Tak, w opisie wydarzeń masz rację co do joty - ja temu nie przeczę.Jedno drugiego nie wyklucza: Galiani powiedział, że uhonorował układ z Maxi Lopezem i ten został graczem Milanu. Układ był taki, że Lopez miał czekać do dzisiaj na decyzję Milanu. Wiedział, że jeśli Tevez przyjdzie, to on do Milanu nie trafi. Wiedział też i to było umową z Galianim, że jesli do dziś Tevez nie przyjdzie, to on trafi zamiast niego do Milanu. Galiani próbował wyciągnąć Teveza, nie udało się, więc potwierdzono Lopeza - zgodnie z umową. Bo de facto mercato trwa jeszcze kilka dni i można było próbować jeszcze Carlosa wyciągnąć, ale widocznie uznano, że albo dziś albo dopiero latem. Chociaż kto ich tam wie...
Po prostu podaję, że kolejny raz upadły negocjacje w sprawie Teveza i kolejny raz Galliani rzuca jakąś głupią wymówką na ten temat.
Dokładnie tak.Jeżeli do Maxi Lopeza dodamy pomocnika - Montolivo, Guarina lub jakąś niespodziankę, ale nie w stylu Cardacio to będę zadowolony. Jeżeli przyjdzie tylko Lopez to uważam to za porażkę.
Tyle że do końca okienka jest - jak na Gallianiego - mnóstwo czasu. Może się okazać, że trafią do nas dwaj piłkarze, a może się okazać, że przyjdzie tylko nowy Viudez. Pewny jestem jednak tego, że ktoś jeszcze przyjdzie.
Wspomnij lato 2010 - na 28 sierpnia wydawało się być totalną porażką.
Lo Monaco stwierdził, że wróci już w ostatnich dniach okienka...Jestem w 100% procentach przekonany po wypowiedzi Galliani, że temat Teveza jeszcze powróci.
Mam nadzieję, że zamiast marnować energię na kolejne podejście poświęci te fundusze (za ponad 20 milionów nawet w rozłożonych płatnościach na pewno znajdzie się gracz, a teraz nie mamy gotówki, bo transfer Teveza chcieliśmy opłacić z oszczędności na kontraktach, które w lecie wygasną lub zostaną obniżone) na pomocnika. Nie musi to być gracz klasy Teveza, bo takich nie wyrwiemy, ale niech to będzie opcja do pierwszego składu.
Galliani powiedział, że Merkel wypadł na miesiąc (milannews twierdzi, że na dwa, wiem), a plotki o Aquilanim się nie potwierdziły, więc wydaje się, że Alberto wróci w ciągu planowanych dwóch tygodni.Merkel wypadł na 2 m-ce, a Aqua do końca sezonu