Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 20:32
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 maja 2008, 20:45
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 maja 2008, 20:47
el Crack pisze:Żenada, mogliby chociaż wyjść z tego z twarzą i godnością, a tak tylko ośmieszają się jeszcze bardziej
Hala el Crackel Crack pisze:Hala E2
Vianuch pisze:Debile.
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 07 maja 2008, 20:48
uwazaj co mowisz hejterzynoVianuch pisze:Debile.
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 07 maja 2008, 20:49
Nie wiem czego sie spodziewałeś dzisiaj ? że wyjda wszyscy w bordowo-granatowych barwach i ucałują wszystkim dupy po czym złoża mirrę i kadzidła ? Nie pierwszy raz się tak składa że drużyna wychodzi w białych koszulkach w formie wsparcia kogoś z drużyny gdy ten ma kontuzje, a że złożyło sie tak że akurat teraz Milito zerwał więzadłael Crack pisze:Żenada, mogliby chociaż wyjść z tego z twarzą i godnością, a tak tylko ośmieszają się jeszcze bardziej. Hala E2
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 maja 2008, 20:56
Fajne zwyczaje widzę u Was panują. Nie zdziwiłbym się gdyby wogóle weszli bez koszulek i każdy na klacie miałby napisane Gabriel Milito.Bask pisze:Barcelona po każdej ciężkiej kontuzji zawodnika tak robi. No, ale Hala Dzieci dorabiają sobie teorie
Nie bijkon2r pisze:uwazaj co mowisz hejterzyno
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 07 maja 2008, 21:00
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 07 maja 2008, 21:03
Rozumiem że bardzo byś chciał zobaczyć ich gołe klatyVianuch pisze:Fajne zwyczaje widzę u Was panują. Nie zdziwiłbym się gdyby wogóle weszli bez koszulek i każdy na klacie miałby napisane Gabriel Milito.
Myślę że tak, bo pisze o tym i Sport i Onet.Vianuch pisze:http://sport.onet.pl/0,1248704,1744246,wiadomosc.html - jeżeli to prawda, to powodzenia w sprzedaży Gałki za 40 mln.
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 maja 2008, 21:04
el Crack pisze:enada, mogliby chociaż wyjść z tego z twarzą i godnością, a tak tylko ośmieszają się jeszcze bardziej. Hala E2
Vianuch pisze:Zgadzam się z Tobą w 100%. Od kiedy to na cześć każdego ciężej kontuzjowanego zawodnika zakłada się specjalne koszulki. Debile.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 21:06
Bask pisze:Lol Lol Lol Złodzieje, chamy, buraki = Barcelona
A ja myślałem, że Milito doznał kontuzji po meczu z Manu więc dlaczego tak charytatywnego gestu nie uczynili w meczu z Valencią?Bask pisze:Lol Lol Barcelona po każdej ciężkiej kontuzji zawodnika tak robi. No, ale Hala Dzieci dorabiają sobie teorie Szpoko Lol
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 maja 2008, 21:12
Jesli dobrze pamietam przed tym spotkaniem tego nie było wiadomo.el Crack pisze:A ja myślałem, że Milito doznał kontuzji po meczu z Manu więc dlaczego tak charytatywnego gestu nie uczynili w meczu z Valencią?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 maja 2008, 21:12
Bo nie bylo jeszcze wiadomo ile bedzie pauzowal.el Crack pisze: A ja myślałem, że Milito doznał kontuzji po meczu z Manu więc dlaczego tak charytatywnego gestu nie uczynili w meczu z Valencią?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 maja 2008, 21:19
Brazylijczyk wraz z prawnikiem ma wytoczyć proces klinice co rozsiała tą plotkę, więc nie wiadomo czy to do końca prawdaVianuch pisze:http://sport.onet.pl/0,1248704,1744246,wiadomosc.html - jeżeli to prawda, to powodzenia w sprzedaży Gałki za 40 mln.
- Jego stan zdrowia jest gorszy niż wszyscy sądzą - powiedział Frank Rijkaard, trener "Barcy" na konferencji prasowej.
el Crack pisze:No i z czego rżysz?
el Crack pisze:A ja myślałem, że Milito doznał kontuzji po meczu z Manu więc dlaczego tak charytatywnego gestu nie uczynili w meczu z Valencią?
el Crack pisze:Żenua i tyle
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 21:22
el Crack pisze:2wp za wulgarny język // fieldy
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 maja 2008, 21:26
el Crack pisze:A od kiedy "rżeć" jest wulgaryzmem? Radzę przeczytać http://www.sjp.pl/co/r%BFe%E6. Mentor Cię nasłał czy co
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio