co mowisz hejterzyno

przewiduje zaangazowanie Barcy do poczatku spotkania, ale i tak widze 1:2 w tyl, niby GD o pietruszke, ale GD to GD wszyscy jaraja sie tym spotkaniem a wygrana z pewnoscia poprawia humor nie jednemu cules

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 07 maja 2008, 20:49

el Crack pisze:Żenada, mogliby chociaż wyjść z tego z twarzą i godnością, a tak tylko ośmieszają się jeszcze bardziej. Hala E2
Nie wiem czego sie spodziewałeś dzisiaj ? że wyjda wszyscy w bordowo-granatowych barwach i ucałują wszystkim dupy po czym złoża mirrę i kadzidła ? Nie pierwszy raz się tak składa że drużyna wychodzi w białych koszulkach w formie wsparcia kogoś z drużyny gdy ten ma kontuzje, a że złożyło sie tak że akurat teraz Milito zerwał więzadła :roll: Wiadomo że to śmierdząca sprawa i wszyscy doszukiwać sie będą spisku na światową skale ale bez przesady... przeciez w tych koszulkach jedynie wyjdą na murawę ;) Do czasu jak Barca E2 nie sprzeda to bedą ciagnąć się takie domysły. - na milion % on za tym wszystkim stoi :smile2: a wszyscy sie go słuchają.

No i nie zgadzam sie z Jarzinho, mecz jak najbardziej o prestiż. Miło będzie pokonać mistrza. Tym bardziej na ich stadionie.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 maja 2008, 20:56

Bask pisze:Barcelona po każdej ciężkiej kontuzji zawodnika tak robi. No, ale Hala Dzieci dorabiają sobie teorie
Fajne zwyczaje widzę u Was panują. Nie zdziwiłbym się gdyby wogóle weszli bez koszulek i każdy na klacie miałby napisane Gabriel Milito.
kon2r pisze:uwazaj co mowisz hejterzyno
Nie bij :o

http://sport.onet.pl/0,1248704,1744246,wiadomosc.html - jeżeli to prawda, to powodzenia w sprzedaży Gałki za 40 mln.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008, 21:01 przez wianuch, łącznie zmieniany 1 raz.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 07 maja 2008, 21:00

Ja w postawie Barcelony nie widzę nic żałosnego :roll: Co więcej, taka postawa zasługuje na szacunek. To że akurat Milito skontuzjował się w tym, a nie innym momencie, to nie jego wina. Przecież nie zrobił tego specjalnie :lol: Proponuję wyluzować co poniektórym.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 07 maja 2008, 21:03

Vianuch pisze:Fajne zwyczaje widzę u Was panują. Nie zdziwiłbym się gdyby wogóle weszli bez koszulek i każdy na klacie miałby napisane Gabriel Milito.
Rozumiem że bardzo byś chciał zobaczyć ich gołe klaty :o
To nie nasze zwyczaje, E2 je przywieźć z Afryka :oops:

Jak wyjdą w tradycyjnych koszulkach ale bez spodni to bedzie ok ? Jakie to ma znaczenie ehhh :x Barca nie jedyna ma coś takiego w zwyczaju .
Vianuch pisze:http://sport.onet.pl/0,1248704,1744246,wiadomosc.html - jeżeli to prawda, to powodzenia w sprzedaży Gałki za 40 mln.
Myślę że tak, bo pisze o tym i Sport i Onet.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 maja 2008, 21:04

el Crack pisze:enada, mogliby chociaż wyjść z tego z twarzą i godnością, a tak tylko ośmieszają się jeszcze bardziej. Hala E2
Vianuch pisze:Zgadzam się z Tobą w 100%. Od kiedy to na cześć każdego ciężej kontuzjowanego zawodnika zakłada się specjalne koszulki. Debile.

Ewidentnie macie problem... Wejscie w koszulkach, ktore łacza sie i maja wspomoc kolege z druzyny to dla kogos nowosc. Naprawde. :?

Co to jest za roznica w jakich koszulkach Barca wyjdzie, wogole Barca miala grac w domochych strojach, dlaczego nie w wyjazdowych.

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 21:06

Bask pisze:Lol Lol Lol Złodzieje, chamy, buraki = Barcelona

No i z czego rżysz?
Bask pisze:Lol Lol Barcelona po każdej ciężkiej kontuzji zawodnika tak robi. No, ale Hala Dzieci dorabiają sobie teorie Szpoko Lol
A ja myślałem, że Milito doznał kontuzji po meczu z Manu więc dlaczego tak charytatywnego gestu nie uczynili w meczu z Valencią?

Żenua i tyle, wcześniej E2 teraz to. Myślę, że zdrowy wpierdol Barcelonie na SB wynagrodzi tego typu sytuację, jednak nawet porażka nie zmieni mojego mistrzowskiego humoru.

2wp za wulgarny język // fieldy

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 maja 2008, 21:12

el Crack pisze:A ja myślałem, że Milito doznał kontuzji po meczu z Manu więc dlaczego tak charytatywnego gestu nie uczynili w meczu z Valencią?
Jesli dobrze pamietam przed tym spotkaniem tego nie było wiadomo.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 maja 2008, 21:12

el Crack pisze: A ja myślałem, że Milito doznał kontuzji po meczu z Manu więc dlaczego tak charytatywnego gestu nie uczynili w meczu z Valencią?
Bo nie bylo jeszcze wiadomo ile bedzie pauzowal.

Nie robcie tutaj jaj, bo czytac nie mozna o tym "spisku" :lol:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 maja 2008, 21:19

Vianuch pisze:http://sport.onet.pl/0,1248704,1744246,wiadomosc.html - jeżeli to prawda, to powodzenia w sprzedaży Gałki za 40 mln.
Brazylijczyk wraz z prawnikiem ma wytoczyć proces klinice co rozsiała tą plotkę, więc nie wiadomo czy to do końca prawda :)

No i to też jest niezłe:
- Jego stan zdrowia jest gorszy niż wszyscy sądzą - powiedział Frank Rijkaard, trener "Barcy" na konferencji prasowej.
:lol:
el Crack pisze:No i z czego rżysz?
:shock: Domyśl się
el Crack pisze:A ja myślałem, że Milito doznał kontuzji po meczu z Manu więc dlaczego tak charytatywnego gestu nie uczynili w meczu z Valencią?
:lol2: Dopiero przedwczoraj lekarze orzekli na ile wypadnie Gabi :]
http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=22119
el Crack pisze:Żenua i tyle
:roll: :zgon:

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 21:22

el Crack pisze:2wp za wulgarny język // fieldy

A od kiedy "rżeć" jest wulgaryzmem? Radzę przeczytać http://www.sjp.pl/co/r%BFe%E6. Mentor Cię nasłał czy co :lol:

Właściwie gdyby nie Milito to pewnie włożyli by tutaj Dinho, który też jest przewlekle i chronicznie chory :lol: . A teraz ciekawostka dla tych co się śmiali z raportów medycznych Realu, który mówił, że Milito ma problem z kolanem i dlatego nie przeszedł testów i nie został wykupiony z Sary.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 maja 2008, 21:26

el Crack pisze:A od kiedy "rżeć" jest wulgaryzmem? Radzę przeczytać http://www.sjp.pl/co/r%BFe%E6. Mentor Cię nasłał czy co

Moze Twoja Stara jeszcze ma wpływy :wink:

JA byłbym za tym, żeby zawodnicy Barcy podczas tego całego szpaleru wreczali kwiaty, albo wieńce, zawsze bedzie smieszniej.

Co do tego wpier... ulzy Ci. :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”