poczytaj newsy to sie dowiesz chodzi mi o tego goscia co ma zostac zekomo w Juve jakas szychaSnipp_ pisze:Czy ja o czymś nie wiem? Jakieś narkotyki w Juve? Kto?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 paź 2005, 21:16
poczytaj newsy to sie dowiesz chodzi mi o tego goscia co ma zostac zekomo w Juve jakas szychaSnipp_ pisze:Czy ja o czymś nie wiem? Jakieś narkotyki w Juve? Kto?
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 paź 2005, 21:21
Lapo jest dziedzicem fortuny Agnellich, ale jak narazie jest w Juventusie nikim. Poza tym jest znany z tego, że korzysta z życia.coco pisze:poczytaj newsy to sie dowiesz chodzi mi o tego goscia co ma zostac zekomo w Juve jakas szycha
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 paź 2005, 21:24
snip nie bedziemy sie kłócic okSnipp_ pisze:Lapo jest dziedzicem fortuny Agnellich, ale jak narazie jest w Juventusie nikim. Poza tym znany z tego, że korzysta z życia.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 paź 2005, 17:57
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 paź 2005, 18:12
gdy by go sciagnał to był by palantem bo co kolejny emeryt ? ale znajac Mancio moze on byc skłonny do jakiejs niespodzaiankiserek408 pisze:Chyba nawet Massimo nie chciałby wykładać za niego kasy ...
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 12 paź 2005, 19:50
adamek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 paź 2005, 10:25
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 paź 2005, 10:31
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 14 paź 2005, 10:54
madrid_fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 paź 2005, 11:00
W sparingach grał całkiem nieźle potem w lidze zagrał w jednym meczu kiepsko i zachorował, z Livorno wybiegnie pewnie w pierwszym składzie bo Stankovic jest kontuzjowany - zobaczymy czycoś pokaże. (to tak w skrócie wyglądamadrid_fan pisze:Sorki bo wiem że nie jestem w temacie ale chciałbym się was spytać co jest z Solarim.
W tabeli Livorno ma tylko jeden punkt straty do Interu jedank ja myśle, że nie powinno być zbyt dużych problemów zwłaszcza, że gramy u siebie.kaczy pisze:W niedzielnym meczu z Livorno , raczej nie byl bym pewny takiego latwego zwycięsywa jak np przewidują bukmacherzy którzy stawiają 1.35 za wygrana interu .
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 paź 2005, 11:05
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 paź 2005, 11:18
był chory i słabo dysponowany ale tym razem mam nadzieje ze odzyska forme bo Deki nie bedzie grał około 2 miesiecy wiec mysle ze Santiago ten czas wykorzysta i przebije sie do pierwszego składumadrid_fan pisze:ale nie wiem co jest z Solarim (ma kontuzję czy może jest aż tak słabo dysponowany).
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 14 paź 2005, 13:17
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 14 paź 2005, 13:34
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mojo Jojo » 14 paź 2005, 13:56
Mojo Jojo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio