Opisz poprzednika - Strona 133

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 03 sty 2006, 0:53

fieldy

ogólnie Magnificencja Rektor Koleś* jest Obrazek gdy nie Obrazek to Obrazek

Ze kibicuje Arsenalowi każdy wie, ze ma zjebaną klawiature też, ze zna sie na filmie, że jest jebanym matkojebcą, że jeżdzi furą, że lubi kwiatki i że jest :spoko: nikomu nie trzeba przypominać

Obrazek

i On też taki jest

* edit

Myśle, ze w 2WP się zamkniemy :roll: Dura lex sed lex :P // K.J.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2006, 1:15 przez Tomachos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2006, 1:02

tomachos ma bardzo specyficzne poczucie humoru. Nigdy nie wiadomo z jaką emotą wyskoczy. Zwraca się do mnie per "koleś". Pewnie obejżał sobie pewnien film Coenów, który gorąco polecam.
Tomachos pisze:że jeżdzi furą, że lubi kwiatki
o tym wiedza tylko nieliczni, pozostałe pkt się zgadzają :hardkor:

Toudinio - ten "dude" jest mi praktycznie obojętny. Chyba nie miałem okazji z nim "poklikać" jest podobno kontrowersyjna postacią [choć clonerowi na bank nawet do brody nie dorasta]
Różne opinie o nim słyszałem, jedne in +, drugie ... wiadomo.
Ale póki napinać przed LM się nie zacznie - to mi nie wadzi :P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 06 sty 2006, 17:05

fieldy
ostatnio zmienił rangę , ale nie wiem czy na lepsze. Chyba lepiej być "Alkofanatykiem" niż "Matkojebcą" :roll: .
Gościu kibicuję Kanonierom jest z nimi na dobre i na złe. Jego ulubionym piłkarzem jest legenda tego klubu , były piłkarz Interu , Denis Bergkamp. Ostatnio coś mniej się udziela na forum , ale to pewnie przez te cholerne problemy techniczne.
Prowadzi też swoję własne forum (cmentarz) , ale nie jest ono za popularnę. To na tyle, pozdro

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 sty 2006, 11:25

Diamen --> Pisze często, jednak jak dla mnie jest postacią bezbarwną tutaj. Nie miałem z nim kłótni i oceniam go na użytkownika pozytywnego, aczkolwiek nie takiego jak np: Piwus czy Niggaz. Jak mnie pamięć nie myli robi również czasami sigi...Jak wywnioskowałem po jego powyższym poście jest on fanem Interu Mediolan (mały+)... To tyle...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 sty 2006, 15:25

Diamen23 - twórca sigów nawet niezlych, siedzie tam przeważnie, przeglądając prace na pewnym brytyjskim forum natknolem się na jego wypociny :wink: fan Interu Mediolan, klubu do ktorego mam pewien sentyment, nie jest z nami za dlugo...

herdek - fan Blaugrany, Messiego chyba lubi najbardziej z katalonskiej ekipy. Nie mam pojecia w jak zaawansowanym ejst wieku, jest z nami już dosc dlugo, ale wypowiada się rzadko...mam andzieje że nie oglada meczy swego klubu z czestotliwoscia jaką sie wypowiada....

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sty 2006, 16:31

Toudinho pisze:Nie mam pojecia w jak zaawansowanym ejst wieku
Kończy w tym roku 12 lat :love:

Toudinho - jeden z wielu fanów Realu Madryt chociaż wiadomo, że należy do prawdziwych kibiców "Królewskich". Wcześniej z nickiem figo11 (chyba :think: ) szalał po forumowych działach. Jego zadaniem na stronie jest obrona Realu przeciwko któremu stoi watacha Katalończyków :wink: jest z nami już od dawna i nie wiem jak to wszystko wygląda z jego zachowaniem bo ja mu chyba ostrzeżenia nie dałem. Dostał pozytywną rangę co oznacza, że jest w elicie forum :P Pozdro

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 sty 2006, 16:38

Tomusmc - fan Juve klubu ktorego poprostu nielubie, jeden z lepszych modow jest do poczatku tutaj sprawuje sie znakomcie w swojej robocie, narazie nie musi walczyc z Milanistami bo jego Juve gra badzo dobrze, ostrzeżenia daje za zaslugi, ja chyba dostałem jedno, kiedys kiedys :wink: postac pozytywna tworzaca historie forum...

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 08 sty 2006, 16:46

Tomusmc: Wierny fan Juve i oddany kibic A.Del Piero, na forum jest już baaaardzo długo z tego co wiem to kiedys mial dosyc "buntownicze" nastawienie do władzy forum i byl normalnym zwyklym, prostym userem jak my... no ale moderki mu się zachciało, do jego pracy na forum nie mam zadnych zastrzezen, powiem wiecej, mysle ze jest to odpowiednia osoba na odpowiedznim miejscu i doskonale wywiazuje sie ze swoich obowiazkow, nie wiem w jakim jest wieku, ale po jego postach wnioskuje ze reprezentuje "starszyzne" forum :P . Nie mialem z nim nigdy zadnych spiec czy zatargow i ogolnie wydaje mi sie bardzo sympatyczny, po miejscu zamieszkania i podpisie wnioskuje ze sympatyzuje Lechii (i bardzo dobrze :wink: lubię ten klub :D ). Zastanawia mnie geneza nicku "Tomusmc" :P Tak wię cpodsumowujac, bardzo pozytywna postac i wzor moda.
Pozdrawiam serdecznie.

EDIT
Opiszę jeszcze Toudinho bo jak zaczęłem opisywać Tomusia to postu Toudinho jeszcze nie było.
A więc Toudinho jest wiernym kibicem królewskich, co prawda moim zdaniem posiada niewielka wiedze na temat swojego ukochanego klubu bo czasami w swoich postach wypisuje straszne glupoty, nawiazujac do jego postow: nie sa one zbyt wysokich lotow, reprezentuja raczej niski poziom, jako samego usera nie przepadam za nim nie z racji tego ze jest fanem wrogiego klubu tylko po prostu nie lubię czytac jego postow i znim dyskutowac. A więc: nie przepadam za nim ale go szanuje za oddanie ukochanemu klubowi :wink:
Poidrawiam.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 22:55

Trzeba rozruszać temat :)

k@li - kibic Barcy, co ostatnio jest poplarna ;), ale jego serce należy do Bluagrany na dobre i na złe. 'Uwielbia' Real o czym świadczy jego podpis.
Na forum jest od środka wakacji. Nie wiem czemu, ale zawsze kojarzył mi sie kulekfcb :shock: To pewnie przez to, że są kibicami Barcy i mają nicki na 'k' :P Szczerze powiedziawszy z jego postami często się nie spotykam, ale go kojarzę. Pisze ciekawie i sensownie co jest w cenie.

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 09 sty 2006, 23:11

to ja opisze...

bagg
Kibic Juve co rzuca się na oczy ( sig ). Chociaz młody to pisze ogólnie mądrze... Jest tu juz prawie rok i bardzo czesto się udziela we wszystkich tematach. Również baaardzo czesto cytuje! Fan ładnych kobiet co pokazuje jego avatar :)
Niekiedy lubi robic napinki :) Pochodzi z Nowego Dworu Mazowieckiego...
ooo i jak widac w sigu ( Platini ) pamięta jeszcze stare dobre czasy w Juve :lol:
Ogólnie jeden z najwidoczniejszych forumowiczów!

pzdr.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sty 2006, 23:23

Protector - lubi..ykhmm..co pokazuje jego avatar? gdyby to połączyć z Romą którą wielbi...to by nawet pasowało :P Żart oczywiście. Fan Romy, który jest z nami od listopada czyli stosunkowo niedługo. Udziela się w miarę często choć wybik nie jest imponujący. Jeden w sumie z niewielu kibiców Tottiego i spółki, ale ogólnie grzeczny chłopak :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 sty 2006, 23:26

PrOtEcToR - najwiekszy fan Romy na tym forum, fajny ma avatar :wink: wypowiada się przewaznie we wlsozech nei zaglada nigdzie dalej...w jego sercu płynie krew Rzymska, ciekawe czy lubil Cassano :wink: jest z nami krotko ale już jest o nim głośno, o ile sie nie myle to niezly z niego agresor :wink:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 sty 2006, 23:27

PrOtEcToR
Jest u nas od nie dawna, a już stał się rozpoznawalną postacią. Może nie dzięki wielkiej wiedzy piłkarskiej ani też szczególnej błyskotliwości umysłu, ale dzięki ' takim czymś co nie wiedział, ze ma nawet swoją nazwę'. O deja vu mowa. PrOtEcToR był główną gwiazdą nieistniejącego już tematu([']). Na jaw wyszedł brak zaufania, mamy PrOtEcToRa do własnego syna. Ale wygląda na to, że wszwelkie niesnaski między nimi zostały wyjąsnione, a PrOtEcToR znalazł swoją nisze w temacie o Mp3.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sty 2006, 23:28

Tomusmc pisze:Protector - lubi..ykhmm..co pokazuje jego avatar? gdyby to połączyć z Romą którą wielbi...to by nawet pasowało
dopiero teraz zauważyłem ten avatar :lol:
Tomuś to kibic Juve z Gdańska - jak będę w tym mieście to dam znać :lol:
Tmusmc - jest modem bardzo porządnym, zrównoważony, uprzejmy, a jak trzeba to wlepi WP bez mrugniecia okiem.
Ma wiecej postwów ode mnie ale ja go jeszcze dogonię
Tomusmc pisze:Żart
to chyba tyle :wink:
acha - jest spoko :P

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 sty 2006, 23:29

Ej no. Teraz ja!!!!!!!11111 :?

ODPOWIEDZ