AC Milan (zbiorczy) - Strona 134

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3343

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 wrz 2005, 16:58

No to pogralismy.
Mialem racje obawiajac sie tego spotkania.2:1 w plecy dopiero 3 kolejka a juz 5 punktow straty do turynczykow.Wymarzony poczatek sezonu.
W pierwszej polowie gralismy dobrze ale druga to juz walenie glowa w mur.Cieszy bramka Gilardini i to jedyny aspekt tego meczu ktory sprawil mi radosc.Znowu zawalila obrona (druga bramka).Kiedys to byla najlepsza obrona swiata teraz gole strzela nam kto chce i niemal jak chce.Tak nie moze byc.
Carlo nienawidze cie :evil:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 wrz 2005, 16:58

:angry: :angry: :angry2: :hardkor2: i co tam jeszcze :roll:
Jezu jak mozna tak grac co na boisku robił Seedorf gowno ech Kaka' mnie rozczarował grał ponizej oczekiwan Vieri ,Sheva co sie z nimi stało nie strzelili gola a mieli bardzo dobre okazje do zdobycia Gila strzelił ale co z tego nawet mnie nie cieszy jego bramka 2-1 ja pier...
Jezeli tak dalej bedziemy grac to o scudetto mozna zapomniec Sampa to trudny rywal ale jak sie chce wygrac scudetto to nie mozna z takimi rywalami tracic pkt.
carlo ma u mnie duzzzego minusa powinnien sie zaczac bac o posade 3 mecze 4 pkt za mało niestety nasza defensywa popełnia błedy trzeba takze cos z tym zrobic.
Mam nadzieje ze wezma sie do roboty i zaczna lepiej grac
Seedorf do widzenia w styczniu :evil:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 18 wrz 2005, 17:02

:angry2:
A więc jednak porażka :(.No niee , dlaczego oni popełniają takie błędy ? Czy to naprawdę czas na zmiany ? 5 punktów straty, przez 3 kolejki, przecież to przepaść.Ale nie ma co robić tragedii, to dopiero początek sezonu, pierwsze przetarcia, rok temu było podobnie i końcówka była zacięta i tak.Jest jeszcze 35 kolejek, 2 mecze z Juve, 2 z Interem, wszystko jest możliwe, więc nie ma co załamywać rąk, ale jest ostrzeżenie, że może być naprawdę ciężko.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2005, 17:03

Cieszcie sie chociaz z tego ,ze Gilardino sie wkoncu przełamal :!:

,a jak pisalem na forum ,ze Milan tego meczu nie wygra to np. zaza sie smial :lol:

Ktos mi powie dlaczego nie gral Ambrosini :?: :roll:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 wrz 2005, 17:09

Ibrahimović pisze:Ktos mi powie dlaczego nie gral Ambrosini
Ambro miał jakis problem z kostka byc moze dlatego nie zagrał

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 18 wrz 2005, 17:10

Ibrahimović pisze:,a jak pisalem na forum ,ze Milan tego meczu nie wygra to np. zaza sie smial
Nop widzisz Ibra a teraz to się pewnie nie pokaże do następnej kolejki... :twisted:
Ale naprawde dziwi mnie brak Nesty i obrona faktycznie nie za dobrze się w Milanie spisuje :roll: Przełamanie Gilardino może i co niektórych cieszy, ale lepiej żeby Milan wygrywał bo co z bramek Alberto skoro dajecie dupy...
5 punktów straty po 3 kolejkach i robi się ciekawie. Przyznam szczerze, że takiego obrotu sprawy sie nie spodziewałem. Mogliście narzekac na murawe w Ascoli, ale to nie była prawda, bo beniaminek gra naprawde dobrze. Milan jest w małym dołku i jeśli chce walczyć o laury w Serie A musi wziąć się do roboty.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2005, 17:11

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ambro miał jakis problem z kostka byc moze dlatego nie zagrał

Wlasnie o to chodzi ,ze zagral ,ale wszedl dopiero w 73 minucie za Pirlo
i wlasnie dziwei sie dlaczego nie zagral od 1 minuty :roll: Moze sie Carlo jeszcze bal go wpuscic od 1' :?: :roll: Nie wiem

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 wrz 2005, 17:21

Wlasnie o to chodzi ,ze zagral ,ale wszedl dopiero w 73 minucie za Pirlo
Ale nie zagrał od 1 bo byc moze Carlo nie chciał go narazac tak samo Serghino tez odczował bol w udzie i nie zagrał od pierwszej minuty dopiero pozniej wszedł.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2005, 17:33

Mam teraz pytanie do prawdziwych kibicow Milanu(Hunter,Chlopaczek,Bogi itp.) :!: Moze bedziecie wiedziec :roll:

Dlaczego Zaza jest na forum tylko przed kolejka ,albo po udanych meczach Milanu :?: :roll:

Zawsze jest taki madry i pisze ,ze jest wiernym kibicem :roll: ,a jak Milan przegra to go nie ma :roll:

Jesli wiecie to napiszcie dlaczego ,Dzieki

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 18 wrz 2005, 17:38

Ibra naprawde nie ma sensu znowu podpuszczać co niektórych 8)
Cieszmy się z wyniku i z tego, że groźny konkurent ma problemy...przed nami ciężki mecz z Udinese i kto wie co będzie w środe :roll: Dzisiaj Fiorentina potwierdziła, że będzie się liczyć w lidze, to samo Inter no i pewnie Roma (ale zaczekajmy do wieczora).
Szacunek dla kibiców Milanu, którzy mimo porażki piszą na forum.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2005, 17:41

Simonek pisze:Ibra naprawde nie ma sensu znowu podpuszczać co niektórych
Jesli tak to odebrales.... :roll: ,nie mialem na celu nikogo podpuszczac ,chcialem sie tylko dowiedziec dlaczego :roll:

Ciekawe jaka wymyslij scieme jutro :roll:
Szacunek dla kibiców Milanu, którzy mimo porażki piszą na forum.
Dołanczam sie do tegp :!:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 wrz 2005, 17:59

niestety milan znowu traci punkty.gra obrońców oraz sedorfa była fatalna to wogóle nie ten poziom.Chyba czas na zmiany w Milanie.Carlo-out.
cieszy bramka Gilardino ale nic więcej.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2005, 18:18

:shock: ale mnie wkur... :evil: i po co wracałe taka niedziela sie kroiła a tu lipa lecz faza ...

Nie widziałem meczu i szczerze mówiąnie chce widzieć bo aż mam wode że mnie tak zawidli. Jak może było przegrać :?: :?: :?: :?:
Nie mezne wygrac ? tzreba remisowac :! A potem punktu zabraknie. Dobrze że to nie był mecz LM bo bytm chyba ich na dywanik wezwał :evil: tak nie może być.

Pozdro !!! FORZA MILAN -

Dlaczego Zaza jest na forum tylko przed kolejka ,albo po udanych meczach Milanu
Ibrahimović :> ? co ty gadasz ? Juz chyba zostaje w domu to po meczu Barcy pogademy :p

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2005, 18:24

Oooo :!: Pojawił sie :lol: Niemozliwe :lol:

No i widzisz zaza ,jak mowilem ,ze Milan tego meczu nie wygra to sie smiales i pytales mnie kiedy ja ostatnio widzialem mecz Sampdorii :lol: (widzialem ich mecz z Viola i to mi wystarczylo ,zeby byc pewnym ,ze milan straci :roll: )

Pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 18 wrz 2005, 18:27

Nie no bez przesady co oni robia :angry: A Seedorf to już od dłuższego czasum, akonkretniej końca tamtego to jest katastrofa. No cóż... tak dalej a po 10 kolejkach będziemy mogli myśleć o scudetto... :angry2:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”