Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 16 lut 2014, 18:57
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2014, 19:04
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 16 lut 2014, 19:09
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 16 lut 2014, 19:10
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 16 lut 2014, 19:48
Tak, uwazam ze jako zespol bronili slabiutko. Natomiast mieli w bramce Fabiana ktory wygrał mecz. Tylko ze Fabian nie ma nic wspolnego z gra obronna zespolu.joedoe pisze:.
No i na koniec - Arsenal nieudolnie się bronił, Liverpool wchodził jak w masło, a wynik końcowy brzmi 2:1. Naprawdę uważasz, że nieudolnie się bronili ?
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 16 lut 2014, 19:53
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 lut 2014, 20:00
Masa sytuacji? Co ty pieprzysz? Może strzały zza pola karnego w środek bramki, albo nad bramką za dogodną sytuacje? Coś się pozmieniało. Liverpool grał lepiej od momentu strzelenia bramki, ale to raczej nie dziwne, bo gonili wynik. O tym, że Ozil mógł strzelić na 3:0, albo później Cazorla na 3:1 to nie napiszesz, bo to już nie jest sytuacja.FRYDERYK SZOPEN pisze:Przez 80 minut Liverpool byl zespolem lepszym, stworzyl cala mase sytuacji, nie wiem, chyba zmarnowali z 5 setek, plus nieodgwizdany ewidentny karny.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 16 lut 2014, 20:09
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 16 lut 2014, 20:14
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 lut 2014, 20:16
FRYDERYK SZOPEN pisze:Ja wiem ze posucha i bieda w gablocie.
Trzepać to sobie możesz z kolegą z ławki w gimnazjum do zdjęcia Messiego. Nigdzie nie napisałem o wielkim meczu Arsenalu. Po ostatnim blamażu na Anfield, bezbarwnym remisie z United u siebie, cieszę się, ze Arsenal wygrał. Nie twierdzę, ze obrona zagrała fantastycznie, nigdzie tego nie napisałem, więc zamknij [k****] ryj.FRYDERYK SZOPEN pisze:Mozesz trzepac konia, nikt ci tego nie zabrania, nad wielkim meczem Arsenalu, tyle ze takowego nie bylo.
Bo Ty tak twierdzisz? A moim zdaniem jakby Liverpool wyrównał to Arsenal by znowu zaczął atakować i strzeliłby gola.FRYDERYK SZOPEN pisze:Nie porownuj sytuacji na Cazorli ( tam byl karny), czy kartki dla Gerrarda, bo przy prawidlowej decyzji z karnym na 2-2 mecz wygladalby juz inaczej, i Liverpool nie siedzialby na polowie Arsnelu zostawiajac im gre w kontrze 1 na 1. Wiec niewiadomo czy wogole takie wydarzenia mialby miejsce. A w zasadzie wiadomo. Bo przy ewentualnym golu na 2-2 Liverpool zagryglowaly sie na wlasnej polowie. To jest jak historia z Resenbrinkiem, o ile wiesz do czego piję.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2014, 20:17
nie ma się co licytować i wymyślać scenariuszy, co by bylo gdyby... Webb się mylił w obie strony i tyle.FRYDERYK SZOPEN pisze:Nie porownuj sytuacji na Cazorli ( tam byl karny), czy kartki dla Gerrarda, bo przy prawidlowej decyzji z karnym na 2-2 mecz wygladalby juz inaczej, i Liverpool nie siedzialby na polowie Arsnelu zostawiajac im gre w kontrze 1 na 1. Wiec niewiadomo czy wogole takie wydarzenia mialby miejsce. A w zasadzie wiadomo. Przy ewentualnym golu na 2-2 Liverpool zagryglowaly sie na wlasnej polowie.I tyle bys zobaczyl Cazorle i Gerrarda.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 16 lut 2014, 20:19
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 lut 2014, 20:48
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 16 lut 2014, 20:54
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 16 lut 2014, 21:09
Widze ze coraz wiecej kompleksow. Ale nie jestem specjalistą od tego typu problemow. Nie ksztacilem sie w tym kierunku, musisz poszukac czegos u siebie w miesteczku, moze jakis specjalista bedzie.guru pisze:[
Wielki kibic Barcelony moze każdemu wytykać kto ile wygrał, bo zaraz pójdą grube argumenty o trofeach Barcelony. [']
FRYDERYK SZOPEN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio