Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 14

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 02 lut 2005, 12:22

zawdi pisze:
fajna seria, tylko ze jak taka mial arsenal to wygral lige w cuglach. juz sie nie bede znecal nad tym fatum remisow, ale chyba lepiej miec troche porazek i wiecej punktow.
Zgadzam się Arsenal miał serię mecżów bez porażek ale tylko w Lidze angielskiej ;) w Lidze Mistrzów przegrywał mecze ;)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 lut 2005, 14:29

Agnieszka pisze:Zgadzam się Arsenal miał serię mecżów bez porażek ale tylko w Lidze angielskiej ;) w Lidze Mistrzów przegrywał mecze ;)
wiedzialem o tym, ale to nie zmienia postaci rzeczy. nie ma co sie chwalic seria interu, no moze w LM, ale przeciez duzo meczy nie bylo. chelsea ma porazke, a ma 8 pkt. przewagi, pewnie po dzisiejszym dniu bedzie miala 11. moze problem jest z mancinim, gra za ofensywnie jak na wlochy??

inter1908
Skład B
Skład B

INTER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 02 lut 2005, 15:09

co do sinisi sie zgadzam jest on interomi nie potrzeby ale burdisso to inwestycja na wiele lat! jest jeszcze młody wiec ma troche czasu , w przszlosci itner bedzie miałz jego pozytek!!! A INTER chyba jako jedyna druzyna na swiecie nie przegrała zadnego meczu :D OSTATNIO INTER wygrałz palermo 0-2 i dzis jedzie z atalanta!!! milan ma spadek formy wiec mozan ich dogonic juventusu watpie ze dogonimy!! juventus jedzie na samych fuksach i szczesciach gra bezbarwna piłke !! usypiaja ja ludzi nic dziwneg oze na del alpi przychodzi po 7tysiecy kibicó hehe!!1 jedynie to obrone maja dobra i dlatego traca malo bramek! ale ostatnio itner tez nie traci duzo/! mam nadzieje ze inter pokarze jeszcze w tym sezonie co potrafia zostalo jeszcze 17 klejek serei A wiec moze wszystko sie zdarzyc!!! FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!111

inter1908
Skład B
Skład B

INTER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 02 lut 2005, 15:10

co do sinisi sie zgadzam jest on interomi nie potrzeby ale burdisso to inwestycja na wiele lat! jest jeszcze młody wiec ma troche czasu , w przszlosci itner bedzie miałz jego pozytek!!! A INTER chyba jako jedyna druzyna na swiecie nie przegrała zadnego meczu :D OSTATNIO INTER wygrałz palermo 0-2 i dzis jedzie z atalanta!!! milan ma spadek formy wiec mozan ich dogonic juventusu watpie ze dogonimy!! juventus jedzie na samych fuksach i szczesciach gra bezbarwna piłke !! usypiaja ja ludzi nic dziwneg oze na del alpi przychodzi po 7tysiecy kibicó hehe!!1 jedynie to obrone maja dobra i dlatego traca malo bramek! ale ostatnio itner tez nie traci duzo/! mam nadzieje ze inter pokarze jeszcze w tym sezonie co potrafia zostalo jeszcze 17 klejek serei A wiec moze wszystko sie zdarzyc!!! FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!111

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 07 lut 2005, 12:52

Ja bym nie była tego taka pewna. Sinisa Mihajlović jest już u progu kariery, ale jego strzały czy dośrodkowania z rzutów wolnych nie raz były zbawienne dla Interu. Teraz w meczu z Parmą też miał udział w remisie wywalczonym po ciężkiej walce, bo w osłabieniu. Zaliczył asystę przy bramce Cordoby, więc trochę potzrebny to on chyba jednak jest. ;)

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 07 lut 2005, 13:40

Oj potrzebny, potrzebny. Bez niego rozwaliłaby się rotacja składu w obronie. On gra jak Cordoba albo zanetti jest zmęczony, także jest bardz przydatny, a te jego strzały z dystansu: mniam - piekielnie mocne i celne :)

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 07 lut 2005, 21:09

Inter chce kolumbijskiego obronce Atletico(niepamietam nazwiska), widziałem go w meczu z Barceloną i Eto'o sobie niepograł przy nim. Przydał by sie jakis srodkowy (on albo Luiziao lub kompany:) i jakis klasowy lewy bo favalli z coco to chyba nie ta liga nie ten klub

Awatar użytkownika
ACMichał
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 14 lut 2005, 19:32

Oglądam ostatnio skrót meczu Inter-Roma ale na Inter Channel i mam małe pytanko dla wtajemniczonych: Co to za gość komentujący mecze ?
Skąd oni go wzieli? Przy nim Szpakowski to mistrz !!!!! To co on wyprawiał po strzeleni bramki przez Inter to masakra, do tej pory nie mogę powstrzymać się ze śmiechu.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 15 lut 2005, 14:02

Ten Pan to Roberto Scarpini i wiesz według mnie on jest rewelacyjny. Naprawdę przeżywa mecze piłkarskie. Zresztą posłuchajcie sobie sami co wyprawiał podczas spotkania Inter- Sampdoria 3:2 tzn w jego końcówce.

Zapraszam

TUTAJ

Albo tutaj:

TUTAJ

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 15 lut 2005, 14:26

Agnieszka pisze:Ten Pan to Roberto Scarpini i wiesz według mnie on jest rewelacyjny. Naprawdę przeżywa mecze piłkarskie. Zresztą posłuchajcie sobie sami co wyprawiał podczas spotkania Inter- Sampdoria 3:2 tzn w jego końcówce.

Zapraszam

TUTAJ

Albo tutaj:

TUTAJ
ehehehe koles nie zmiemski jest :] jak sie drzeto masakra :P ;]

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 15 lut 2005, 15:19

ten gosc jest zajefajny tacy powinni byc komentatorzy a nie jakies smutasy co nie przezywaja meczu i komentuja od niechcenie a po 2 on jest wielkim fanem INTERU!

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 15 lut 2005, 20:32

Sorry że nie na temat ale chciałem zapytać o Recobę. Jak ta sprawa wygląda od Waszej strony w świetle prasowych informacji o rzekomym zainteresowaniu Arsenalu jego osobą? Inter rzeczywiście jest skłonny sprzedać go? Jeśli tak to orientacyjnie jaka cena wchodziła by w gre (pogdybajmy troche :wink: ) i kiedy kończy mu się kontrakt :?: Pozdro.

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 15 lut 2005, 22:25

Recoba nigdzie nie odejdzie, on jest ulubiencem Morattiego i kibiców Interu.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 15 lut 2005, 22:32

a poza tym nie wyglada na takiego ktory palilby sie do odejscia 8)

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 15 lut 2005, 22:58

mam nadzieje ze to kolejna plotka !!! forza inter!!!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”