AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1329

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2887

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 19 lut 2012, 15:33

Tak albo 16 coś koło tego.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 lut 2012, 15:34

Jak to jest, że Milan byle kogo pośle do gry i daje dobre wyniki, a Juventus napierdala w mur przed 90 minut i nie może strzelić bramki, nie wiem o co chodzi większa finezja? Czy jaki [ch**]? Denerwuje mnie to, bo gdybyśmy tak grali ze słabymi ekipami i wygrywali z mocnymi jak to robimy obecnie to byśmy dzisiaj mieli z 10 punktów więcej, straszne to jest, ale cóż, już lepiej nie oglądać wyniku Milanu bo na niespodziankę się nie zanosi :D.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lut 2012, 15:37

Rezus pisze:Tak albo 16 coś koło tego.
Dzieki. Ladny wynik. Aha,II polowe wstawie na forum Rezus,wiec sie nie martw ;)

Wiedzialem,ze Muntari strzeli dzisiaj bramke,dostanie czerwo albo odpierdzieli cos innego. Za duzo bylo negatywnej energii przy jego transferze,zeby ten debiut przeszedl bez echa :mrgreen:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 lut 2012, 15:48

Cesena na poziomie Arsenalu, natomiast Milan z rotacją gra bardzo fajną piłkę bo szybko chodzi futbolówka i bardzo aktywny jest Urby, Muntari czy też Robson.Punktujemy Cesene i generalnie nie ma problemów z sytuacjami, strzelić po przerwie trzecią, dać pograć Faraonowi i plan na dziś wypełniony.
Po raz kolejny Mesbah bardzo ofensywnie, ale irytuje mnie to, że jak juz wrzuca piłkę to na pałę i raczej nic z tych wrzutek nie wynika.

Coraz lepiej wygląda Milan w tym miesiącu, oby tak dalej.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lut 2012, 15:50

W tym sezonie dla Milanu strzelalo az 17 zawodnikow ? :shock: Cos tam komentator przebakiwal,ale moze sie przeslyszalem.
17 to chyba z dzisiejszymi bramkami Emanuelsona i Muntariego.
Czy jaki [ch**]? Denerwuje mnie to, bo gdybyśmy tak grali ze słabymi ekipami i wygrywali z mocnymi jak to robimy obecnie to byśmy dzisiaj mieli z 10 punktów więcej, straszne to jest, ale cóż, już lepiej nie oglądać wyniku Milanu bo na niespodziankę się nie zanosi :D.
Równie dobrze można powiedzieć, że gdyby nie kontuzje to Milan miałby z 10 punktów więcej...

Dobra pierwsza połowa. Z dupy zółta dla Muntariego, który został popchnięty przez gracza Ceseny. Robinho jak na razie znów gra dobre zawody. Bierze udział w każdej akcji, asysta przy bramce Emanuelsona. Wraca do formy co cieszy. Gra jest szybka, co cieszy. Aż się zdziwiłem, że Milan przy takich osłabieniach może tak grać.

W drugiej połowie dać Faraona i zdjąć naszą nową gwiazdę, żeby sama za szybko nie zeszła z boiska.

Dalej nie wierzę, że Muntari strzelił dla nas gola w debiucie. Natomiast Urby gra z meczu na mecz coraz lepiej i o ile chciałem, żeby go sprzedać to co raz bardziej jestem przekonany, że może być bardzo dobrym zmiennikiem w środku pola.

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 19 lut 2012, 15:54

mete pisze:Dalej nie wierzę, że Muntari strzelił dla nas gola w debiucie. Natomiast Urby gra z meczu na mecz coraz lepiej i o ile chciałem, żeby go sprzedać to co raz bardziej jestem przekonany, że może być bardzo dobrym zmiennikiem w środku pola.
No dokładnie, jak na początku jego wpuszczanie irytowało tak teraz jak sie ograł i nabył pewności siebie to z meczu na mecz wygląda na co raz to solidniejszego zawodnika, nie mały z niego pożytek jako uzupełnienie pierwszej "11".

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 lut 2012, 16:13

Robinho wpadl w jakis szal strzelania bramek.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2012, 16:14

Jak to jest, że Milan byle kogo pośle do gry i daje dobre wyniki, a Juventus napierdala w mur przed 90 minut i nie może strzelić bramki
Lepsi piłkarze, to cała tajemnica.
Z oceną, czy lepszy trener, wstrzymam się do maja-czerwca, bo mnie na razie żaden z nich nie zachwyca.
Równie dobrze można powiedzieć, że gdyby nie kontuzje to Milan miałby z 10 punktów więcej...
Albo i więcej.

Wygląda na to, że do meczu w Mediolanie podejdziemy jako faworyci nie tylko ze względu na historię czy grę na San Siro, ale przez to, że do lepszych graczy dojdzie lepsza forma. A na Juventus szykuje się masa powrotów, gracze będą wypoczęci.

Tak jak rok temu budowaliśmy formę na ligę, tak teraz wyraźnie nacisk w przygotowaniach położono na mecz z Arsenalem i teraz trzeba trzymać na to, by ta forma pozostała do meczu z Juventusem.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 19 lut 2012, 16:32

U mnie pieprzony ESPN wolil puscic powtorke Lecce ze Siena zamiast Milanu :evil: :cry: . Nie moge ogladac meczu, ale mam nadzieje ze Maxi i Muntari graja dobrze, co rokuje wysmienicie. Szkoda Prince'a znowu, robote zrobil no i niestety musielismy go poswiecic...

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 lut 2012, 16:48

Wilmore tylko się nie zachłyśnij, bo Ty to lubisz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 lut 2012, 16:54

I na luzaczku.

Teraz tylko wygrac ze SD i ten straszny luty okaze sie calkiem przyjemny.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2012, 16:56

Trzeba niezłego zachłyśnięcia się, by uznać, że Juventus ma lepszych piłkarzy od Milanu.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 lut 2012, 17:00

Potraficie dostać wpieprz od słabego Interu i podjąć refleksję nad składem, a potem wygrać z Arsenalem, który jest o wiele słabszy kadrowo niż Inter i latać w niebie. Czekam na mecz, za którym o wiele więcej przemawia aspektów za Juventusem niż za Milanem.

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 19 lut 2012, 17:02

No dobra, zrobili co mieli zrobić. Jest wreszcie trochę przerwy i można spokojnie przygotowywać się do meczu z Juve. Widać, że fizycznie Milan wygląda lepiej niż jeszcze tydzień/ dwa tygodnie temu, akcje nabrały tempa.

14 kolejek do końca, zostało 5 wyjazdów.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 19 lut 2012, 17:04

Wilmore pisze:
Trzeba niezłego zachłyśnięcia się, by uznać, że Juventus ma lepszych piłkarzy od Milanu.
Jak porownamy sile graczy na poszczegolnych pozycja, grajacych w pierwszej 11, to calkiem dobrze wyglada to dla Juventusu w obecnym sezonie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”