Opisz poprzednika - Strona 132

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 sty 2006, 22:13

Loco nick ma nawet fajny, praktycznie nic o niem niewiem, ale sadzac po liczniku ostrzezen nie moze wysiedziec spokojnie...ma tez specjalna range..chyba z niego lobuzak...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 22:16

cloner pisze:ja tez sie dorobilem Razz

Al Ty to cloner dojścia masz 8) :lol:

Loco pisze:a co do tych przeprosin to myślałem że napiszesz że to też twoja winna Laughing mniejsza o to.

Może i tak. Ale wtedy by to brzmiało jak tandetny film :P

A co do mody...chodziło Ci o modów?

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 02 sty 2006, 22:19

Toudinho - królewski brat , o Naszym ukochanym klubie wie bardzo duzo i przeważnie jest na czasie z najnowszymi wiadomosciami . Nie spodobały mu sie moje avatary ale wkręcał że sa spoko 8) Stary i spokojny uzytkownik który wypowiada sie praktycznie tylko w tematach związanych z piłka ,choc dosc czesto opisuje poprzednika ;) Angielska i Hiszpańska to chyba najbardziej interesujące go ligii :) POZDRO
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 22:22 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 3 razy.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2006, 22:20

Toudinho - wielki fan Realu Madryt. Pisze mądrze w temacie o Realu, cenie go za to że nie daje wyprowadzać się z równowagi tak jak ja :P ze mnie żaden łóbuz to wszystko to prowokacja i mistyfikacja :wink: wszyscy są przeciwko mnie heheh co do opisywanego forumowicza to ma fajny sig nie wiem co znaczą słowa nad sigiem ale zapewne coś związane z Królewskimi. Aha też jestem za Realem jakbyś potrzebował pomocy z fanami Barcy to wołaj, przydam się do czarnej roboty :P pozdro

ps. tak bagg chodziło o modów sorry za błąd
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 22:22 przez Loco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sty 2006, 22:20

Toudinho

Człowiek kalejdoskop. Jeszcze nie raz mnie zaskoczy pewnie zarówno błyskotliwą wypowiedzią jak i głupotą. Od pewnego czasu utrzymuje wysoki poziom, ale nie wierzę, aby to była wartość stała. Jego nick kojarzy mi się jednoznacznie z pewną postacią z Gumisiów. Pewnie do tej pory ogląda tę bajkę i stąd ten nick. Ciekawe tylko kto jest księciuniem :think: Kiedy prosił o podpis pod nickiem zaszła pomyłka i zamiast 'ł' wyszło 'l', ale chyba nie zauważył nawet. Będę go źle wspominał w tym temacie bo nie mogę nic ciekawego na jego temat wymyślić jakoś :angry2: Albo ja się starzeję, albo Toudinho jest nieopisywalny :roll: Chociaż raczej to pierwsze. Adekk by sobie dał radę. Rzucam ten sport [*]

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 02 sty 2006, 22:33

Niggaz

najgorszy z moderatorów, kibicuje Realowi za co ma wielkiego + bo ja też lubię Barcelone :!:
cały czas pociska na forum bezsensowne posty w których nie można się połapać :roll: wiedzę piłkarską czerpie chyba z gazet pokroju Brawo, prawie tej wiedzy nie posiada :cry:
rzuca ostrzeżeniami niepotrzebnie, każdemu dał już "popalić"
robi multum błedóf ortograwicznyh, dzięki takim postacią jak on to forum uważane jest za wylegarnie bojówek Ojca R, człowiek z beretem w sercu.

Ogólnie mało pozytywna postać forum :cry:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 sty 2006, 22:48

Tomachos

Liberalny ateista spod znaku PO. Udaje, ze studiuje i zna się na kinie. Udaje, że nie ma 15 lat. A przecież od razu widać po emotach :/. Takich emot mógł użyć tylko 15 latek!

Pisze w miarę poprawnie i nie robi błędów ort. Ogólnie przeciętna postać na forum. No może odrobinę pozytywna.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 sty 2006, 22:51

piwus pisze:Tomachos

Liberalny ateista spod znaku PO. Udaje, ze studiuje i zna się na kinie. Udaje, że nie ma 15 lat. A przecież od razu widać po emotach Confused. Takich emot mógł użyć tylko 15 latek!

Piwus, detektyw z prawdziwego zdarzenia. Fan pokemonow, uwielbia konwersacje na poziomie z zaza. Wierny kibic, wiecznego mistrza Polski z Warszawy.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 22:55 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sty 2006, 22:54

piwus

Używa mało emot co może oznaczać, że ma 16 lat. Sprzedał przestrzeń w swoim podpisie na rzecz reklam. Postawa godna potępienia. Kibic Juve. Za dużo sobie pozwala. Myśli, że jest najlepszy. Taki kozak, ale tylko przez internet. Pisze mało. Nie ważne czy poprawnie. Ważne, że mało. Jakby umiał dobrze pisać to by pisał więcej pewnie. Już jak go rozkminiłem (tęga rozkmina to była). Nie zasługuje na miano zioma.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 23:05

Piwus kibic Juve powiadasz :?: Nie wiedziałem, ale już wiem czemu od niego dostałem bana na 3 tygodnie :wink: Ale nie wypowiadam się więcej bo okazji żeby powymieniać się poglądami z nim jeszcze nie miałem.

Niggaz hmm wiem że pisze mądre posty w dziale Hiszpania bo coś tam przeczytałem. Jaki jest :?: Nie wiem bo też nie miałem okazji z nim podyskutować i pokłócić sie, ale WP chyba mi dał :P :lol: Ale pamiętam że zaliczył debiut w Serie A :twisted: Oby tak dalej...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sty 2006, 23:07

Łukasz[ACM] pisze:Ale pamiętam że zaliczył debiut w Serie A
Bez przesady. To było tylko kilka minut bo Sheva sobie nie radził.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 02 sty 2006, 23:10

Niggaz
czego bym tu nie napisał, to i tak mogłoby to zostać naznaczone klauzulą "ale to już było..."...user, z którego powinni brać przykład niedoświadczeni użytkownicy, których on tak namiętnie tępi, ale też próbując nawracać...nie znosi głupoty i debilizmu....miłością jego jest F.C Barcelona i to ona właśnie zajmuje większą powierzchnię jego serducha w kolorach blaugrana, którym od świtu do zmierzchu jest na Camp Nou.....pisze z pasją, co widać w jego każdym poście i każdym komentarzu przy WP....piszę mądrze i przemyślanie... czytanie jego postów daje mi jeszcze nadzieje, że cytat, który przytoczyłem w sigu nie jest do końca prawdą......znalezienie jakiegokolwiek błędu w jego poście graniczy z cudem, podobnym 200 tys. przejechanych km. na liczniku dowolnego modelu Daewoo ....ma tak ogromną wiedzę futbolową, żę starczyłoby żeby nią obdzielić całą masę tych sezonowych kibiców, którym, jako członek PArtii i przodownik pracy, mówi stanowcze i gromkie NIE!....zamieszkuje w Lublinie....pozycja play-makera jest mu przypisana zarówno na boisku, jak i na forum....wg mnie wódz obozu kibiców Barcy na tym forum...
Partia patrzy i podziwia... 8)

Loco
fan Realu...i w tym miejscu mógłbym już skończyć tą opowiastkę z pożytkiem, zarówno dla niego jak i dla mnie....już i tak mam za wysokie ciśnienie.. :P ale jednak pokusze się o jakieś słowa, które najlepiej go opiszą...jest jednym z tych, którzy chcą tworzyć nową "jakość"... ale w tym przypadku słowo przeze mnie zaakcentowane traci swoje pierwotne znaczenie...zaczął od wysokiego C i wszyscy myśleli, że będą jeszcze z niego ludzie...ale jak szybko zaczął tak szybko skończył z tym mitem...
ponadto jego ranga mówi sama za siebie...bohater z cyklu "niepoprawni marzyciele".....no i to chyba na tyle...po co krew sobie psuć.. :lol:

Toudinho
kibic Realu...jednak z całego szeregu tych kibiców to właśnie on się szczególnie wyróżnia...jego wiedza nie zna granic...nie jest niepoprawnym marzycielem, a nawet mogę z całą powagą w głosie powiedzieć, żę stąpa pewnie po ziemi...gdy nadejdzie taka potrzeba potrafi uderzyć się w pierś i przyznać do błędu, co jest towarem deficytowym w dzisiejszym świecie...dysputa z nim to więcej niż zwykła przyjemność...oby więcej takich kibiców Realu, a ten świat wyglądałby zupełnie inaczej...pisze zarówno w temacie La Ligi jak i czasami w topicu o Lidze Angielskiej...pisze mądrze, ciekawie...zaprzeczenie mojego siga...jak najbardziej pozytywna postać na forum...

Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 23:11

Niggaz pisze:Bez przesady. To było tylko kilka minut bo Sheva sobie nie radził.
Nie być taki skromny, zawsze coś - już masz debiut za sobą :D Przypomniało mi się że ostrzegłeś mnie że zarobie WP jeżeli jeszcze raz przekręce Twoje pseudo :twisted: :angry2:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2006, 0:38

adekk - kiedy pojawił się na forum był bardzo nieśmiały. Z początku wypytywał mnie o rózne rzeczy zwiazene z egzystencją na forum; teraz, kiedy dorobił się rangi - zaprzestał.
Dziwne :think: Już nie potrzebuje niczyich rad. Da sobie radę sam. Zagadał kiedyś na gg i tak już został :lol: młody chłopak [choc jak na forum to w sam raz] posiada rozległą wiedzę na tematy czysto piłkarskie. Z filmami gorzej, ale robi postępy :wink: Wiele razy próbowałem zagiąć go [w temacie "kto to"] fotką strego niegrającego już Holendra. Za każdym razem wiedział o kogo loto. Chłop prawdomówny, oryginalny.
zakończe jakże popularnym w tym temacie zwrotem : po prostu spoko źą :pijemy:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 sty 2006, 0:50

fieldy- fanatyk alkoholu i Arsenalu :lol: , jedna z barwniejszych postacji na forum, licznik ma jak malo kto ale on nie nabija. Pisze wszedzie gdzie tylko moze. Wiek blizej mi nieokreslony. Nie mam pojecia z kad wziela się jego milosc do alkoholu jak i do Arsenalu. Postać jak najbardziej pozytywna duza aktywnosc, a o to w tym wszystkim chodzi, dobre poczucie humoru... no i niedlugo bedzie okazja pokonwersować 1/8LM tuz tuż musisz się przygotowac na sromotną napinke z mojej strony :wink:

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”