F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 133

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 wrz 2005, 15:44

*_For_zaza_Milan_* pisze:Aha czyli została tak jak by na zamówienie zrobione :wink: O.k myślałem ze idzie gdzieś wyrwać całe sezon do kolekcji bo już są dwa kluby to może i wiecej by było ale Ty tak zrobiłes. Warto było to zabrac 8) na pewno :twisted: Barca Real na Camp Nou 8) Eto'o = zemsta czy Barca Betis i płacz Joaquni w momecie gdy Gio na 3:3 w 94 po pieknym rajdzie 8) pamieta sie co nie co :lol:

Dzięki - Pozdro
pamieta sie, pamieta, az mi sie ryj usmiecha jak sobie przypomne...

w sumie to poszukaj, napisz do canalu+, polsatu sport... na pewno maja duzo meczy... na pe2wno cos wyrwiesz
ostatecznie pozostaje ci sciaganie meczy tego sezonu

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 wrz 2005, 15:52

No własnie sie zastanawiałem czy oni tego nie zrobia nawet na zamówienie w TV. Choć co prawda kiedyś pilnie szukałem płyty dvd z meczem Milan - Inter 6:0 8) [99 rok] a dostałem oferte jakiś pierdól które były śmiech warte. Ale może warto jeszcze raz spróbować teraz maja lepsze sprzęty W sumie co rok mają lepsze :)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 02 wrz 2005, 22:01

Coś z Barcą jest nie tak. Ostatnie mecze jej nie wyszły i powinna mimo iż gra z St.Etienne pokazać kibicom, że to był tylko wypadek przy pracy, a tu przegrywamy po 50 minutach 0-1. 10 sierpnia gramy z Mallorcą i jeśli nasza obrona będzie tak funkcjonować to ja jak o fan Barcy mówie, że bedziemy walczyć we UEFA.

zapeqwne większość z Was mówi, że to spotkania towarzyskie. Dobrze, ale to w każdym meczu trzeba wygrywać i nigdy nie może lekceważyć przeciwnika jak robi to dośc często Barca. Mam nadzieję, że się pozbierają i wygrają ten mecz, bo jak nie to bede załamany... Mimo iż nie mamy pełnego składu, powinnismy rozjechać średniaka Lique1...Visca El Barca

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 wrz 2005, 22:23

Fru Fru.
Wynik tego meczu jest mi "dosc obojetny". To jest Sparing tzw gra kontrolna, wynik jest rzecza drugoplanowa

malutki
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: malutki » 02 wrz 2005, 22:30

Fakt faktem ,że Barcy nie idzie rewelacyjnie,ale nawet najlepsi kiedys musza przezyc swój kryzys.To jest nieuniknione.Miejmy nadzieje,że w Lidze Mistrzów pokażą na co ich stać.3mam za nich kciuki. :ok:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 wrz 2005, 8:24

Szkoda ze Barca przegrała :( Może trener wyciągnie jakies wnioski z ostatnich meczów i poprawi cos w grze przez tydzien :!:
zbytnio jednak sie nie załamuje i wierzę ze Barca pokaze juz w meczu z Mallorcą ładną gre i efektownie wygrają :lol:
Visca el Barca

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 wrz 2005, 8:55

Cieszy mnie jedynie to, że Ronaldinho nawala bramy z wolnych. Wczoraj z 25 metró zaskoczył bramkarza gospodarzy i tym samym ustalił wynik spokania na 2-1 dla St.Etienne. Mam nadzieję, że w lidze z Mallorcą nie dadzą plamy i wygrają dość wysoko

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 wrz 2005, 9:06

No tak. Barca od początku sezonu przeżywa mały kryzys, napewno gorzej gra niż rok temu. Najpierw przegrana z Betisem, potem zaledwie remis z beniaminkiem Alaves, a kończy się na wymęczonym zwycięstwie z St. Etienne. Miejmy nadzieję, że Katalonczycy znaczną wygrywać. :)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 wrz 2005, 9:34

Jakie zwycięstwo Mikuś. Wczoraj przegraliśmy 2-1, a honorówkę dla nas zdobyuł z około 25 metrów Ronladinho, kiedy to pokonał goalkipera gospodarzy strzałem z rzutu wolnego

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 wrz 2005, 9:44

herdek pisze:Jakie zwycięstwo Mikuś. Wczoraj przegraliśmy 2-1, a honorówkę dla nas zdobyuł z około 25 metrów Ronladinho, kiedy to pokonał goalkipera gospodarzy strzałem z rzutu wolnego
Myślałem, że Ronaldinho strzelił na 2:1. Więc jest gorzej niż myslałem, Barca koniecznie musi wygrywac, jesli chce obronić mistrzostwo.

fetko
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 03 wrz 2005, 9:52

LOL, Barca gra rezerwowym składem z St. Ettiene, o nic, przegrywają, a tu odrazu gadają o kryzysie, o mój Boże, i na dodatek bedziemy grać w UEFA.

Motta, zagrał po kontuzji, to samo tyczy się Ezquerro któy powinien spokojnie strzelić 2 bramki w tym meczu. W pomocy Rodri, nie zgrany jeszcze z drużyną Van Bommel. To rzeczywiśćie, z takim skłądem trzeba wygrywac wszystkie mecze.

Mecz z Deportivo to był jeden wielki shit, 2 słupki, poprzeczka, Ludo zawalił 2 setki....pech. Chłopcy na święto niepodległości Katalończyków pokażą Mallorce miejsce w szeregu, przynajmniej mam taką nadzieję.

Kryzys [*]

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 03 wrz 2005, 10:09

Ja bardzo lubie barce i mam nadzieje ze bedie dobrze grac w przyszlym sezonie i obroni tytul. Maja do tego dobre nowe nabytki np. v. bommela nie pozbyli sie nikogo znaczacego czyli wszystko na plus, trener jest swietny wie jak kierowac druzyna.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 wrz 2005, 11:05

Dokładnie zgadzam się z fetko.
Również spotkałem się już z tekstami typu kryzys w Barcy. Widać, że wyniki nie są takie dobre jak oczekujemy, ale to żaden kryzys. Wczorajszego spotkania można śmiało nie liczyć biorąc pod uwagę jaki skład zagrał. Rewanż z Betisem wyraźnie sobie odpuścili i co do tego nie ma wątpliwości. Spotkanie z Alaves to jeden wielki pech. Styl gry był dobry. Zabrakło tylko skuteczności.

Nie ma sensu pisać o żadnym kryzysie (przynajmniej jak narazie).

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 wrz 2005, 11:11

Barca nie musiała wygrać tego meczu z francuskim średniakiem...(chociaż to zwycięstwo podniosło by na duchu podopiecznych Rijkaard'a) Sprawą pierwszożedną (tak jak w każdym meczu kontrolnym) jest styl gry drużyny. Bo jeśli klub gra stylowo to zawodnicy nawet nie zauważą kiedy stworzą sytuacje podbramkowe :wink: Ale trochę załamuje mnie ta "kolejka" bez zwycięstwa Barcy :? :( Jeżeli będą tak grać w pokroju całego sezonu to zgodzicie się ze mną, iż będzie trudno nawiązać kontakt z Realem.... Ale miejmy nadzieje że Rijkaard wetchnie w zawodnkiów ducha gry w szatni, a Ronaldinho wraz z Puyol'em na boisku :wink:

Pozdro for All

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 wrz 2005, 11:49

Niggaz pisze:Styl gry był dobry. Zabrakło tylko skuteczności.
no, jak dla mnie, styl trowniez na kolana nie powalal. nie szukam kryzysu i nie twierdze, ze jest, bo nie ma. fakt jest taki, ze ostatnio cos bue bnajlepiej im idzie, w meczu z alaves mieli pecha... slaba skutecznosci i takie tam, ale to nie byla barca pelna polotu. ronaldinho malo podaje, ma duzo strat, wkurza mnie...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”