Real Madryt (zbiorczy) - Strona 134

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1319

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 wrz 2005, 23:12

widze że na tym forum coraz wiecej kłutni.To już nie tylko tematy o włoskich drużynach

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 wrz 2005, 23:15

Od Pavona to nawet Beckham by chyba lepiej na obronie zagrał :wink: Ten problem niedługo pewnie zostanie rozwiązany bo jest przecież Ramos. Na mobilizację bym nie liczył. Woodgate przez cały ubiegły sezon mobilizował go żartami w stylu 'niedługo wracam do treningów' czy też 'jestem już zdrowy' :wink:
Robinho chyba nie ma problemów z aklimatyzacją w drużynie. Gra całkiem dobrze, ale poczekajmy na mecze z bardziej wymagającymi rywalami.

fetko
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 10 wrz 2005, 23:25

Był perfidny spalony Ronaldo, absorwował uwagę bramkarza, sedzia słusznie nie uznał.
Ze co do cholery? Nie bral udzialu w akcji wiec spalonego byc nie powinno, to ronaldo ciagnal pilke przy nodze a robinho tylko patrzal(blad zamierzony) na zdolnosci kolegi.
Ta i co jeszcze? Przeczytałes to na rm.com? Gol słusznie niuznany, no ale, przecież sędzia jest wszystkiemu winien.
fetko pisze:Historia lubi sie powtarzac, ale jaki sens ma bys ty mierny kibicu blaugrany do tego wracal.
Co tam zasepleniłes marny kibicu kurewskich? Stwierdziłem fakt, ale może zaprzeczysz?
A tobie nie powinno byc wstyd :?
A ty nie powinienieś już przestać płakać w poduszkę?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 wrz 2005, 23:33

fetko napisalbym do Ciebie "stary" ale sadze, ze mogloby to byc przewartosciowanie biorac pod uwage, ze pewnie masz 10 lat. w czasie walki o wyzszy poziom na forum, pozwole sobie na zignorowanie Twoich nedznych przemyslen, co tez radze uczynic reszcie kibicow Królewskich (zywie nadzieje, ze nagroda za Twoje wyrazenie pod adresem Realu Cie nie omienie :roll: ). szkoda tylko, ze zawsze znajdzie sie jeden inteligentny inaczej, ktory zacznie rzucac blotem. i w ten sposob zaczyna wygladac tu tak jak we wloskich tematach.

Ps. rada na przyszlosc - powroc na forum jak podrosniesz.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 0:02

fetko pisze:Ta i co jeszcze? Przeczytałes to na rm.com? Gol słusznie niuznany, no ale, przecież sędzia jest wszystkiemu winien.

Jak slusznie zauwarzyl Zaza, nie wiesz nie pisz. Mecz dane mi bylo ogladac wiec prosze cie nei ponizaj sie. Poza tym rm.com ma przerwe na wikend w dzialaniu :twisted:.
fetko pisze:Stwierdziłem fakt, ale może zaprzeczysz?

I co on wniosl ? :?

Jakby nie bylo, nie wazne ile masz lat, jestes gowniarzem dla mnie i nie tylko. A twoje posty tylko wprawiaja w zaklopotanie prawdziwych kibicow. A kibice barcy pewnie sie ciebie wstydza. Skoncz wasc wstydu oszczedz, frustratow nam tu nie trzeba.
Krzysztof Jarzyna pisze:co tez radze uczynic reszcie kibicow Królewskich
Wybacz, mimo ze jestem Polakiem, mam nature poludniowca. Musialem rzucic cos od siebie.

Pozdro

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 0:46

Jak zwykle, biedni i skrzywdzeni 13-letni polscy(i nie tylko jak widac po tytule super smiesznego ASa), kibice Realu Madryt.
sedzie uznal bramke na 2-3 ale kilkadziesiat minut wczesniej podyktowal karnego ktorego nie bylo i o tym wielce obiektywni 13-letni polscy fani Krolewskich juz nie wiedzą. Bo i jak moga wiedziec, skoro mama kaze isc spac po dobranoce a mecz odbyl sie o 20:00

rada dla Krzysztofa Jarzyny: popisz troche na rm.com, to Twoj poziom, panie "dorosły".
bez pozdrowień.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 wrz 2005, 0:56

o jaaaa, napinka jest wazna! jestesmy kibicami, kibic ma obowiazek napinki!
co mam powiedziec? ze wspolczuje realowi? nie wspolczuje! ciesze sie przeogromnie. meczu nie widzialem, bo nie lubie ogladac hały (czy tam haly, w sumie to sie zastanawiam dlaczego nie uzywacie polskich znakow jak piszeciez hała madrid). jak bede chcial obejrzec dobvry mecz to obejrze barce. niewazne jak grali, wazne, ze przegrali U SIEBIE i w dodatku Z BENIAMINKIEM!!!
krzysztof pisze:fetko napisalbym do Ciebie "stary" ale sadze, ze mogloby to byc przewartosciowanie biorac pod uwage, ze pewnie masz 10 lat. w czasie walki o wyzszy poziom na forum, pozwole sobie na zignorowanie Twoich nedznych przemyslen, co tez radze uczynic reszcie kibicow Królewskich (zywie nadzieje, ze nagroda za Twoje wyrazenie pod adresem Realu Cie nie omienie Rolling Eyes ). szkoda tylko, ze zawsze znajdzie sie jeden inteligentny inaczej, ktory zacznie rzucac blotem. i w ten sposob zaczyna wygladac tu tak jak we wloskich tematach.
jaaa, ale pojechales wynioslym tekstem. zarzucil patosem. :lol: kim ty jestes? starym zgredem z avatara? nie czepiaj sie innych, nie podoba sie? nie czytaj. obronca poziomu foryum sie znalazl, pffff. "zywie nadzieje, ze nagroda za Twoje wyrazenie pod adresem Realu Cie nie omienie", ja zywie nadzieje, ze w rzeczywistosci nie jestes takim dupkiem. zaraz bedziesz zywil nadzieja, bym ja tez dostal "nagrode". //edit: juz dostalem :D :D :D
poziom forum, poziomem, ale dupkowatosc tez trzeba tepic!

hała madrid!!!! hała pavon!!!! hała gran puta madrid!!!

Za hałe było ostrzeżenia i do dzisiaj tego nie zmieniliśmy. Wiem, że się cieszysz z przegranej Realu, ale emocje zachowaj dla siebie. Dostajesz 2WP//Tomusmc

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 wrz 2005, 2:26

welcome pisze:rada dla Krzysztofa Jarzyny: popisz troche na rm.com, to Twoj poziom, panie "dorosły".
Dzieki za rade. ale skad wiesz jaki jest "moj poziom"? przeczytales wszystkie moje 280 postow? no prosze, zaczynam miec fanow :lol: mnie by zanudzila taka lektura :lol: :lol: pozdro napinaczu :wink:
zawdi pisze:jaaa, ale pojechales wynioslym tekstem. zarzucil patosem.
Jezeli to bylo za trudne - nie czytaj.
zawdi pisze:kim ty jestes?
Nie Twoj interes.
zawdi pisze:starym zgredem z avatara?
Tak. rozszyfrowales mnie. jestem pod wrazeniem Watsonie.
zawdi pisze:nie czepiaj sie innych, nie podoba sie? nie czytaj.
Gdybys byl choc w polowie, co ja mowie, choc w 1/4 tak inteligentny jak to podkreslasz w kazdym poscie, to domyslilbys sie, ze ta wypowiedzia atakujesz tez sam siebie - powiem tyle: "nie czepiaj sie innych, nie podoba sie? nie czytaj", Stasiu...
zawdi pisze:obronca poziomu foryum sie znalazl, pffff.
Czy ja wiem... nie szedlbym az tak daleko, poprostu gowna nie dotykam i dlatego chcialem to dac do zrozumienia temu koledze. a jezeli przy okazji sie cos poprawi - tylko sie mozna cieszyc.
zawdi pisze:ja zywie nadzieje, ze w rzeczywistosci nie jestes takim dupkiem.
Ja niestety nie moge powiedziec tego samego, pseudointeligenciku.
zawdi pisze:zaraz bedziesz zywil nadzieja, bym ja tez dostal "nagrode"
Sprawiedliwosc musi byc.
zawdi pisze:poziom forum, poziomem, ale dupkowatosc tez trzeba tepic!
Amen. czekam az zaczniesz uprawiac autotepienie.
zawdi pisze:hała madrid!!!! hała pavon!!!! hała gran puta madrid!!!
Alez to bylo wyszukane, inteligentne i w ogole na poziomie! poprostu "mensa reprezent"... nie osmieszaj sie czlowieczku. pozdro

Ps. nie wysilaj swojego nietuzinkowego intelektu, nie wysilaj szarych komorek i poprostu nie odpisuj bo ja skonczylem. nie odpisze juz wiecej na Twoje pseudointeligentne teksty, bo... a zreszta - 6 akapit od gory...
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2005, 2:49 przez Krzysztof Jarzyna, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 11 wrz 2005, 2:29

Real również przegrał pechowo jak Atletico....
Moim zdaniem bramka Robinho nie słusznie uznana, przecież zdobyta prawidłowo. A, ta trzecia bramka to po prostu skandal sędziego jak on to widzial, ze piłka wpadła do bramki jak nie wpadłą?? A, co do karnego, to myśle, że Pavon ani nie faulował, ani nie zagrywał ręką....

