Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 maja 2013, 18:58
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 maja 2013, 19:00

Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 05 maja 2013, 19:05

Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 maja 2013, 19:25
Najlepiej zamiast ostrzeżeń słownych od razu kartki rzucać rozumiem?masacra pisze:Zaczeły sie, jego wzorem jakies minutowe reprymendy dla piłkarzy, pogadanki wychowawcze i tego typu rzeczy których dobry arbiter powinien sie wystrzegac. Bo nie od tego on jest żeby uczyc piłkarzy dobrego wychowania tylko aby ich kara
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2013, 19:26
pamiętasz w ogóle czasy gdy Colina sędziował?Magnum pisze:Colina był fantastycznym sędzią, proszę tutaj nie obrażać legendy.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: huragan3000 » 05 maja 2013, 19:27
ogarnij się, przecież Luiz nie symulował. Śmiał się z tego, że udało mu się wkurwić RafaelaArwin pisze: Zero tolerancji dla takiego pizdowatego zachowania
huragan3000
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 05 maja 2013, 19:28
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BPawluk » 05 maja 2013, 19:29
BPawluk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 maja 2013, 19:29
Dokładnie, Valencia tak samo upadł z Livepoolem w 1 meczu i było że to faul. Tak samo tuWiadomo że faul nie był na czerwoną, ale tutaj niektórzy niepotrzebnie oczerniają Luiza który był kopnięty i miał prawo upaść.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: huragan3000 » 05 maja 2013, 19:30

huragan3000

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 maja 2013, 19:33
Kilka ostatnich lat, aczkolwiek reszty trochę widziałem na filmach i innych wideo. Resztę czerpie z wielu opinii ze środowiska sędziowskiego + nagród, które wygrywał. Może nie jest to więc w pełni doinformowane bo wszystkiego nie widziałem i większość kariery sędziował jak jeszcze nie byłem świadomyfieldy pisze: pamiętasz w ogóle czasy gdy Colina sędziował?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 maja 2013, 19:35
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: huragan3000 » 05 maja 2013, 19:37
gdyby zaczął krzyczeć z 'bólu' (jak większość piłkarzy) wszystko byłoby OK? proszę, ogarnij sięArwin pisze: Mnie jednak wkurwia jego uśmieszek, coś co potrafi wyprowadzić z równowagi, kiedy gościu zamiast leżeć, bo trzyma się za nogę jakby go bolała puszcza taki ironiczny uśmieszek. To tak jakby każdy piłkarz bo udanym nurkowaniu robił takie miny.
huragan3000
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 maja 2013, 19:38
Pamiętam jak jacyć kibice podczas meczu gdy sędziował nałożyli maski Coliny, chyba czesi ale pewny nie jestem, śmiesznie było, słabo pamiętam, chyba ich przekrecił. Ale sympatię mam do tego arbitraMagnum pisze:fieldy pisze: pamiętasz w ogóle czasy gdy Colina sędziował?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 maja 2013, 19:39
Ogarnij się samhuragan3000 pisze:gdyby zaczął krzyczeć z 'bólu' (jak większość piłkarzy) wszystko byłoby OK? proszę, ogarnij sięArwin pisze: Mnie jednak wkurwia jego uśmieszek, coś co potrafi wyprowadzić z równowagi, kiedy gościu zamiast leżeć, bo trzyma się za nogę jakby go bolała puszcza taki ironiczny uśmieszek. To tak jakby każdy piłkarz bo udanym nurkowaniu robił takie miny.
Arwin
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio