Void pisze:Jęsłi mówisz o Joaquinie to nie uważam, żeby był on lepszy od szybkiego i bramkostrzelnego Giuly'ego
moze i jest szybki i bramkostrzelny, ale mnie caly czas wydaje sie jakis taki "zagubiony" poprostu moim zdanie jest malo "produktywny" jak na pilkarza tej klasy. W Monaco byl lepszy.
Ale w koncy kazdy moze miec swoje zdanie...
no pisalem ze kazdy moze miec swoje zdanie ale z tym powyzej bede walczyl ogniem i mieczem.Void pisze:Jak na mój gust to Valdes jest świetnym bramkarzem, jednym z czołówki światowej i wspaniała przyszlosc jest jeszcze przed nim
A jeżeli on Ci nie wystarcza to kogo jeszcze chcesz - Buffona, Dide, czy może Casillasa ???
Zgodze sie ze zdarzaja sie Valdesowi swietne mecze, ale bramkarzem jest srednim.
A jak pytasz kogo bym wolal?
Juz Dudek jest lepszy( abyl do wziecia) ale moze za stary, a co z Silvio Proto?? Tez jest mlodym bardzo perspektywicznym, utalentowanym bramkarzem i ponoc mial trafic na Camp Nou.
no to Eto'o sie lapie. Chyba ze on juz ma, a poza tym to roznie wyglada, bo teraz chodzi o obywatelstwo unii europejskiej...Snipp_ pisze:O ile mi wiadomo trzeba grać 5 lat w jednym kraju aby zdobyć jego obywatelstwo
Snipp_ pisze:Gwoli ścisłości to obaj są lewymi obrońcami z tym że Zambrotta może grać także na prwej stronie
ja bym sobie dal reke uciac ze zambrotta gra przede wszystkim na prawej obronie.
no wiesz mnie tam pasi.Snipp_ pisze:Pasi? ;> A licznik rośśśśśśniee!