Losowanie kolejnej rundy w piątek na eurosporcie o 11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 mar 2007, 23:22
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 mar 2007, 23:52
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 mar 2007, 0:03
Elo! Witaj w klubie.Cris7 pisze:Najbardziej cieszy mnie odpadnięcie Interu i Barcelony.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 mar 2007, 0:27
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 mar 2007, 0:34
Mysle, ze wiecej niz 3Zaza pisze:Choc tam chyba Drogba wrzucił 3 grosze ?
Nie mam nic przeciwko, chociaz pewnie juz od poludnia beda trzasc mi sie receZaza pisze:Real, Arsenal, MU i Milan ! mowa
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 mar 2007, 0:39
Nom, Drogba zgrał piłkę głową do Shevy, a ten odegrał piłkę głową do Ballacka no i Misza (Awans Cheslea daje nowo pozyskane trio Cole - Sheva - Misza Razz czyli jak by Romek za awans zapłacił Razz Choc tam chyba Drogba wrzucił 3 grosze ?
Nie Hilario tylko Hilton.Zaza pisze:Swoja drogą Hilario sie nie popisał, bo strzał Robbena to zwykła kaczuszka Razz
Czemu? Mnie sie tam takie coś podoba. Czasami trzeba tak dla sportu.Zaza pisze:I na koniec chłopcy z Pomiechówka ['] Patrząc na to co odwalili gracze Valenci i Interu nie chce sie pisać o meczu Confused Noż kuźwa żenada jak nic. To wygladało smiesznie a zarazem żenująco. Rozumiem że wynik 0:0 i nakazano dogrywke ? złamany nos Burdisso czyli Nietoperze awansują po karnych Confused
Oby...Zaza pisze:Mam nadzieje że jutro omina Nas niespodzianki Krzywy Real, Arsenal, MU i Milan ! mowa Razz
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 mar 2007, 0:42
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 0:48
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 mar 2007, 0:52
Nie Hilton tylko Heltonguru pisze:Nie Hilario tylko Hilton.Zaza pisze:Swoja drogą Hilario sie nie popisał, bo strzał Robbena to zwykła kaczuszka Razz![]()
Wlasnie najgorsze jest to, ze musze jechac rano na uczelnie i od poludnia jestem wolny. Inaczej wstalbym sobie na lajcie o 14 i zawsze byloby mniej czekaniaKrzysztof pij mocna herbatke i badzie dobrze.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 mar 2007, 0:52
nie Hilton tylko Heltonguru pisze:Nie Hilario tylko Hilton.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 mar 2007, 1:02
Krzysztof Jarzyna pisze: Nie Hilton tylko Helton Laughing
Czeher wybaczam Ci, bo napisaliście w tym samym czasie.czeher pisze:nie Hilton tylko Helton Exclamation
Z obecna forma Henka, to nie liczę na cuda w jego wykonaniu. Jak strzeli bramkę, będzie sie wracał po piłkę i w ogóle jak zagra z ambitnie to może nam pomoc w dużej mierze. Jednak jak ma zamiar zagrać to samo co ostatnimi czasy, to lepiej niech da szanse innym.Chyba jutro najtrudniej z tej 4 bedzie miał Arsenal, bo PSV to nie obliczalna drużyna, ale wraca Heniu wiec w nim nadzieja, na swiezośc bedzie kąsał az miło
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 mar 2007, 1:03
Krzysztof Jarzyna pisze:Wlasnie najgorsze jest to, ze musze jechac rano na uczelnie i od poludnia jestem woln
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 mar 2007, 8:00
Zaza pisze:a Inter przegrał "w domu" bo było chyba 2:0 gdy Villa i Silva wykorzystali stałe fragmenty gry
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 07 mar 2007, 13:47
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2007, 13:54
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio