Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 wrz 2005, 23:12
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 wrz 2005, 23:15
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 10 wrz 2005, 23:25
Ta i co jeszcze? Przeczytałes to na rm.com? Gol słusznie niuznany, no ale, przecież sędzia jest wszystkiemu winien.Ze co do cholery? Nie bral udzialu w akcji wiec spalonego byc nie powinno, to ronaldo ciagnal pilke przy nodze a robinho tylko patrzal(blad zamierzony) na zdolnosci kolegi.
Co tam zasepleniłes marny kibicu kurewskich? Stwierdziłem fakt, ale może zaprzeczysz?fetko pisze:Historia lubi sie powtarzac, ale jaki sens ma bys ty mierny kibicu blaugrany do tego wracal.
A ty nie powinienieś już przestać płakać w poduszkę?A tobie nie powinno byc wstyd
fetko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 wrz 2005, 23:33
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 0:02
fetko pisze:Ta i co jeszcze? Przeczytałes to na rm.com? Gol słusznie niuznany, no ale, przecież sędzia jest wszystkiemu winien.
fetko pisze:Stwierdziłem fakt, ale może zaprzeczysz?
Wybacz, mimo ze jestem Polakiem, mam nature poludniowca. Musialem rzucic cos od siebie.Krzysztof Jarzyna pisze:co tez radze uczynic reszcie kibicow Królewskich
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 0:46
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 wrz 2005, 0:56
jaaa, ale pojechales wynioslym tekstem. zarzucil patosem.krzysztof pisze:fetko napisalbym do Ciebie "stary" ale sadze, ze mogloby to byc przewartosciowanie biorac pod uwage, ze pewnie masz 10 lat. w czasie walki o wyzszy poziom na forum, pozwole sobie na zignorowanie Twoich nedznych przemyslen, co tez radze uczynic reszcie kibicow Królewskich (zywie nadzieje, ze nagroda za Twoje wyrazenie pod adresem Realu Cie nie omienie Rolling Eyes ). szkoda tylko, ze zawsze znajdzie sie jeden inteligentny inaczej, ktory zacznie rzucac blotem. i w ten sposob zaczyna wygladac tu tak jak we wloskich tematach.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 wrz 2005, 2:26
Dzieki za rade. ale skad wiesz jaki jest "moj poziom"? przeczytales wszystkie moje 280 postow? no prosze, zaczynam miec fanowwelcome pisze:rada dla Krzysztofa Jarzyny: popisz troche na rm.com, to Twoj poziom, panie "dorosły".
Jezeli to bylo za trudne - nie czytaj.zawdi pisze:jaaa, ale pojechales wynioslym tekstem. zarzucil patosem.
Nie Twoj interes.zawdi pisze:kim ty jestes?
Tak. rozszyfrowales mnie. jestem pod wrazeniem Watsonie.zawdi pisze:starym zgredem z avatara?
Gdybys byl choc w polowie, co ja mowie, choc w 1/4 tak inteligentny jak to podkreslasz w kazdym poscie, to domyslilbys sie, ze ta wypowiedzia atakujesz tez sam siebie - powiem tyle: "nie czepiaj sie innych, nie podoba sie? nie czytaj", Stasiu...zawdi pisze:nie czepiaj sie innych, nie podoba sie? nie czytaj.
Czy ja wiem... nie szedlbym az tak daleko, poprostu gowna nie dotykam i dlatego chcialem to dac do zrozumienia temu koledze. a jezeli przy okazji sie cos poprawi - tylko sie mozna cieszyc.zawdi pisze:obronca poziomu foryum sie znalazl, pffff.
Ja niestety nie moge powiedziec tego samego, pseudointeligenciku.zawdi pisze:ja zywie nadzieje, ze w rzeczywistosci nie jestes takim dupkiem.
Sprawiedliwosc musi byc.zawdi pisze:zaraz bedziesz zywil nadzieja, bym ja tez dostal "nagrode"
Amen. czekam az zaczniesz uprawiac autotepienie.zawdi pisze:poziom forum, poziomem, ale dupkowatosc tez trzeba tepic!
Alez to bylo wyszukane, inteligentne i w ogole na poziomie! poprostu "mensa reprezent"... nie osmieszaj sie czlowieczku. pozdrozawdi pisze:hała madrid!!!! hała pavon!!!! hała gran puta madrid!!!
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 11 wrz 2005, 2:29
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 wrz 2005, 2:50
Fajnie, że jestes obiektywnym kibicem (tym bardziej, że Celta grała z klubem wrogim Atletico). Nie widziałem tego meczu,ale z opisu na pilka.pl wnioskuje, że karnego nie powinno być. No cóż błędy sędziego to urok piłki nożnej i tego się nie da zmienić....AtletiFAN pisze:Real również przegrał pechowo jak Atletico....
Moim zdaniem bramka Robinho nie słusznie uznana, przecież zdobyta prawidłowo. A, ta trzecia bramka to po prostu skandal sędziego jak on to widzial, ze piłka wpadła do bramki jak nie wpadłą?? A, co do karnego, to myśle, że Pavon ani nie faulował, ani nie zagrywał ręką....
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 wrz 2005, 2:50
nie napisalem, ze bylo za trudne. nie jestes w stanie napisac czegos, co byloby dla mnie za trudne.Krzysztof Jarzyna pisze:(...)
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 11 wrz 2005, 9:14
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 11 wrz 2005, 9:55
Szacunek dla Ciebie za taką wypowiedź. Widziałem skrót i tak samo uważam, że bramka Robinho powinna być uznana, a ten karny, w którym niby zawinił Pavon to ja tam nic nie widziałem. A ten sędzia to nie wiem jak on widział, że to wpadło jak nawet zawodnicy Celty grali dalej...AtletiFAN pisze:Real również przegrał pechowo jak Atletico....
Moim zdaniem bramka Robinho nie słusznie uznana, przecież zdobyta prawidłowo. A, ta trzecia bramka to po prostu skandal sędziego jak on to widzial, ze piłka wpadła do bramki jak nie wpadłą?? A, co do karnego, to myśle, że Pavon ani nie faulował, ani nie zagrywał ręką....
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 wrz 2005, 9:58
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 10:17
welcome
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio