Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 135

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
8%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
25%
Bayern 2020
2
8%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
6
25%
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 mar 2007, 23:22

Dla niektórych po jabłkach i duży zonk a dla mnie suuuper :P Romcia, Valencia, Chelsea i... w pierwszym meczu byłem za Liverpoolem ale trochę szkoda Barcy. Z drugiej strony dobrze że Liverpool gra dalej :P

Losowanie kolejnej rundy w piątek na eurosporcie o 11 :!: Jeśli znów nie trzeba czegoś dodac, odjąc, pomnożyc, podzielic, spierwiastkowac czy co tam jeszcze :roll:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 mar 2007, 23:52

Najbardziej cieszy mnie odpadnięcie Interu i Barcelony. Nawet nie fakt, że awansował Liverpool i Valencia ma takie znaczenie. Po prostu jakoś lubię, gdy faworyci przegrywają. Wtedy widać, że futbol jest nieobliczalny. Szkoda trochę Porto. Może gdyby nie Helton wszystko potoczyłoby się inaczej. Ale trudno. Tak przynajmniej Chelsea nie może skupić się tylko na Premiership :twisted:
Szkoda też trochę Lyonu, bo kiedyś należał im się awans np. do półfinału. Ale jeśli spojrzeć na ostatnie 3 sezony to w tym jakoś najmniej.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 mar 2007, 0:03

Cris7 pisze:Najbardziej cieszy mnie odpadnięcie Interu i Barcelony.
Elo! Witaj w klubie. :]
Ja sie ciesze z awansu Liverpoolu i Chelsea. jak na razie w 1/4 są 2 angielskie drużyny. Jutro do tego grona dołączy Arsenal i Manchester. 8)
Z La Liga tylko Valencia dala dzisiaj rade. Jutro szanse na awans ma Real i.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 mar 2007, 0:27

Dobry wieczór :P Wreścia Zaza wolny :P [bez skojazej nie byłem na dołkach :P]

To jak to jest panowie, jesteście za swoimi - czy przeciwko innym :P Takze ma sympatie a antypatie :P ale bez przesadzy :wink:

Nie powiem bym nie był zaskoczony, bo wyniki dziwne, ale jeszcze bardzie forma poszczególnych drużyn. Roma zagrała jak chciała :P Pokazała swoje :P natomiast dziwi na maxa taki brak "jaja" u graczy Lyonu, dwa kluby które lubie, wiec kto by nie awansował jest dobrze, a że przedstawiciel Calcio to nawet jeszcze lepiej :P Liverpool mógł płakać po meczu i mówić "nie wykorzystane sytuacje [']" :wink: Jednak Zaza ma nosa :] taktyka prawie przewidzana :] prawie bo Dinho na szpicy nikt nie przewidział. Kto przypuszczał że Barca tak wcześnie odpadnie... pół roku temu za takie tezy groził dołek. Awans Cheslea daje nowo pozyskane trio Cole - Sheva - Misza :P czyli jak by Romek za awans zapłacił :P Choc tam chyba Drogba wrzucił 3 grosze ? Swoja drogą Hilario sie nie popisał, bo strzał Robbena to zwykła kaczuszka :P Warto zwrócić uwage że Arjen zagrał na prawej stronie - czyli miał jedno zadanie schodzić na lepsza noge do środka = plan wykonany patrz bramka. I na koniec chłopcy z Pomiechówka ['] Patrząc na to co odwalili gracze Valenci i Interu nie chce sie pisać o meczu :? Noż kuźwa żenada jak nic. To wygladało smiesznie a zarazem żenująco. Rozumiem że wynik 0:0 i nakazano dogrywke ? złamany nos Burdisso czyli Nietoperze awansują po karnych :?

Dwóch faworytów mniej... Barca i Lyon. Mam nadzieje że jutro omina Nas niespodzianki :] Real, Arsenal, MU i Milan ! mowa :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 mar 2007, 0:34

Zaza pisze:Choc tam chyba Drogba wrzucił 3 grosze ?
Mysle, ze wiecej niz 3 ;) Najwieksza zasluga to wlasnie trio Didier - Sheva - Misza. Cole tylko dostarczyl im pilke na pole karne. Reszta zajeli sie sami ;)
Zaza pisze:Real, Arsenal, MU i Milan ! mowa
Nie mam nic przeciwko, chociaz pewnie juz od poludnia beda trzasc mi sie rece :lol:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 mar 2007, 0:39

Awans Cheslea daje nowo pozyskane trio Cole - Sheva - Misza Razz czyli jak by Romek za awans zapłacił Razz Choc tam chyba Drogba wrzucił 3 grosze ?
Nom, Drogba zgrał piłkę głową do Shevy, a ten odegrał piłkę głową do Ballacka no i Misza ( :P) wykończył.
Warto dodać, ze po dośrodkowaniu Cole'a,piłka nie dotknęła ziemi. Wszytko w powietrzu. :P
Zaza pisze:Swoja drogą Hilario sie nie popisał, bo strzał Robbena to zwykła kaczuszka Razz
Nie Hilario tylko Hilton. :P
Zaza pisze:I na koniec chłopcy z Pomiechówka ['] Patrząc na to co odwalili gracze Valenci i Interu nie chce sie pisać o meczu Confused Noż kuźwa żenada jak nic. To wygladało smiesznie a zarazem żenująco. Rozumiem że wynik 0:0 i nakazano dogrywke ? złamany nos Burdisso czyli Nietoperze awansują po karnych Confused
Czemu? Mnie sie tam takie coś podoba. Czasami trzeba tak dla sportu. :P
Zaza pisze:Mam nadzieje że jutro omina Nas niespodzianki Krzywy Real, Arsenal, MU i Milan ! mowa Razz
Oby... :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 mar 2007, 0:42

Krzysztof pij mocna herbatke i badzie dobrze.

Chyba jutro najtrudniej z tej 4 bedzie miał Arsenal, bo PSV to nie obliczalna drużyna, ale wraca Heniu wiec w nim nadzieja, na swiezośc bedzie kąsał az miło :] Real nie zaprzepasci szansy, by "dogryśc Barcelonie" :wink: i zrobic swoje, już wczoraj gadalismy, już teraz Real wygrywa 1:0, wiec nic z przodu nie musi, może ale nie musi :wink: Mu rozjedzie Lille, mimo mojej sympati do Ligue 1 Bodmer, Keita i społka już nie prezentuja takiej formy jak choc by 3 miesiece temu, no i Milan Celtic - czyli cisza prasowa :P

Masz racje - mój bład :P Hilario to drugi bramkarz Cheslea :P ba 3 ....

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 0:48

SPoro niespodzianek... Barca, Lyon i Inter raczej po losowaniu byli typowani do awansu do koljnej fazy, Chelsea takze sie meczyła. 3 faworytow na 4 spotkania, jutro powinno byc podobnie :P

Tym lepiej przynajmniej widac, ze w LM licza sie nie tylko pieniadze i sława. Moich dowch faworytów odapdło(Lyon i Barca) wiec poraz znalezc sobie noweg... Valencia wkoncu to reprezentant PD 8)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 mar 2007, 0:52

guru pisze:
Zaza pisze:Swoja drogą Hilario sie nie popisał, bo strzał Robbena to zwykła kaczuszka Razz
Nie Hilario tylko Hilton. :P
Nie Hilton tylko Helton :lol:
Krzysztof pij mocna herbatke i badzie dobrze.
Wlasnie najgorsze jest to, ze musze jechac rano na uczelnie i od poludnia jestem wolny. Inaczej wstalbym sobie na lajcie o 14 i zawsze byloby mniej czekania ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 mar 2007, 0:52

guru pisze:Nie Hilario tylko Hilton.
nie Hilton tylko Helton :!:

Moj faworyt odpald (Lyon :roll: ) W sumie dkla mnie odpadneicie Interu to zadna niespodzianka, teraz bede kibicowac PSV - mam nadzieje ze nie tylko jutro :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 mar 2007, 1:02

Krzysztof Jarzyna pisze: Nie Hilton tylko Helton Laughing
:arrow:
czeher pisze:nie Hilton tylko Helton Exclamation
Czeher wybaczam Ci, bo napisaliście w tym samym czasie. :P Mój błąd. Nie bylem pewien, czy pisze sie z 'e' czy 'i', a sprawdzać mi sie nie chciało. :?
Chyba jutro najtrudniej z tej 4 bedzie miał Arsenal, bo PSV to nie obliczalna drużyna, ale wraca Heniu wiec w nim nadzieja, na swiezośc bedzie kąsał az miło
Z obecna forma Henka, to nie liczę na cuda w jego wykonaniu. Jak strzeli bramkę, będzie sie wracał po piłkę i w ogóle jak zagra z ambitnie to może nam pomoc w dużej mierze. Jednak jak ma zamiar zagrać to samo co ostatnimi czasy, to lepiej niech da szanse innym. :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 mar 2007, 1:03

Jeden bramkarz a tyle wersji :P :wink: Helton mowa ! 10 pkt. dla Krzysia i Czesia :P

Krzysztof Jarzyna pisze:Wlasnie najgorsze jest to, ze musze jechac rano na uczelnie i od poludnia jestem woln

To znajdz dodaktowe zajecie na uczelni :P Ale idz popływaj :wink: Ja jutro znów bede cały dzień zajety, wiec mnie przedmeczowe nerwy ominą :P potem juz popłyną strumymiem browara :P

Mimo wszystko Barca i Lyon rozczarowały, ale trzeba tez wziąśc pod uwage fakt że mieli z kim grac, bo dla mnie osobiecie para Lyon Roma to był kąsek tego etapu, a Liverpool to Liverpool, wszystko było możliwe. W koncu to był dwumecz dwóch ostatnich zwyciesców LM... Cheslea sie natrudziła, a Inter przegrał "w domu" bo było chyba 2:0 gdy Villa i Silva wykorzystali stałe fragmenty gry. Inna sprawa to taka że Inter ma "gonić wynik" a Mancini w pomocy gra rombem i 3 piłkarzy strikte defensyenych w lini - to jak to ma byc ? Nie dośc że chciał zrobic z Burdisso DM to jeszcze rozgrywajacego ? dziwne decyzje bo na ławce miał odpowiednich graczy, nawet mimo urazów.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 mar 2007, 8:00

Zaza pisze:a Inter przegrał "w domu" bo było chyba 2:0 gdy Villa i Silva wykorzystali stałe fragmenty gry

1-0 Cambiasso
1-1 Villa
2-1 Maicon
2-2 Silva

Inter jednak faktycznie przegrał na San Siro. Po raz kolejny zreszta.

Liverpool stworzył więcej sytuacji od Barcy i z tego co czytam to awansował zasłużenie. VV się nie popisał, ale tym razem miał więcej szczęścia niż ostatnio. Fatalnie wybił piłkę prosto pod nogi Sissoko, ale ten z 40 metrów trafił tylko w poprzeczkę. Ładnie też Bellamy huknął i także w poprzeczkę. Mancini jak zakiwał przy drugiej bramce Romy :shock: jak Robinho w Santosie. Lyon jednak jednak do końca nie wyszedł z kryzysu mimo iż ostatnio w Ligue1 zaczął wygrywać. Nie bardzo mieli pomysł na grę. Chelsea zrobiła to co musiała i awansowała, ale nie bez problemów.

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 07 mar 2007, 13:47

Inter miliony i super sklad = wstyd w LM jak co sezonn i kompromitacja Calcio
Roma skromne mozliwosci = 1/4 LM :P

Bez komentarza

GRAZIE MAGICA ROMA !!!! co Mancini gola strzelil !

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2007, 13:54

Trafiło się ślepej kurze ziarno i już leci napinka. Gratuluje fazy pucharowej LM, toż to historyczne osiągnięcie. . :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”