Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 sty 2012, 19:49
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 sty 2012, 19:50
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 sty 2012, 20:02
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 sty 2012, 20:38
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 sty 2012, 20:47
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 sty 2012, 20:55
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 sty 2012, 21:00
Wilmore pisze:Skoro uwierzyło się w bajeczkę o Pato, to teraz trzeba powiedzieć B i uwierzyć, że Tevez nie wylądował w Milanie
Wilmore pisze:bo dał słowo Maxi Lopezowi i zdecydował się je honorować.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 sty 2012, 21:02
I oprócz Gianluci Di Marzio, który podał inny powód upadku negocjacji.Każdy wie, że brakło kasy oprócz ciebie.
Wiedziałem, że ktoś to źle zrozumie.a później szukasz kompromitującej wymówki jak np. ta:
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 sty 2012, 21:28
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 sty 2012, 21:32
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 sty 2012, 21:39
Chodziło o wysokość kary umownej - City przystało na nasze warunki wypożyczenia.Nie wiem co się tam stało, ale chyba chodzi o jakąś klauzulę, którą City pod sam koniec negocjacji chciało wprowadzić.
Ty opisujesz wydarzenia, które miały miejsce, a ja odnoszę się do tego, co Galliani faktycznie powiedział:Trochę nieporozumień: Galiani NIE STWIERDZIŁ, że nie kupiliśmy Teveza ponieważ obiecał Maxi Lopezowi transfer na San Siro.
Galiani powiedział, że było BARDZO blisko do przyjścia Carlosa i o 18.30 był pewien, że tak się stanie. Potem Man City zażyczyło sobie dodatkową klauzulę, na którą Galiani się nie zgodził i transfer upadł. W tym momencie potwierdzono Maxi Lopeza.
Ja z Maxi Lopeza jestem bardzo zadowolony - ograny w lidze, skuteczny (bramka co trzy mecze w Catanii) wysoki i silny napastnik, który ma wiele chęci i bardzo chce walczyć dla Milanu (powiedział agentowi, że jest gotów jeść trawę na San Siro). Nie mieliśmy takiego napastnika wcześniej (to znaczy mieliśmy, ale Ibra gra bardzo głęboko). No i to nie jest byle tyczka - ma całkiem niezłą technikę.Eravamo vicinissimi ma ho dato una parola d'onore al Catania ea Maxi
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 sty 2012, 21:46
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 sty 2012, 21:47
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 sty 2012, 21:50
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 sty 2012, 21:55
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin