Zaskakujące są niektóre transfery - Callejon i Canales. Gwiazdami to oni mogą być...ale kiedy? Mają wszystko by nimi zostać - brakuje chyba tylko mentalności i trochę szcześcia by byli najlepszymi na swoich pozycjach. Pedro Leon... oj po co mówić
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 23 maja 2011, 21:13
Liso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 maja 2011, 21:25
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 maja 2011, 21:52
Vianuch pisze:Dobrze by było za Gago zgarnąć z 15-20 mln.
Garay IMO odejdzie. Jak już napisano Mou na niego nie stawiał, mimo że to niezły zawodnik. Może częściej na środku będzie grał Ramos (zwłaszcza gdyby faktycznie przyszedł ten Coentrao - mimo, że da się to logicznie uzasadnić, to ciągle ten wątek w hiszpańskiej prasie mnie lekko zaskakuje) i wróci Mateos, któremu Mou ponoć ufa i liczy, że mogą być z niego ludzie.Vianuch pisze:No przecież jest Garay, który jak grał radził sobie bardzo dobrze. Nie wiem dlaczego wystawiasz go na listę transferową.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 25 maja 2011, 21:01
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 maja 2011, 22:18
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 25 maja 2011, 22:19
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 maja 2011, 22:37
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 26 maja 2011, 8:38
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 26 maja 2011, 10:17
Podpisuję się pod tym! Bo kto niby mógłby zastąpić Mourinho? Może Ferguson? Nie ma takiej opcji. Nie ma już żadnej opcji, może za wyjątkiem tego młodego trenera z Porto: Andre Villas-Boasa. To jedyna nowa wielka gwiazda wśród trenerów, jednak ewentualnie trochę dalsza przyszłość, bo obecnie wszystko będzie w rękach Mourinho. Wszystko. Chyba takiej władzy nie miał nigdzie. W Chelsea nie podobało mu się, że Roman ustalał skład, teraz nie będzie wymówek. Chociaż jak głosi reklama: "zawsze coś" się znajdzie na obronę, jeżeli nie wyjdzie. Perez postawił Mourinho jednak mimo wszystko ultimatum. Jak pisze Mentor: to musi być mistrzostwo ligi albo puchar za Ligę Mistrzów. Inaczej koniec. Zresztą gdy Mourinho zdobędzie Ligę Mistrzów to wtedy sądze że i tak odejdzie, ale to już będzie jego własna wola. Według mnie nic Mourinho nie trzyma w Madrycie poza wyzwaniem na stopie zawodowej. W porządku, kibice Barcy go nie lubią. Ale on doskonale zna ten klub. Za czasów van Gaala prowadził Barcę w finale Pucharu Katalonii i wygrał ten mecz. Zdobył Puchar, wie jak on smakuje. A co dopiero, gdy przyjdzie do Barcelony na stałe. Oczywiście to nie stanie się jutro. Jutro (za sezon) pewnie wyląduje w Chelsea, a może w Manchesterze (a może i City). Jednak Mou jest zbyt młody, by kiedyś do swego domu nie wrócić. Oczywiście to nie ta głowa pod względem taktyki, strategii, mentalności, ale życie to życie. Tu się podejmuje decyzje. Pewnego dnia Barca będzie walczyć o awans do Ligi Europejskiej, bo kiedyś przychodzi zła passa, i przyjdzie z pomocą Mourinho. Wcześniej pewnie trenerami Barcy będą Frank de Boer, Phillip Cocu, Luis Enrique, Patrick Kluivert, Christo Stoiczkow (na 1-2 mecze, żeby nie było), Johann Cruyff (kto wie, może na chwilkę by wziął pierwszy team przy dymisji trenera) i tak dalej. Powiedzmy, że w 2023 roku Mou zapewni Barcelonie awans do Ligi Europejskiej, pardon, do 4. rundy eliminacyjnej Europejskiej Superligi.Mentor pisze:Perez postawił wszystko na jedną kartę. Mocniejszej figury nie ma i nie będzie a więc jakby Real przypadkiem nie wygrał w następnym sezonie ligi i/albo LM to może się zdarzyć tak, że poleci Jose razem z Floro.
Futbolski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 10:38
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 maja 2011, 10:43
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 maja 2011, 10:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 26 maja 2011, 11:18
Nie zrozumiałeś mojego postu. Pisałem na serio, ale do chwili. W pewnym momencie mój post staje się on ironiczny, kompletnie nierzeczywisty; i tak pojechałem. Brałeś to na serio? No proszę Cię... Odrobina luzu. Nie sądziłem, że ktoś się do tego odniesie. Jeżeli jednak ktoś chce się do tego odnosić jako do czegoś na serio, nie zabronię mu tego. Bardzo dziwi mnie jednak, jesli ktoś prognozy na naście lat bierze na serio... Więc TO napiszę: oczywiście Kluivert nie ma obecnie żadnych papierów na bycie trenerem dla Barcy, Stoiczkow jest, krótko mówiąc, złym trenerem (bierze obecnie udział w walce o fotel szkoleniowca... Wietnamu), a Cruyff - problemy ze zdrowiem, nie te lata itd.Emerald pisze:No Futbolski, zapisz sobie to gdzies na scianie, zebys sie mogl posmiac z tych glupot jakie wyskrobales... Kluivert, Stoichkov, Cruyff... MASZ WYOBRAZNIE CZLOWIEKU!!
Futbolski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 11:29
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 maja 2011, 19:59
Mentor pisze:Perez postawił wszystko na jedną kartę. Mocniejszej figury nie ma i nie będzie a więc jakby Real przypadkiem nie wygrał w następnym sezonie ligi i/albo LM to może się zdarzyć tak, że poleci Jose razem z Floro.
itd.Pelart pisze:Władza w ręce Mou, decyduje teraz o wszystkim, bez wątpienia również o zmianach kadrowych. Jeżeli przyszły sezon okaże się klapą to Real czeka katastrofa. Za wiele było mówienia o mityczny 2 sezonie.
Przeraża mnie to, co Ci ludzie wygadują w niektórych cytatach (nie wszystkich oczywiście). Aż zwątpiłem w myślenie.Mentor pisze:Coś do poczytania ---> http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=34511
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio