Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 21:17
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lip 2010, 21:20
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 21:24
Czyli albo tylko ja pamiętałem statystykę poprzedniego turnieju. Albo niektórzy zachwycają się byle czymBoromir pisze:Czyli mam rozumieć, że narzekasz ylko Ty?
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lip 2010, 21:33
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 lip 2010, 21:41
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 21:52
Skoro nie wyczytałeś z wypowiedzi, to pewnie nie, bo byś pewnie przypominał co chwilę o tym że marudzę czy cośBoromir pisze:Nie odpowiedziałeś, czy narzekasz.
Ooo... to i tak wiesz więcej niż ja, bo nawet nie wiedziałem że walczęBoromir pisze:Nie wiem o co walczysz.
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 14 lip 2010, 21:56
Piękne słowaPiotr pisze:Mistrz Świata to mistrz Świata bez względu na to czy z grupy wyjdzie po 3 remisach czy po 3 zwyciestwach 4:0. Jest takie powiedzenie, że tak naprawde to zapamiętuje się tylko zwycięzców. 2 i 3 miejsca są w pamięci na zawsze ale tylko w tych krajach, które je zdobyły. Mistrzow pamięta każdy, a myśle że takiej paki jak ma Hiszpania to długo nie zapomnimy. Nie ma chyba nic durniejszego niż mowa, iż ten był lepszym mistrzem a ten gorszym.
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lip 2010, 22:01
Ok, stwierdzam, że narzekasz...ulynif pisze:Skoro nie wyczytałeś z wypowiedzi, to pewnie nie, bo byś pewnie przypominał co chwilę o tym że marudzę czy coś![]()
... i że coś Cię ewidentnie boli, tylko nie potrafisz (albo nie chcesz) przekazać co to jest.ulynif pisze:Ooo... to i tak wiesz więcej niż ja, bo nawet nie wiedziałem że walczę
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 22:07
Brawo! Zawsze powtarzałem, że mowa o jakimś antyfutbolu Włochów czy paskudnej grze Niemców to kiepski pomysł. Byli mistrzami i to nie raz!Piotr pisze:Nie ma chyba nic durniejszego niż mowa, iż ten był lepszym mistrzem a ten gorszym.
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2010, 22:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 22:22
Jeżeli serię zwycięstw po 1:0 nazywasz swoją grą Hiszpanii to bym tu dyskutował. I jeżeli nie tak dobrze grała jak przed 2 laty, to znaczy że w pełni nie zasłużyła na mistrzostwo.fieldy pisze:Hiszpania grała swój futbol, tylko nie tak dobrze jak przed 2 laty.
Ale nad Holandią się aż tak nie skupiam bo to Hiszpania wygrała turniej.fieldy pisze:To Holendrzy nie grali swojej piłki, a koncentrowali się głównie na destrukcji.
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 lip 2010, 22:26
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 22:35
Jakie 80%? Podawałem statystyki że biegali więcej niż inni, i oddali najwięcej strzałów a mimo to nie trafiali najcelniej. Grali na 100% i im nie wychodziło... co zresztą sam uznałeś pisząc że nie grali tak dobrze jak przed 2 laty.Piotr pisze:To zdanie, że nie zasłużyli w pełni jest głupie. Przecież to właśnie świadczy o ich mocy, że wykorzystując z 70-80% potencjału i tak są najlepsi na świecie.
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 lip 2010, 22:45
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 22:51
Niszczy ten kto atakuje, a broni się ten kto coś zbudował i chce to utrzymać. A jeżeli najskuteczniejszą obroną jest atak, to by znaczyło że obie strony niszcząPiotr pisze:łatwiej jest się bronić niż atakować, łatwiej jest niszczyć niż budować
ulynif
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio