Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 134

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 07 lip 2007, 14:13

Jest zajebiście. Nie obraziłbym się, gdyby Juventus pozyskał teraz Heinze. Nie chodzi o to, że on jakiś tam wspaniały jest, ale na lewej obronie od Molinaro to chyba lepszy zmiennik.

Andrade = koniec marzeń o Milito, zresztą on i tak był za drogi. Ważne, że dziura w obronie załatana. Warto sprzedać teraz trochę czarnego drewna :]

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 07 lip 2007, 18:24

Snipp_ pisze:Warto sprzedać teraz trochę czarnego drewna
'czarne drewno' musi zostac na rezerwe. nawet jesli kogos kupia(Heinze, Barzagli np.) to Cristico idzie do Genoi na wypozyczenie, wiec ktos musi siedziec na lawie, zwłaszcza po pozbyciu sie chorwatów.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 07 lip 2007, 18:31

Pierwsze słysze o Criscito. Juventus ma jakiś układ z Genoą? Najpierw Paro, teraz podobno białe drewno i Ty mówisz o Criscito. Ciekawe.
Grygera także może grać na środku, więc jeszcze jeden (oby) zakup i nasz nyga nie jest nam potrzebny.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 07 lip 2007, 18:49

Ja też gdzieś czytałęm, że Criscito ma pójść do Genoi ale to dawno było i miało zależeć od transferu Milito. W tej sytuacji nie wiem co się stanie z Criscito ale mam dobre wieści http://www.channel4.com/sport/football_ ... jul7j.html Biorąc pod uwagę sprzedaż Miccoliego za stosunkowo niewielką cenę, wciąż można mieć duże nadzieje :)

Co do Andrade, kiedyś z ogromną przyjemnością patrzyłem na jego gre. Teraz ten transfer, to troche ryzyko. To już nie jest ten piłkarz, co kiedyś ale mimo wszystko pokładam w nim spore nadzieje. Jorge zrzuci parę kilo i jeśli będą go omijały kontuzję, to powinien być pewnym punktem w obronie :) Znów będzie, że marudzę ale to chyba dlatego, że szkoda mi Milito :x Swoją drogą Ranieri upodobał sobie dobrze mu znany rynek hiszpański jeśli chodzi o obrońców ale chciałbym zobaczyć też Włocha Barzagliego :P Ogólnie póki co jest dobrze, a może nawet bardzo dobrze :twisted:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 07 lip 2007, 19:40

Snipp_ pisze:Juventus ma jakiś układ z Genoą?
prezez, czy tam wlasiciel Genoi cos wspominal o tym ze jak Juventus kupi srodkowego obronce to wypozycza im jeszcze na rok Cristico. Ile w tym prawdy, nie wiem.

Snipp_ pisze:teraz podobno białe drewno
? Legro? GG? nie wiem o kogo chodzi :oops:

Warto aby zostal z nami Nocerino, ciekawy pilkarz, mowia ze cos ala Gattuso ale z tego co widzialem to duzo bardziej agresywny. Jak bedzie sie tak rozwijal to DM bedzie z niego zajebisty. Tylko opchnac teraz GG, i na srodek zostaje nam Tiago, Almiron, Nocerino i Zanetti i jest komplet.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 07 lip 2007, 19:41

Snipp_ pisze: teraz podobno białe drewno
Kogo masz na myśli :?:

EDIT

Nie widziałem, że ktoś mnie uprzedził...

Awatar użytkownika
Juve_kubuś
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juve_kubuś » 07 lip 2007, 21:10

Uwazam ze Raneri to byl najlepszy wybor (ale tylko dlatego ze Lippi nei wrocil) Mysle ze Raneri albo okaze sie super mega trenerem i dokona czegos wielkiego albo poprostu bedzie przecietniakeim w co watpie.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 08 lip 2007, 13:00

? Legro? GG? nie wiem o kogo chodzi
O Blasiego.
Mysle ze Raneri albo okaze sie super mega trenerem i dokona czegos wielkiego albo poprostu bedzie przecietniakeim w co watpie.
Jedno z przełomowych odkryć tego tematu. Dziękuje.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 lip 2007, 0:14

Mauro Camoranesi przedłużył kontrakt do 2010 - oficjalnie :] Nie ukrywam, że w ostatnim czasie moja sympatia do tego zawodnika bardzo zmalała :P ale cieszę się, bo na dzień dzisiejszy jest to chyba najlepsze rozwiązanie dla klubu :) Sądziłem, że to wszystko się jednak posypie, a tu proszę. Jeszcze tylko Nedved i git :twisted:

Są powody do mruczenia 8)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lip 2007, 0:29

maestro pisze:Jeszcze tylko Nedved i git
to przeczytaj to
http://www.lastampa.it/sport/cmsSezioni ... girata.asp

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :boruta: :boruta: :boruta: :boruta: :boruta: :boruta: :lol: :lol: :lol:

Jeszcze oprocz Nedveda trzeba nam srodkowego obroncy. Jesli nie Burdisso(Barzagli to chyba jednak slaba opcja) to Cannavaro. Moze teraz odejsc z klubu jak przyszli Pepe i Metzelder. Barnd pewnie nie posadzi Niemca na lawce, i raczej goscia za 30 baniek tez nie. Wiec Canna albo lawka albo my :mrgreen:

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2147

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 11 lip 2007, 1:42

Pojawiły się plotki, że stara gwardia - Buffon, Del Piero, Treze, Camor - buntują się przeciwko powrotowi Cannavaro.
Ja bym go jednak przyjął, dla dobra Juve.

Jest jeszcze Meira - który był ciekawą opcją. Kilku niezłych obrońców pewnie by się jeszcze znalazło (takich do wyjęcia - żaden Puyol czy Carvalho), ale łatwo nie będzie.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 lip 2007, 2:08

Myślę, że oferta Interu, to bujda na resorach :P A nawet jeśli jest to prawda, to bardziej dla postraszenia... a'la 'odwalcie sie od Burdisso' ;) Poza tym JP podaje :P że SKY ITALIA podaje, że Nedved już dogadal sie z Juve - 3mln za ostatni sezon w biało-czarnej koszulce :jupi: Oby to byla prawda :)

Co do Cannavaro, to już wiele razy wyrażałem swoją opinię. Jeśli chodzi o drużynę, to Canna wniósłby bardzo dużo doświadczenia i myśle umiejętności nie mniej :P Ale nie dziwię się 'starej gwardii', jeśli naprawdę nie chcą powrotu Canny, bo kiedy powinien pokazać jaja, on pokazał dupe i tyle w tym temacie :]

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 lip 2007, 22:43

maestro pisze:Ale nie dziwię się 'starej gwardii', jeśli naprawdę nie chcą powrotu Canny, bo kiedy powinien pokazać jaja, on pokazał dupe i tyle w tym temacie
Dokładnie, ja osobiście też bym się zbuntował i to bardzo ... Canna chcialby wrocic na gotowe :roll: . Co nie zmienia faktu ze jesli dojdzie do tego transferu to bede zadowolony :wink: Canna to Canna ... w Serie A był nie do przejscia i mysle ze to sie nie zmienilo.

Nedved - Super, bardzo dobra wiadomosc, ale juz trzeba sie rozglądać, bo niestety to ostatnu sezon Pavla w Turynie :? Mam nadzieje ze zdrowie i kondycja pozwolą rozegrac ten sezon na wysokich obrotach ... :)

Jak dla mnie to wystarczy sciagnac jeszcze jakiegos obronce (Canna :wink: ) i mozna zamknac Mercato 8) Najwieksze nadzieje pokladam w tym sezonie w Criscito, oby tylko dostawal szanse gry i moze udowodni ze jest wart tej kasy :wink: Jak dobrze pojdzie to moze sobue "zrobimy" kluczowego obronce na lata :roll:

Polecam najnowsza galerie na www.juventus.com - mozna zobaczyc nowych graczy w "koszulkach" Juve. Kliknijcie tez na logo naszego nowego sponsora :wink: i obejrzyjcie herb Juve w ciekawym wykonaniu :lol:

Forza JUVE !!!

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 lip 2007, 22:46

Sawyer pisze: Najwieksze nadzieje pokladam w tym sezonie w Criscito, oby tylko dostawal szanse gry i moze udowodni ze jest wart tej kasy :wink: Jak dobrze pojdzie to moze sobue "zrobimy" kluczowego obronce na lata :roll:
Martwi mnie trochę ten chłopak. Drobniutki jest bardzo, więc środek obrony odpada, na lewej stronie oglądałem go w młodzieżówce i też jakoś specjalnie nie błyszczał, więcej akcji szło po prawej stronie gdzie szalał Motta. Jest niezły technicznie, ale jak na obrońcę to trochę w destrukcji ma braki. Nie mam pojęcia gdzie Ranieri go umieści...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 23:12

Sawyer pisze:Jak dla mnie to wystarczy sciagnac jeszcze jakiegos obronce (Canna ) i mozna zamknac Mercato
To jak to będzie :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”