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 wrz 2005, 2:50

AtletiFAN pisze:Real również przegrał pechowo jak Atletico....
Moim zdaniem bramka Robinho nie słusznie uznana, przecież zdobyta prawidłowo. A, ta trzecia bramka to po prostu skandal sędziego jak on to widzial, ze piłka wpadła do bramki jak nie wpadłą?? A, co do karnego, to myśle, że Pavon ani nie faulował, ani nie zagrywał ręką....
Fajnie, że jestes obiektywnym kibicem (tym bardziej, że Celta grała z klubem wrogim Atletico). Nie widziałem tego meczu,ale z opisu na pilka.pl wnioskuje, że karnego nie powinno być. No cóż błędy sędziego to urok piłki nożnej i tego się nie da zmienić....

Widać, że Real musi się zgrać. Pierwszy mecz wygrany nie łatwo 2:1,a teraz przegrana z beniaminkiem....
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2005, 2:52 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 wrz 2005, 2:50

Krzysztof Jarzyna pisze:(...)
nie napisalem, ze bylo za trudne. nie jestes w stanie napisac czegos, co byloby dla mnie za trudne.
pseudointeligencik... hahaha
autotepienie? nie potrzebne, dupkiem z pewnoscia nie jestem. czy ty tez jestes to w stanie sobie powiedziec bez cienia obludy? watpie
hała madrid nie miala byc inteligentnym tekstem. naucz sie zyc.
nie osmieszac sie? spojrz na siebie. zastanow sie! patrz co piszesz! przeczytaj swoj ostatni post (ten do fetko)!
nie odpisuj.

tez powinienes dostac nagrode, jak chcesz byc sprawiedliwy i dbac o poziom forum

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 11 wrz 2005, 9:14

Celta - klub, który kocham do niedzieli (19:00) ! Barca dzisiaj rozjeżdzamy Mallorcę i wchodzimy powoli na szczyty ! Real przegrał zasłużenie...

Pamiętam wypowiedź kibica Realu: Co z tego, że Ronni czaruje jak Barca przegrywa !

Teraz to się tyczy do tego fana: Co z tego, że Robinho czaruje jak Real przegrywa !

Celta ---> Barca ---> Miłość, Wiara Walka :D:D

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 11 wrz 2005, 9:55

AtletiFAN pisze:Real również przegrał pechowo jak Atletico....
Szacunek dla Ciebie za taką wypowiedź. Widziałem skrót i tak samo uważam, że bramka Robinho powinna być uznana, a ten karny, w którym niby zawinił Pavon to ja tam nic nie widziałem. A ten sędzia to nie wiem jak on widział, że to wpadło jak nawet zawodnicy Celty grali dalej...

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 wrz 2005, 9:58

Piłka jest niesprawiedliwa i nic z tym nie zrobimy .Według mnie praca arbitrów powinna być bardziej analizowana, bo oni naprawde zabijają futbol. A co do meczu Jeszcze ta drużyna nie jest zgrana ale poczekajmy.Mamy geniusza (Robinho) to co zrobił na Placente było przepiękne.Naprawde brakowało Raula i to było widać że nie było zawodnika który by zmobilizował.Niestety cofnąc się nieczego nie da więc Real po raz pierwszy w tym sezonie stracił punkty !

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 10:17

Frustracja Jarzyny sięga zeniutu. Ale mam dla Ciebie dobrą wiadomośc: za tydzień, po meczu z Bilbao, będzie z Twoją psychiką jeszcze gorzej, więc ciesz sie chwilą!

Pomyłki sędziego sa zawsze wkalkulowane w widowiska piłkarskie i wylacznie kibice slabych druzyn musza siegac do argumentow typu "sedzia ukradł nam punkty". Czy ktos zabronił Realowi strzelic w tym meczu 9 goli? A teksty o nieslusznym rzucie karnym dla Celty czy też "prawidlowym" golu Robinho myśle, że należy położyć na kark przeogromnej frustracji kibiców Królewskich. Chciłabym wiedzieć dlaczego żaden fan Realu nie wspomina o karnym po którym padł gol na 1-1? Dlaczego? Bo pomyłka sędziego na korzyść Realu jest ok, ale odwrotnie to już "sędzia ukradł nam punkty".
Oj frustraci, frustraci. Inna sprawa, że Real obiektywnie rzecz biorąc nie zagrał wcale źle jednak wynik jest taki a nie inny, no ale Celta to nie jest jakis wielki przeciwnik. Na razie Real rozegral mecze wyłącznie z beniaminkami, a tak reklamowany przez madryckie dzienniki Robinho wcale nie pokazał szczególnej genialności. Teraz zobaczymy co sie stanie w Lyonie. Radze zejść na ziemie.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2005, 10:21 przez welcome, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”