Zapomnieli jeszcze o BravoSportwania89 pisze:Masz coś do FMa??? Pewnie jesteś dzieckiem Fify, to nic już nie mówię...dziecko CM i FM'a
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 13 lip 2007, 14:35
Zapomnieli jeszcze o BravoSportwania89 pisze:Masz coś do FMa??? Pewnie jesteś dzieckiem Fify, to nic już nie mówię...dziecko CM i FM'a
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 13 lip 2007, 14:47
wania89 pisze:Pewnie jesteś dzieckiem Fify, to nic już nie mówię...
I tak powinno być Clonercloner pisze:No proste, zawsze mam przy sobie fifke Cool
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lip 2007, 22:03
Reallo pisze:APEL DO WSZYSTKICH KIBICÓW SRARCY!
To żałosne, że w 99% jesteście chłopczykami, którzy cały wolny czas przeznaczają na ślinienie się na widok gołych panienek w necie. Podniecacie się jak mama przyniesie z targu nową koszulke ronaldinho. Wasz ulubiony zawodnik to eto i dlatego w przyszłlosci planujecie oparacje, żeby stać się murzynem i w pełni masturbować się przy zdjęciach eto i całej jego małpiej rodziny. Możecie mi podesłac jakąs wiadomość na maila jak do srarcelony dojdzie jakiś wartościowy zawodnik. Wtedy to będzie już 2 w tym klubie, bo jest tam najciągany messi który oprócz strzelania goli przeszczepem górnym i udawaniem pedała potrafi szybko biegać. TO pewnie dlatego, że jak byl mały w argentynie to musiał kraść krowy żeby wyzywić rodzine, a jak był za nim pościg to bral krowe na plecy i biegł jak najszybciej i tak to już weszło w nawyk.
Przykładem waszej beznadziejnosci jest fakt, że udajacie dzielnych, a tak naprawde to kibicujecie dlatego, że brak dlugiego ptashka zmusza was do bycia na topie (być na topie to według was- malolatów kibicować klubowi który wygrał LM). Szkoda, że srarca nie ma tak rozmaitej historii jak Real. No cóż... W miarę czasu powstaje w kataloni powiedzenie- "barcelona przedłużeniem penisa".
Aha... zapomniałem dodać, że żeby byc trendy to doklejacie sobie zęby z papieru na lekcjach środowiskach w podstawówce, a na w-fach strzelacie z czuba karne na pustą bramke, a jak ktoś w końcu strzeli to woła: "Patrzcie to ja jestem Ronaldinho" (oczywiście mając papierowe jedynki ronaldinho.
Proszę o szybkiego BANa, bo nie chce mi się pisać na stronie zasyfionej kibolami srarcy!
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 13 lip 2007, 22:09
kaczy pisze:Ma ktos moze info ktory z Polakow byl najblizej w Historii do zdobycia tego trofeum.... (obstawiam że Guti Warzycha)
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 lip 2007, 22:10
RealFan pisze:Reallo - Zaraz zacznę się bać o losy mojej krowy, że Messi mi ją ukradnie![]()
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 lip 2007, 22:12
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 13 lip 2007, 22:12
Corinthians pisze:Ten Reallo to Mentor! Przecież jest z Lublina! Mentorowi nie podoba się polityka transferowa Barcy, więc założył sobie siódme konto, żeby się wyżyć!
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 lip 2007, 22:15
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 13 lip 2007, 22:16
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2007, 22:17
Z tego co wiem, to zalosne texty tez sie nadaja, wiec Twoj pasuje.Gdyby każdy dawał takie średniośmieszne teksty,
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lip 2007, 22:18
Wnosze o ukaranie Użytkownika jedym ostrzeżeniem za złamanie regulaminu i napisanie offtopica .cloner pisze:Z tego co wiem, to zalosne texty tez sie nadaja, wiec Twoj pasuje.Gdyby każdy dawał takie średniośmieszne teksty,
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 lip 2007, 22:20
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 13 lip 2007, 22:52
brylancik pisze:Mam pomysł. Żeby było że w naturze nic nie ginie - zbanować kaczego a odbanować jakubbb'a Lol
Niech będzie Lol // Mentor
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 19 lip 2007, 23:11
Zaza pisze:nie długo niedowidzący 15 latek z kraju kawy zawoła od jakieś Malagi 5 milionów rocznie albo nie ma tematu
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lip 2007, 23:40
Ponoć prawdaTomachos pisze:przez siodełko lepiej sie wchłaniazewnętrznym stosowaniem maści zawierającej kortyzon na bolące "siodełko" i przedstawił receptę na tę maść. Zawartośc wykrytej substancji znacznie przekraczała zawartość stosowaną w maściach.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio