Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 133

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1506
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 paź 2005, 21:16

Snipp_ pisze:Czy ja o czymś nie wiem? Jakieś narkotyki w Juve? Kto?
poczytaj newsy to sie dowiesz chodzi mi o tego goscia co ma zostac zekomo w Juve jakas szycha

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 paź 2005, 21:21

coco pisze:poczytaj newsy to sie dowiesz chodzi mi o tego goscia co ma zostac zekomo w Juve jakas szycha
Lapo jest dziedzicem fortuny Agnellich, ale jak narazie jest w Juventusie nikim. Poza tym jest znany z tego, że korzysta z życia.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 paź 2005, 21:24

Snipp_ pisze:Lapo jest dziedzicem fortuny Agnellich, ale jak narazie jest w Juventusie nikim. Poza tym znany z tego, że korzysta z życia.
snip nie bedziemy sie kłócic ok :?: :wink: bo to nie ma sensu poczytaj komenty co sa do tego newsa same Wp poszły wiec nie ma o czym gadac ale jedno jest pewne po czesci jedni i drudzy maja racje :wink: mnie to ogólnie nie obchodzi ale dla mnie chore jest to ze ludzie powiazanie ze sportem ulegaja czemus takiemu jak narkotyki a to boli jesli ktos zyje futbolem to , to jest dla niego ciezkie :?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 paź 2005, 17:57

Mogłoby się wydawać, że kilka nieudanych prób ściągnięcia do Mediolanu Cesara, ostatecznie zniechęciło Nerazzurrich do jego zatrudnienia. Poza tym na lewe skrzydło został pozyskany Santiago Solari, więc transfer kolejnego zawodnika na tą pozycję już w ogóle mijałby się z celem.

Wygląda na to, że jest zupełnie inaczej, ponieważ nasz Inter najprawdopodobniej po raz kolejny będzie się starał o gracza Lazio. Jak podają włoskie media, Cesar nie doszedł do porozumienia ze swoim pracodawcą co do nowego kontraktu, który wygasa latem przyszłego roku.

Prezydent Rzymskiego klubu jest przekonany, że obie strony dojdą do porozumienia, ale nieoficjalnie mówi się, że może być zupełnie inaczej. Brazylijczyk już od dłuższego czasu znajduje się na liście życzeń Juventusu. Jeśli chodzi o Inter, to zobaczymy, czy w przypadku fiaska rozmów kontraktowych nasz klub faktycznie włączy się do walki o jego 'usługi'. Jest to wielce prawdopodobne, w końcu Cesar to ulubieniec Roberto Mancini'ego ...

źródło fcinter.pl

Mi się zdaje , że to koleeeeeeeeeejna plota włoskiej prasy. Solari , Kily , Stankovic czy Recoba mogą grać na lewej mańce , więc nie widze powodów do zatrudniania Cesara. Chyba nawet Massimo nie chciałby wykładać za niego kasy ... :lol:

Czarną wiadomościa jest kontuzja Dejana która może potrwać nawet 2 miesiące :!: :x Szkoda bo ostatnio Deki odgrywał ważną role w grze Nerazzurrich. Oby diagnoza się nie sprawdziła.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 paź 2005, 18:12

serek408 pisze:Chyba nawet Massimo nie chciałby wykładać za niego kasy ...
gdy by go sciagnał to był by palantem bo co kolejny emeryt ? ale znajac Mancio moze on byc skłonny do jakiejs niespodzaianki :? oby NIE :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 12 paź 2005, 19:50

Stankowic myśle że po tej kontuzji już nei bedzie sobą:( troche mu ona przeszkodzi w jego dalszej świetnej grze... ale mam nadzieje że tak nei bedzie :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 paź 2005, 10:25

Dobrze spisali się nasi zawodnicy w el.MŚ w Ameryce Płd. Adriano i Recoba zdobyli po bramce , a ten drugi zapewnił baraże Urugwajowi. Szkoda tylko Cordoby , który wraz z Kolumbią uplasował się na 6 lokacie i znów mistrzostwa przejdą koło nosa.

A teraz coś o czym piszą wszędzie. Chodzi o kontrakty zawodników , które kończą się C.Zanettiemu , Cruzowi , Favalliemu , Wome , Toldo , Ze Marii , Kilemu , Recobie oraz Mihajlovicowi. Podobno Massimo chce zatrzymać Zanettiego , Cruza , Favalliego ( :!: ) , Wome natomiast przyszłość El Chino ma zostać przedyskutowana. Ciekawe ...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 paź 2005, 10:31

W niedzielnym meczu z Livorno , raczej nie byl bym pewny takiego latwego zwycięsywa jak np przewidują bukmacherzy którzy stawiają 1.35 za wygrana interu .
To nie jest taki zwykly chlopiec do bicia . Wystarxczy chodziaz spojrzec na jakio wyniki z tego sezonu i styl gry jaki prezentuje .
Ja stawiam że bedzie remis :?

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 14 paź 2005, 10:54

Sorki bo wiem że nie jestem w temacie ale chciałbym się was spytać co jest z Solarim. Wiem że Figo zaliczył już parę wystempów, Samuel tak samo (został już nawet zawieszony :lol: ) ale nie wiem co jest z Solarim (ma kontuzję czy może jest aż tak słabo dysponowany). Gdy odchodził Figo i Samuel to się cieszyłem a gdy zrobił to samo Solari wiedziałem że zrobi ogromną karierę we Włoszech a tu w ogóle o nim nie słychać... Jakbyście wiedzieli to bardzo prosiłbym o odpowiedź.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 paź 2005, 11:00

madrid_fan pisze:Sorki bo wiem że nie jestem w temacie ale chciałbym się was spytać co jest z Solarim.
W sparingach grał całkiem nieźle potem w lidze zagrał w jednym meczu kiepsko i zachorował, z Livorno wybiegnie pewnie w pierwszym składzie bo Stankovic jest kontuzjowany - zobaczymy czycoś pokaże. (to tak w skrócie wygląda :D )
kaczy pisze:W niedzielnym meczu z Livorno , raczej nie byl bym pewny takiego latwego zwycięsywa jak np przewidują bukmacherzy którzy stawiają 1.35 za wygrana interu .
W tabeli Livorno ma tylko jeden punkt straty do Interu jedank ja myśle, że nie powinno być zbyt dużych problemów zwłaszcza, że gramy u siebie.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 paź 2005, 11:05

Ja tez sie ciesze że akurat razem wybrali inter !
A solari po prostu byl chory :D
Ale teraz juzs wyzdrowial

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 paź 2005, 11:18

madrid_fan pisze:ale nie wiem co jest z Solarim (ma kontuzję czy może jest aż tak słabo dysponowany).
był chory i słabo dysponowany ale tym razem mam nadzieje ze odzyska forme bo Deki nie bedzie grał około 2 miesiecy wiec mysle ze Santiago ten czas wykorzysta i przebije sie do pierwszego składu :wink:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 14 paź 2005, 13:17

A ja się zastanawiam po co Inter sprowadził Wome , mogli zostawić młodszego Pasquala.
Inna rzecz jaka mi nie daje spokoju to oddanie Cannavaro do juve za darmo ,2 sezony wcześniej go kupili za jakieś 20mln euro i oddali go rywalowi....

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 14 paź 2005, 13:34

Wome sprowadził Inter po to, żeby nie było przestoju w transfer. Wkońu trzeba tych 7 nowych zawodników co sezon kupić bo co to za mercato bez tego :) Już się i tak mówi, że być może odejdzie po sezonie choć nic narazie nie pograł :) Cały Internazionale 8)

Awatar użytkownika
Mojo Jojo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mojo Jojo » 14 paź 2005, 13:56

Inter pomimo tego ze ostatnio przegral z Juve to nadal jest bardzo mocny nie ma juz samych remisow tak jak to bylo w poprzednik sezonie sa tylko dwie porazki czyli sezon jak narazie jest dobry. A pozatym krytykujecie Pierre Wome widzialem jak gral w Bresci i gral swietnie nie strzelil karnego w eliminacjach MS z egiptem. Kazdemu zdarzaja sie bledy i tym lepszym i tym gorszym. Taka jest pilka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”