Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 wrz 2015, 13:52
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 wrz 2015, 15:14
Paal to tez numer pozycja numer "3"Rossi pisze:Wiadomo, przecież jak zagra słabo nie wyjdę ze stwierdzeniem że "chłopak kariery nie zrobi na 100%". Dla mnie interesującym będzie dynamika jego gry i decyzyjność rozegrania piłek, a to widać zarówno po słabym jak i po dobrym meczu. Również jak wypadnie na tle perełek z PSV: Gudmundssona ( też gra na "10"), Paala ( 6,8,10. blisko pierwszej drużyny, choć go nie lubię), czy Dante Rigo ( absolutny mój ulubieniec). Będzie ciekawie.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 wrz 2015, 16:13
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 15 wrz 2015, 16:21
Pozdro, znowu Fella w ataku.De Gea | Shaw Blind Smalling Darmian | Carrick Schneiderlin | Young Mata Memphis | Fellaini
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 wrz 2015, 17:03
Tak jest. Można narzekać i krytykować dziwactwa LVG, jest co. Trzeba jednak przyznać, że ten zespół jest jakiś. To już nie są jakieś zbłąkane owieczki, które spuszczają łeb po każdym straconym golu i nie mają pojęcia co zrobić dalej jak to miało miejsce za Moyesa. Czuć pewność siebie w tym zespole. Gra wygląda lepiej albo gorzej ale przynajmniej są znowu emocje podczas spotkań Diabłów. Strasznie mi tego brakowało w sezonie po odejściu Fergusona.Rossi pisze:Elegancko. Drużyna nie jest "skończona", wie to każdy, ale to idzie naprawdę w dobrym kierunku. Więcej szybkości i dynamiki z przodu i będzie dobrze. Młody zaczarował, uwielbiam takie momenty, gość wchodzi i z miejsca tworzy swoją historię, Ronaldo z Boltonem też debiutował w podobnym tonie choć gola nie strzelił. Jeszcze ten wyraz twarzy-surowa pewność siebie. Teraz Eidhoven, niech mnie zaczaruje na żywo, znowu wraca tęsknota za kolejnym meczem, u Moyes tego nie miałem
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 15 wrz 2015, 17:20
Mimo wszystko rewanż z Olympiakosem warto pamiętać. A i późniejszego dwumeczu z Bayernem nie można się wstydzić. Właśnie, Liga Mistrzów. Napisałeś powyżej, że: "bo to pierwszy sezon w LM bez Fergusona za mojego żywota" i nie wiem, jak to interpretować, czy puszczasz w niepamięć to, co za Moyesa, niemniej jednak postawa Czerwonych Diabłów w LM mi się podobała. Grupę wygraliście, a z takim Sociedad w San Sebastián, to powinno się skończyć pogromem i wynik nie oddaje przebiegu meczu, a i mocny Leverkusen także rozbiliście. A w drugiej rundzie w rewanżu zespół pokazał charakter i moim zdaniem przy obecności van Persiego w meczu z Bawarczykami na Old Trafford, mogłoby być jeszcze lepiej. Jeśli weźmiemy pod uwagę np. fazę grupową 2011/2012, to ta w wykonaniu Moyesa zasługuje na dobre wspomnienie.Morrow pisze:To już nie są jakieś zbłąkane owieczki, które spuszczają łeb po każdym straconym golu i nie mają pojęcia co zrobić dalej jak to miało miejsce za Moyesa.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 wrz 2015, 17:31
Rozumiem, że okres Moyesa wymazałeś już z pamięci?Morrow pisze:Zajebiście znowu widzieć MU w LM. Cholernie tego brakowało w zeszłym roku. Dalej jest dziwnie bo to pierwszy sezon w LM bez Fergusona za mojego żywota ale fajnie znowu poczuć ten dreszczyk emocji przed hymnem LM.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 wrz 2015, 17:37
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 15 wrz 2015, 19:58
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 15 wrz 2015, 21:47
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 wrz 2015, 23:00
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 wrz 2015, 23:10
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 wrz 2015, 23:15