Andrade = koniec marzeń o Milito, zresztą on i tak był za drogi. Ważne, że dziura w obronie załatana. Warto sprzedać teraz trochę czarnego drewna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 07 lip 2007, 14:13
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 07 lip 2007, 18:24
'czarne drewno' musi zostac na rezerwe. nawet jesli kogos kupia(Heinze, Barzagli np.) to Cristico idzie do Genoi na wypozyczenie, wiec ktos musi siedziec na lawie, zwłaszcza po pozbyciu sie chorwatów.Snipp_ pisze:Warto sprzedać teraz trochę czarnego drewna
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 07 lip 2007, 18:31
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 07 lip 2007, 18:49
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 07 lip 2007, 19:40
prezez, czy tam wlasiciel Genoi cos wspominal o tym ze jak Juventus kupi srodkowego obronce to wypozycza im jeszcze na rok Cristico. Ile w tym prawdy, nie wiem.Snipp_ pisze:Juventus ma jakiś układ z Genoą?
? Legro? GG? nie wiem o kogo chodziSnipp_ pisze:teraz podobno białe drewno
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 07 lip 2007, 19:41
Kogo masz na myśliSnipp_ pisze: teraz podobno białe drewno
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juve_kubuś » 07 lip 2007, 21:10
Juve_kubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 08 lip 2007, 13:00
O Blasiego.? Legro? GG? nie wiem o kogo chodzi
Jedno z przełomowych odkryć tego tematu. Dziękuje.Mysle ze Raneri albo okaze sie super mega trenerem i dokona czegos wielkiego albo poprostu bedzie przecietniakeim w co watpie.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 lip 2007, 0:14
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lip 2007, 0:29
to przeczytaj tomaestro pisze:Jeszcze tylko Nedved i git
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 11 lip 2007, 1:42
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 lip 2007, 2:08
Myślę, że oferta Interu, to bujda na resorachto przeczytaj to
http://www.lastampa.it/sport/cmsSezioni ... girata.asp
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 lip 2007, 22:43
Dokładnie, ja osobiście też bym się zbuntował i to bardzo ... Canna chcialby wrocic na gotowemaestro pisze:Ale nie dziwię się 'starej gwardii', jeśli naprawdę nie chcą powrotu Canny, bo kiedy powinien pokazać jaja, on pokazał dupe i tyle w tym temacie
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 lip 2007, 22:46
Martwi mnie trochę ten chłopak. Drobniutki jest bardzo, więc środek obrony odpada, na lewej stronie oglądałem go w młodzieżówce i też jakoś specjalnie nie błyszczał, więcej akcji szło po prawej stronie gdzie szalał Motta. Jest niezły technicznie, ale jak na obrońcę to trochę w destrukcji ma braki. Nie mam pojęcia gdzie Ranieri go umieści...Sawyer pisze: Najwieksze nadzieje pokladam w tym sezonie w Criscito, oby tylko dostawal szanse gry i moze udowodni ze jest wart tej kasyJak dobrze pojdzie to moze sobue "zrobimy" kluczowego obronce na lata
![]()
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 23:12
To jak to będzieSawyer pisze:Jak dla mnie to wystarczy sciagnac jeszcze jakiegos obronce (Canna ) i mozna zamknac Mercato
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio