Wszystkiego najlepszego Yohan.Niech Ci sie szczesci na nowej drodze zycia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 lip 2006, 15:41
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 lip 2006, 16:20
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZatykaczACM » 11 lip 2006, 19:17
ZatykaczACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 lip 2006, 19:28
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 12 lip 2006, 15:57
mariuszmilan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lip 2006, 20:56
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 13 lip 2006, 21:11
No wiesz, Wy po tym sezonie chcieliście od razu sprzedawać DideŁukasz_ pisze:A gdzie ja napisałem że Pirlo grał dobrze w zeszłym sezonieJa sobie zdaje sprawe że zagrał bardzo słabo ale nie chciałem go odrazu sprzedawać bo wiedziałem na co go stać na podstawie zeszłych lat. Stąd mój wniosek że może mało kibicujesz Milanowi
![]()
PEACE
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 lip 2006, 21:37
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lip 2006, 10:42
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 16 lip 2006, 16:17
, gdż przekroczony przez nich termin nie zostanie im przywrócony i nie będą mogli zagrać w UEFA. To stwarza dla nas szansę dość dużą. Moglibyśmy w końcu dołączyć wtedy brakujące ogniwo do kolekcj6/7/2006 - 14:57 La Uefa nega lincenza all'Empoli?
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 lip 2006, 16:41
No cóż ogólnie atmosfera w Milanie jest przepołniona poczucią niesprawiedliwości, z drugiej strony fakt, bo nie odniesiono się do wszystkich argumentów, którymi bronił się Milan.Zobaczymy, mam nadzieję, że apelacja coś pomoże.Prezydent Empoli Fabrizio Corsi potwierdził, iż klub wystąpił do UEFA o wydanie w trybie nadzwyczajnym licencji na grę w europejskich pucharach. ”Wszczęliśmy specjalną procedurę ubiegania się o licencję UEFA. Przy normalnym trybie z powodu braku czasu nie mielibyśmy już szans na jej otrzymanie. Mamy nadzieję, że piłkarska centrala pozytywnie rozpatrzy nasz wniosek. Odczuwamy presję ze strony naszych kibiców. Podobna okazja nieprędko może nam się przytrafić. Milan w miejsce Empoli w pucharach? Na pewno nie pozostałbym obojętny na taką inicjatywę. To renomowany klub, z którym znajdujemy się w dobrych stosunkach.Trzeba by jednak wpierw zbadać, jak na to zapatruje się CAF, który wykluczył Milan z pucharów.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lip 2006, 19:40
www.acmilan.pl pisze:Leandro Cantamessa skomentował roczne zawieszenie Adriano Gallianiego. ”Podstawą jego dyskwalifikacji była niespełna dwuminutowa rozmowa telefoniczna. Z lektury uzasadnienia wyroku odnoszę wrażenie, że nawet tak krótkiej rozmowy nie wysłuchano uważanie. Ukarano go bowiem za odpowiedzialność, której nie ponosi. Wystarczy posłuchać tą rozmowę, by zdać sobie z tego sprawę.”
www.acmilan.pl pisze:Inny prawnik reprezentujący interesy Milanu, Marco De Luca, również krytykuje werdykt Trybunału Sportowego. ”Wyrok jest bezpodstawny. Uzasadnienie zawarte na trzech i pół spośród 154 stron, nie odnosi się do spraw, które były poruszane w trakcie obrad Trybunału. Pojawia się w nim kilka stwierdzeń, które nie pojawiły się wcześniej podczas debat. Nie ma żadnego odniesienia do naszych argumentacji. Zasadne jest więc pytanie czemu służyło siedem dni posiedzeń, jeśli wydano taki werdykt.” „W naszej ocenie mamy szerokie pole do obrony.”
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 16 lip 2006, 21:09
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lip 2006, 21:23
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lip 2006, 21:46
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio