Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 134

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 paź 2005, 15:34

Diamen23 pisze:A ja się zastanawiam po co Inter sprowadził Wome , mogli zostawić młodszego Pasquala.
Inna rzecz jaka mi nie daje spokoju to oddanie Cannavaro do juve za darmo ,2 sezony wcześniej go kupili za jakieś 20mln euro i oddali go rywalowi....
Fakt ze to byl jeden z najwiekszych błędów Interu w historii ale nie oddalismy go za darmo. Przeciez cale 3 mln wpłynely do kasy :lol: :roll: no i jeszze Cariniego dostalismy ktory nie ma absolutnych szans na gre w pierwszym skladzie pomimo tego ze jest dobrym golkiperem.

POZDRO

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 paź 2005, 15:38

Diamen23 pisze:A ja się zastanawiam po co Inter sprowadził Wome
Okazało się że Mancio potrzebował zmiennika dla Favalliego.
Diamen23 pisze:nna rzecz jaka mi nie daje spokoju to oddanie Cannavaro do juve za darmo
Nie za darmo tylko za Cariniego + 7mln € (coś koło tego)
Diamen23 pisze:2 sezony wcześniej go kupili za jakieś 20mln euro i oddali go rywalowi....
Canna nie chciał przdłużyć kontraktu i po sezonie odszedłby na darmo więc to chyba normalne posunięcie.
Ajgor pisze:Wkońu trzeba tych 7 nowych zawodników co sezon kupić
Zobaczymy ilu MIlan będzie obrońców sprowadzał kiedy cała obrona uda się na odpoczynek do domu pogodnej starości.
Ajgor pisze: Już się i tak mówi, że być może odejdzie po sezonie choć nic narazie nie pograł
Mówi się o tym że ma podpisać nowy kontrakt na dwa lata.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 paź 2005, 15:44

Tamten transfer ciężko zrozumieć. Jak pamiętam Real dawał wcześniej Interowi coś koło 15 mln. Massimo oferte odrzucił by później kibice dowiedzieli się , że Cannavaro zasilił za grosze rywala - Juve.

A ostatnio Inter stał się troche bardziej "Chiński" :lol:
Pirelli otworzyło nową fabryke właśnie tam i mamy nową koszulke Interu , którą na zdjęciu odział Figo

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 paź 2005, 15:48

Zico pisze:Nie za darmo tylko za Cariniego + 7mln € (coś koło tego)
Zico to nie bylo az 7 mln. Maksymalnie 3.5 ale wydaje mi sie ze chyba za trojke plus Carini sprzedali Cannavaro. A co do tego ze nie hcial przedluzyc kontraktu to bylo cos takeigo ze po transferze do Juve Canna powiedzial ze Inter go wyrzucil wiec chyba Mancio nie mial go juz w planach i Canna sie zdenerwowal. Nie mial inengo wyboru, musial przejsc do zespolu rywala aby nie zatracic formy bo zalezy mu na grze w reprezentacji Azzurrich i ja mu sie nie dziwie.

Co do tego Cariniego to owszem bardzo dobry bramkarz z niego, nawet jeszcze mlody. Szkoda ze nie bedzie nigdy gral w pierszym skladzie Interu ale chyba juz pozycja J.Cesara jest niepodwazalna i Cariniego czeka albo ławka rezerwowych, wypozyczenie albo w ostatecznosci transfer do innego klubu. No zobaczymy co sie wydarzy.

Sponsor Interu firma Pirelli zaczęła prdukować swoje opony w Chinach w prowincji Shandong.

Z tego własnie powodu zespół Nerazzurrich w swoim najbliższym meczu u siebie z Livorno w ramach 7 kolejki Serie A wyjdzie w tradycyjnych niebiesko-czarnych koszulkach lecz z nazwą sponsora napisaną po Chińsku.

Jest to forma pozdrowienia, podziękowania i szacunku dla kibiców Interu Mediolan, których jest bardzo dużo w Chinach.

InterMediolan.Pl

Dobre :lol:

Obrazek

POZDRO

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 paź 2005, 18:46

serek408 pisze:A ostatnio Inter stał się troche bardziej "Chiński"
Obrazek

Pizarro rezygnuje z gry w reprezentacji Chile

"Nie zamierzam ujawniać powodów mojej decyzji, a powiem tylko tyle, że nie będę więcej reprezentował barw mojego kraju. Nie mam nic więcej do dodania. Oczekuję tego, aby ludzie uszanowali mój wybór, nad którym zastanawiałem się od dłuższego czasu. Cieszę się, że mogę powiedzieć, iż opuszczam reprezentację myśląc o pozytywach, których w niej dokonałem. Konkretnie chodzi mi o wywaleczenie medalu na olimpiadzie."

Z jedenej strony to dobrze bo nie będzie latał co chwile na drugi koniec świata a z drugiej strony nie będzie miał ogrania reprezentacyjnego.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 14 paź 2005, 20:44

Zico_FCI pisze:Z jedenej strony to dobrze
Moim zdaniem są dwie strony medalu...

1) Pizarro jest zawondikiem dość młodym i ogranie reprezenatcyjne duużo by mu dłao..
2) Teraz Chile awansowało do Mistrzost Świata?? (chyba nie). Ale jeśli kiedyś by weszli (jeszcze w składzie z zawodnikiem Interu) to łatwiej by mu się grało i jeden element piłkarskiej układanki by zdobył :wink: .
3) W reprezentacji był by nie kwestionowanym "panem" zespołu i to także by mu wiele dało. Nauczył by się jak to jest być tym "najważniejszym" w zespole, i jak się kieruje zespołe, a to = z kolejnym doświadczeniem.
4) Tak jak pisał Zico FCI zaoszczędziło by to ciągłych wyjazdu na drugi końec świta związanych z występami w reprezentacji :wink: .

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 paź 2005, 11:03

Dziś powraca Inter po przerwie reprezentacyjnej :peace: Rywal - Livorno :twisted: Mecz wydawałoby się nie należący do tych najcięższych , ale jednak łatwy także nie będzie :!: Livorno jest narazie 1pkt za Interem i ma dopiero 4 wpuszczone gole (przy 7 strzelonych). Goście zagrają bez swojego króla Lucarelliego , więc siła ognia troche opada. Jednak żeby nie było tak kolorowo My także zagramy bez swojej największej gwiazdy - Adriano. Zabraknie także kontuzjowanego Stankovica , ale powróci El Capitano czyli J.Zanetti :!:

Pwowłani na Livorno

Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 11 Sinisa Mihajlovic, 13 Zé Maria , 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome

Pomocnicy: 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 55 Daniel Maa Boumsong

Napastnicy: 9 Julio Ricardo Cruz, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins

I oby dziś Mancio odniósł setne zwycięstwo w swojej karierze :!: :smoke:

EDIT

Inter prowadzi 1-0 po golu Matrixa :D
Ostatnio zmieniony 16 paź 2005, 15:13 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 paź 2005, 15:12

Skład Interu

INTER: 1 Toldo; 2 Cordoba, 23 Materazzi, 25 Samuel, 16 Favali; 13 Zé Maria , 19 Cambiasso, 14 Veron, 21 Solari; 20 Recoba, 9 Cruz
Ławka: 12 Julio Cesar, 3 Burdisso, 33 Wome, 7 Figo , 8 Pizarro, 52 Belaid, 55 Boumsong

Troche zaskakująca 11 - brak Figo oraz brak Oby i Zanettiego nawet na ławce. O niepowołaniu było wiadomo już wcześniej.

Edit:

11' - 1-0 Matrix 8)

20' - 2-0 Cruz :D

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 16 paź 2005, 16:13

goscie co pedza juz jest 4:0 dla naszych Cordoba w 51 8) jescze jeden 8)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 paź 2005, 16:15

Juz 4-0 Cambiasso, Cordoba :D
Coco dostał czerwona pewnie bardzo walecznie podszedł do meczu

Edit
juz 5 Recoba

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 paź 2005, 16:54

Koniec meczu 5-0 :!: :peace: :smoke: GRANDE INTER

Materazzi , Cruz , Cambiasso , Cordoba , Recoba - jak ja ich zmieszcze wszystkich w swoim zeszycie , który prowadze :?: :roll: :D Oby jak najwięcej takich problemów :mrgreen: Coco czerwona , a jeszcze wczoraj mówił , że Mancio się na niego uwzioł ... może i racja. Ciekawe czemu dziś zabrakło Oby :roll:
Jest pięknie , ale było by cudnie gdyby Milan zgubił pkt.

Śmiesznie Inter wyglądał z tym Chińskim Pirelli :lol:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 paź 2005, 17:20

ogladałem cały mecz i moge powiedziec ze Livorno nie miało szans z tak grajacym Interem na pochwałe zasługuje cała druzyna
Toldo - nie miał duzo pracy ale cieszy ze zagrał :wink:
Cordoba - bramka i pewna postawa w defensywie świetne wejsca ofensywne
Favalli - jak na jego umiejetnosci to zagrał całkiem poprawnie :wink:
Samuel - twardy i nie do przejscia :wink:
Matrix - dzis nas zaskoczył bo nie było zadnej kartki dla niego :P ale ogólnie dobra gra uwienczona bramka
Ze Maria - ładne rajdy prawa strona ogólnie jak cała druzyna czyli dobrze
Solari - no ten to mnie dzis najbardziej zaskoczył ładnie sie starał wszedzie go było pełno a ta akcja co w pełnym biegu minał 3 gosci to juz klasa sama w sobie :wink:
Cambiasso - jak zawsze jeden z najlepszych na boisku praktycznie bezbłedny , kolejna bramka :wink:
Veron - no i tu mam dzis jakies dziwne odczucia moze nie zagrał najgorzej ale znajac jego mozliwosci potrafi duzo wiecej jedyne pocieszenie po tym meczu to te jego długie crosowe podania w Interze niestety mało kto tak umie :?
Recoba - to był chyba jego najlepszy mecz w tym sezonie a bramka jak dla mnie to cudo :wink:
Cruz - eh ja do niego nie mam przekonania wprawdze swoje zrobił ale ...
zmiany :
Burdisso - zmienił Matrixa duzo pracy nie miał ale widac ze nie zapomniał jak sie gra w piłke oby tylko grał najlepiej jak potrafi
Figo - troche sie zdziwiłem ze siedział na ławie ale trudno sie dziwic 33 lata :? mimo wszystko gdy wszedł ładnie wkrecał rywali kilka świetnych sztuczek
Wome - biegał i walczył ale niczym sie nie wyróznił

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 paź 2005, 17:24

Nareszcie doczekałem się gola Recoby - to mój ulubiony zawodnik Interu i tak rzadko ma szansę się zaprezentować, że taki występ jak ten to świetna wiadomość.

Ogólnie brawa dla całego zespołu za efektowne zwycięstwo mimo niecodziennego składu...

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 paź 2005, 17:33

janiofcb pisze:Nareszcie doczekałem się gola Recoby - to mój ulubiony zawodnik Interu i tak rzadko ma szansę się zaprezentować, że taki występ jak ten to świetna wiadomość
nom Recoba naprawde dobrze najpierw w Urugwaju teraz w Interze a wracajac jeszcze do Matrixa to tez był chyba jego najlepszy jak narazie mecz w tym sezonie (brama i asysta :wink: )
serek408 pisze:Śmiesznie Inter wyglądał z tym Chińskim Pirelli
a mnie ten pomysł z tym napisem sie podobał i cieszy to ze mamy fanów w odległych krajach :wink:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 paź 2005, 17:40

Po kilku dobrych występach Waltera Samuela zastanawiam się czy jego słaba postawa w Realu spowodowana była specyficznym stylem gry na hiszpańskich boiskach, czy też po prostu 'dopasował się' do ogólnej słabej gry defensywnej albinosów...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”